• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL FİNAL 4.Maç | Fenerbahçe - GALATASARAY

İşimiz çok zor farkındayım ama Galatasaray işte! Hadi be kızlar; yenin gerisini taraftara bırakın!

Önce Galatasaray.Com'a üye olacağız, üyelik varsa giriş yapacağız. GSTV aboneliği olmayanlara şöyle bir sayfa çıkacak,

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/15/8035.jpg

orada işaretlenen yere tıklanıp kod girilecek.

Haydi kızlar yenin şunları Abdi İpekçiyi cehenneme çevirelim !

Şifre Şu: RYZF4YKS

Bunu girip GSTV'yi seyredebilirsiniz İnternet üzerinden.

Esmeral'in oynamayacağını hemen hemen biliyordum zaten. FB'nin kısa rotasyonu iyicene sorun yaratacak onalr için. Birsel Nevriye yanına zagota-Angel ve Matoviç'i koyacaklar. Ama maç ilerledikçe özellikle Bİrsel'in üzerine yük binecek. Çünkü Bİrsel'in muadili Horakova. Ama onun oyuna girmesi için bir yabancının çıkması lazım. Matoviç çıkıp Nevlin girebilir o zaman. Nevlin-Nevriye ikilisine Bahar'ın hareketli olması durumunda Sylvia bariz üstünlük sağlar. Bunun dışında Angel çıkıp Şaziye de girebilir. Ya da Birsel 40 dakikaya yakın oynamak zorunda kalır. Bu da maçın sonunda onun bitmesine neden olur. FB bugün 2.5 yerli oyuncu ile oynamak zorunda. Esmeral iyi oynar kötü oynar bilmem ama sonuçta rotasyonu sağlayan bir oyuncuydu. Şimdi gençlerden hangisine güvenecekler? Neyse biz maçımıza bakalım. Kazanalım Salı günü eğlenelim.

Oynayın ölümüne!

Promosyon kodu ile yayın maç saatine doğru başlar.

RYZF4YKS promosyon kodu galatasaray.com'dan üyelik alıp izleyebilirsiniz maçı.

Bu arada salonu falan da süslemişler ama biz biliyoruz bu seri İpekçi'ye gelecek.İnanıyoruz !

ben de kod yazılacak bi yer de açılmıyor :)

Onların salonu süslemesine takılmayın. Alışık onlar sahte şampiyonluklar kutlamaya timsah yapmaya. Tek doğru yanı bugün "2-2 mi 2-2mi?" diyenlere "evet 2-2 rahat ol" diyebileceğiz:))

yalnız gstv ye tıkladığımda. promosyon koduyla ilgili her an gibi birşey çıkmıyor.

Promosyom kodum yok benim üyeyim zaten ama açılmıyor hata veriyor İzle diyince.

peki başka bir yerden link verebilecek var mı?

Canlı yayın başlığından devam edelim

Hepinizin yüreğinize sağlık kızlar. Elinizden gelenin fazlasını bile yaptınız ama federasyonu ve hakemleri yanına alan bir takıma karşı ancak bu kadar mücadele edebilirdiniz. Alkışlıyorum sizleri sağolun..

Hepinizin yüreğine sağlık 1 kez daha gördük, takım takıma mücadelede kimin hak ettiğini...

Geri