Takas ve Transfer dedikoduları...

Houston Rockets tam Texas'ın lideri olmuşken T-Macin uzun süreli sakatlığı ve Alstonun takımdan ayrılmasıyla bence büyük bir düşüş yaşayacaktır.En azından bu sezon çok fazla bir şey beklememek lazım.Takımın hemen hemen tüm kimyası bozulmuş durumda.
 
Levent ÖKTENER' Alıntı:
ne T-Mac'ten cacık olur ne Houston'dan..

bu takaslardan New York ve Bulls gayet olumlu çıktılar..

bence rockets, potansiyelini kullanamayan takımlar listesinin en başında duruyor.. coach da kariyerli bir herif ama olamadı bir türlü..t-mac in 2010 da biten sözleşmesi var ve yıllık 23 milyon usd alacak, müthiş rakam.. Bu sözleşmeden kurtulamadıkları sürece elleri kolları bağlı kalacaktır.. ron artest de yazın serbest kalıyor.. shane battier, luis scola kalibresinde oyuncuların ön plana çıkması gerektiğine inanıyorum.. illa süperstar olacak diye bir kaide yok.. rockets kötü yönetiliyor bu kesin.. sürekli sakatlanan t-mac den de artık hiç bir şey olmayacağı konusunda levent'e katılıyorum.. yeni bir yapılanma şart burada.. artest ve t-mac in toplam maliyeti yıllık 30 milyon usd.. bu kontratlar elden çıkacak ve burada açılan boşlukla doğru hamleler yapılacak.. bana göre başka çıkış yok..
 
Orlando Alston'u iyi kullanabilirse Nelson'dan daha iyi randıman alacaktır..

Bu arada Solomon'u Boston forması altında göremediğim için memnunum..Eddie House alayına yeter :)
 
Rafer Alston denildiği gibi eğer alışırsa Nelson'dan da daha yüksek bir katkı verebilir. Bu takas Orlando için faydalı olacaktır.
Houston ise iyice çöktü. NBA'de belki de sakatlıklar ile başı en çok belada olan takım. T-mac en son ne zaman tam bir sezon geçirdi unuttum. Zaten kariyerinde play-off 1. turundan ileriye gidememiş bir adam. Bundan sonra da daha iyi sezonlar geçirmesi çok ama çok zor...
 
13_marbury_lgl.jpg


Marbury Celtics ile Anlaştı

Stephon Marbury, son şampiyon Boston Celtics ile anlaştı.

New York Knicks tarafından kontratı satın alındıktan sonra Miami Heat ve Boston Celtics'in gündemine giren Stephon Marbury'nin Boston'a imza atacağı ifade edildi.1.3 milyon dolara yakın bir kontrat imzalıyacak olan Stephon Marbury, yeniden başlangıç yapacağı için heyecanlandığını belirtti.İki kez All Star olan sorunlu oyuncu Stephon Marbury'nin Mart ayına kadar resmi imzayı atması bekleniyor.

Koç Issiah Thomas'la geçtiğimiz sezon arası düzelmeyen Stephon Marbury, bu sezonda koç Mike D'antoni ile de yıldızı bir türlü barışmamıştı.Veteran kontratına imza atacak olan Stephon Marbury'nin şampiyon olmak için Boston Celtics'i tercih ettiği belirtildi.
 
Bizim için ilginç bir transfer oldu.Marburyi severim.Bence KG,Paul Pierce,Allen'ın yanında oda kendine gelecektir.Takıma playofflarda oldukça katkı sağlayacağına inanıyorum.
 
Celtics'le ilgili haberleri buradan yayınlarsak daha yararlı olacaktır.. ;)

Marbury konusunda ise 4.yıldız konumuna sokarsa kendini takıma zarar verir ama görev adamı rolünü üstlenirse Şampiyonluğun en büyük adayı Celtics'dir..Zaten Kevin Garnett faktöründen dolayı yeniden düzlüğe cıkacağını düşünüyorum..
 
Joe Smith serbest
Oklahoma'nın 2.08 boyundaki pota altı oyuncusu Joe Smith'in Cleveland ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Oklahoma City Thunder, pota altı oyuncusu Joe Smith'i serbest bıraktı.

Smith, böylelikle sezonun geri kalanında bir takımla imzalarsa yeni takımıyla play-off'ta mücadele edebilecek.

