TSBSL 2. Hafta | Galatasaray 76 – Beşiktaş RMK Marine 63

Tugay abiye fazlasıyla katılıyorum.Taraftar olarak o kadar susan yönetim görmüşüz ki Aziz Yıldırıma karşı konuşan bir yönetim gördüğümüzde direk kapılıyoruz. Bizde fenerbahçeli gibi olmamızdan korkuyorum.Her şey galibiyet değildir her şey feneri yenmek değildir. Yönetimden hangi adam gidip de
karakoldan bir taraftarı aldı. Anca açıklamalar falan filan.. Yıllardır taraftarın yaşamadığı şey kalmadı yönetim hiç bir tepki göstermiyor anca ortak açıklamalar düellolar. Medya desen anlatmaya gereke yok. Allah Türk Sporunun Belasını Vermiş..
 
"Yüreğim yangın yeri Galatasaray SK Yönetim Kurulu, biliyor musun? Gözü arkada kalmak böyle bir şey galiba..."

Düşünüyorum, neydi o Yıldızlı gençlerin suçu? İnsanlar dizinin dibindeki maça gitmezken onlar minibüs kiralayıp düştüler Engelsiz Aslanlar´ın peşine diyar diyar. Federasyona meydan okuyup pazar sabahlarını "feda" ederek salona renk kattılar, gün geldi "Yıldızlı Börek Günleri" oldu, gün geldi... Onlar Engelsiz Aslanlar sahipsiz değil düşüncesiyle Dünya Şampiyonasına uğurladılar takımı beş-on kişiyle Atatürk Havaalanı´nda, Engelsiz Aslanlar yurda kupayla döndüklerinde bir köşeden izlediler kuru kalabalığı!.. Engelsiz Aslanlar´dan biri sakatlanınca soluğu ilk onlar aldı hastane koridorlarında...

Ve onlar yarın adaletin huzuruna çıkacaklar, hakim/savcı sıralayacak maddeleri; 6122 (Tekerlekli Sandalye Basketbolunda rakibi alkışlamayı öğretme!) ve 152 (Pankarta zarar verilmesini önleme!)
 
hep övünüyoruz şu kadar taraftarımız var diye ama çoğu futbolda iki transfere bir galibiyete kanıyor ve yönetimi kral ilan ediyor. sadece 2 kere gidebildim engelsiz aslanların maçına biri deplasman biri de Ahmet Cömert'te ve o kadar futbol maçına basketbol maçına gittim ama hiç bu kadar zevk alıp o tezahürat yapanları gıpta ile izlememiştim.Şimdi o güzel insanlardan birkaçını beşiktaş tv'ye uyarak içeri almışlar hiçbirini tanımıyorum ama çok üzdü beni bu olay.Ben de onlar gibi sadece armanın peşinde biriyim ben bile bu kadar üzülürken yönetimin yani o armayı sözde yukarıya taşıyacakların bu güzel insanları resmen satarak yaptığı açıklama taraftara ihanettir yazık gerçekten yazık..Ama gelir Kaka gelir fener galibiyeti sonra bunlar unutulur olan o güzel insanların çektiği sıkıntıya olur..
 
Sayın Özyer twitterdan "kurunun yanında yaş da yanmış olabilir" diyerek ne kadar duyarlı olduğunu gösterdi bugün. Bu yönetimin insanlara şirin görünme çabasını anlamak mümkün değil. Adamlar pankarttan tahrik olduk diye bahane uydurup işten paçayı kurtarıyor, olan bizim tribün emekçilerine oluyor. Umarım bu olay unutulmaz. Suçlu gösterilen insanlar da en kısa zamanda özgürlüğüne kavuşur.

Yazıklar olsun ya. Bu nasıl bir yöneticiliktir. Defolsun gitsin artık. Sinirden patlayacağim ya...
 
Önümüzdeki 2-3 günlük süreyi de atlattıktan sonra iyice rahatlayacağız.
İyi dileklerini ileten ve destek veren herkese teşekkür ederiz.
 
Haksızlığa uğradıklarına emin olduğun arkadaşların gözaltında huzursuz bir bekleyiş içerisindeyken sen dışarıda huzurlu olamıyorsun, bir kez daha tecrübe ettirdi hayat bunu.

Mustafa, Semih ve diğer Yıldızlı arkadaşların sonunda aklanacaklarına inanıyorum ama onların stresli geçirdikleri her dakikaya kurban olsun bu camia. Adli süreçte kalben olsa da bedenen yanınızda olamamanın verdiği buruklukla ve sürecin şimdilik hasarsız atlatılması sebebiyle dolu dolu hoş geldiniz...
 
Eleştirel kısımların doğruluğuna birşey demiyorum ama sevgili kardeşimin yazdığı "cibiliyetsiz" kelimesinin sözlük ve güncel kullanım anlamının çok ağır bir hakaret olduğunu, kullanmamak gerektiğini düşünüyorum.
Sözlük : (< Ar. cibillet) cibilliyet, huy, yaratılış
Güncel : Soysuz, sopsuz, ahlaksız, şerefsiz

Suçu olmayan arkadaşlarıma yürekten geçmiş olsun diyorum.
 
Kişisel yoğunluğum nedeniyle burayı biraz ihmal ettim. En kısa sürede toparlayacağım.

Bu maç kaldığı yerden 16 Ocak günü Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak. Maç saati ve seyirci durum ile ilgili bilgileri öğrendiğimde sizlere ileteceğim.
 
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, “ENGELSİZ ASLANLAR, yarın saat 17.00’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda olaylar nedeniyle yarıda kalan maçın devamında ezeli rakibimiz Beşiktaş RMK Marine ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray taraftarı olarak bizlere düşen, yıllardır başımızı öne eğdirmeyen, her anlamda terinin son damlasına kadar mücadele eden, bizlere başarıların en güzelini her zaman armağan eden ENGELSİZ ASLANLAR’ımızı yalnız bırakmamaktır.

Unutulmamalıdır ki bu insanlar teknisyeninden masörüne, sporcusundan teknik heyetine kadar bizim desteğimizi sonuna kadar hakketmekteler. Ertelenen maçta onlara yaşattığımız tablo onları da olumsuz etkilemekte, dahası kendilerini derinden üzmektedir. Bu yüzden yarınki maçta tribünleri tamamen doldurmalıyız ve takımımızı sonuna kadar desteklemeliyiz.

Bu bir intikam maçı değildir. Yaşanan olaylar bir kenara bırakılmalı ve taraftarımız o salonda yalnızca takımımıza destek vermek için bulunmalıdır. Bizlere örnek olacak her iki takım sporcuları sahadayken Galatasaray taraftarına yakışan tıpkı Karagücü, KKTCELL ve Antalya BŞB maçlarında olduğu gibi bu insanlara hakkettikleri değeri vermektir.

Bu sorumluluk bilinciyle yarın salonda olalım.
Hep ne diyoruz?
“BASKETBOL SEVGİSİ ENGEL TANIMAZ!”
 
Beşiktaş tribünü neden gelemedi bu maça sizce? Pankart asan 2-3 kişiye sadırmak kolay tabi değilmi, gelselerdi ya bu sefer? Kaypak, korkak herifler!
 
Mert Bey, bizim yönetim Beşiktaş taraftarının da gelebileceğini bildirmiş rakibimizin Yönetim Kurulu´na ama her ne hikmetse geçen maça gelen taraftarlarını savunan BJK yönetimi taraftar getirmeyeceklerini belirtmiş.

Beşiktaş yönetiminin adil oyun adına gösterdikleri duyarlılığa minnettarız!
 

Üst