Joe Smith'in Boston Celtics ile adı geçiyordu. Ancak Mikki Moore ve Stephon Marbury ile imzalayan Boston kadrosunda Smith için bir yer kalmadı.

Cleveland Plain Dealer gazetesinin haberine göre Joe Smith, iki günlük resmi bekleme süresinin dolmasının ardından Cavaliers ile imzalayacak.

Joe Smith, 13 Ağustos 2008 tarihinde üç takımlı bir takasta Desmond Mason ile birlikte Thunder'ın yolunu tutmuştu.

2.08 boyundaki Smith, bu sezon Oklahoma City formasıyla 36 maçta ortalama 19.2 dakikada 6.6 sayı ve 4.5 ribaund istatistikleri yakaladı.

SWIFT DE SERBEST
New Jersey'nin atletik pota altı oyuncusu Stromile Swift de, serbest kaldı.

Şubat 2008'de Jason Collins karşılığında Memphis Grizzlies'tan takıma katılan Stromile Swift, bu sezon yalnızca altı maçta Nets forması giydi. Maç başına 10.7 dakika sahada kalan Swift 3.8 sayı ve 2.2 ribaund ortalamaları tutturdu.

NBA'deki dokuzuncu yılını geçiren 29 yaşındaki Swift kariyerindeki 534 maçta 8.5 sayı, 4.7 ribaund ve 1.3 blok ortalamalarıyla mücadele etti.

Swift, Nets ve Grizzlies haricinde bir sezon da Houston Rockets'ta oynamıştı.
 
Gooden 'Spurs' dedi
Geçtiğimiz hafta, Chicago Bulls'tan gönderilip takas edildiği Sacramento Kings ile anlaşarak serbest kalan power forvet Drew Gooden, San Antonio Spurs ile anlaştı. 27 yaşındaki oyuncunun, sezon sonuna kadar, mid-level salary cap tutarı olan yaklaşık 1.5 milyon dolar karşılığında Teksas ekibiyle anlaştığı belirtildi.
Dallas Mavericks, New Orleans Hornets ve Cleveland Cavaliers gibi takımların da ilgilendiği Gooden, bu sezon Bulls 13.1 sayı, 8.6 ribaunt ortalamalarıyla oynarken Sacramento Kings ile oynadığı tek maçta 12 sayı, 13 ribaunt ile double double yapmıştı. Ancak Gooden'ın, kronikleşen kasık sakatlığından ötürü, önceki takımlarında olduğu gibi Spurs'te de düzenli katkı vermesinin zor olduğu söyleniyor.

04.03.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
 
New York T-Mac´le ilgileniyormuş.

hughes + curry + Para = T-Mac gibi bir teklifte bulunacağı spekülasyonları var.

Böyle bir takas olursa Rockets için pek yararlı olmaz... Ron Artest, T-Mac sağlıklı iken onun verdiğinin yarısını veremedi,veremez de. İstatisliklerini hâlâ unutamıyorum. 4/19 bu nedir be abicim?

Bence Rockets Artest´i takas etsin Hidoyla :) .
 
Artest'in kontratı bitti.Onun İspanya ya da Rusya'ya gidebileciği konuşuluyor.

Bu arada Rafer Alston takasından sonra herkes Houston'ın çöktüğünü Orlando'nun ise çok iyi bir pg aldığını konşuyordu Mart başında.Lakers serisindeki Brooks'u,Celtics ve Lakers serisindeki Alston'u gördükten sonra bizim GM Morey'e daha çok kanım ısındı.
 
Umut Gokgoz' Alıntı:
yok mu dalembert'i alan?...:)

dalembert'i alana sezonluk bilet + philly t-shirtü hediye...:)

şöyle bir takas teklifimiz var;

biz dalembert + 3 milyon usd verelim, siz bize ne adam ne de para vermeyin.. alın kadronuzda dursun.. yedek pivot falan işte.. takılsın.
 
Q-Ric bu kez Heat'te ...
NBA?de takas döneminin en hareketli ismi, Minnesota Timberwolves guardı Quentin Richardson, Mark Blount karşılığında Miami Heat?in yolunu tuttu. Son 2 ay içinde dördüncü kez takasta kullanılan Richardson, böylece NBA?de ender görülen bir sürece imza atmış oldu.
Geçtiğimiz sezon New York formasıyla 10.2 sayı ortalaması ile oynamıştı.
 

Üst