Tuborg : 70 - Galatasaray : 71

Deplasmandaki Erdemir galibiyeti sonrası İstanbul' da Beşiktaş' a kaybeden Galatasaray; İzmir' de Tuborg deplasmanında zor da olsa kazanarak derin bir nefes aldı. Gelecek hafta oynanacak oan Fenerbahce karşıaşması öncesi moral bulan Galatasaray, Play-Out potasından uzaklaşmak adına önemli bir galibiyet aldı.
 
bi ara fark 8 sayı oldu ama rehavet yuzunden zor kazandık.mac boyunca kotu oynayan jason keep te muthis bir sogukkanlılıkla 2 de 2 yaptı.Simdi abdi ipekciye hadi fener macına
 
Banvit maci

Banvit'i yenemezsek bu galibiyetin cok önemi kalmayacak. Ligde su ana kadar düsme hattindaki direk rakiplerimize kaybetmis olmamiz büyük bir dezavantaj. FB'yi yensek bile en önemli mac bundan sonra Banvit. O mac ölüm kalim maci olacak. Rakip de bunun farkindadir.
 
bu maci da aldik şansla da olsa....fenerbahçeyi geçersek bu iş tamamdir..
 
İşlerim yüzünden maçın son 10 saniyesini izleyebildim.Ömer Ünver'in serbest atrışları kaçırması bizim için iyi oldu.Keep'te çok kötü yaptığımız son hücumda faul yaptırdı ve maçı kazandık.Neyse artık Kanal 1'den keyifli keyifli tekrarını izleriz. 8)
 
atv deki yayın cok kotuydu doya doya macı ızleyemedik bi gitti bi geldi.Kronometre zaten yoktu.yani bir de kendilerine buyuk kanal diyolar daha İzmir den yayın yapamıyorlar!!!
 
bir hafta önce;

Galatasaray kız basket takımı fenerbahceye yenilmiş burhaniye-botsa macının sonucunu bekliyodu. botsa son dakikalrına önde girdiği macı son saniyede kacırdığı 2 serbest atısla kaybediyodu. bayan basketbol takımızı küme düserken biz de oturduğumuz yere cöküp kalıyoduk..

bir hafta sonra;

yine bi son saniye, yine hayati önemli bi mac. bu sefer de kümede kalma mücadelesi veren takımımız tuborg deplasmanında son saniyesine 1 sayı geride girdiği macta iki atıs kazanıyo. atısları yapıcak olan jason keep de iyi faul atan bi oyuncu degil. topu elde tutmanın bile cok zor olduğu anda iki atısı da sayıya ceviriyo ve galatasaray tribünleri yıkılıyo. ben televizyonun basından kalkıp sevincten evde 4-5 tur atıyorum kosarak....

su basketbol cok garip bi oyun gercekten. biz de bu oyunu bu yüzden seviyoruz galiba. iki hafta üstüste kaderimiz son saniyeler cizdi. birinde kahrolurken diğerinde sevincten agladık.
 
son dakikalarda tuborg 8 serbest atistan sadece birini sayiya çevirmis. sans arada sirada bize gülmeli izmir'de oldugu gibi.
 
Jason Keep sene başında gelseydi keşke , play-out'a kalırsak oynaması gereken tek yabancımız da kesinlikle o . Sıra geldi Fener'e...
 
güzel oynadık bugun galibiyeti hak ettik..artık haftayı bekliyoruz
 
öldüm öldüm dirildim ama bu galibiyet her şeye değer diye düşünüyorum.Haftaya fener maçınıda kazanıp play outtan kurtulacağımızı düşünüyorum.
murat senin yüzünden maçın ilk yarısını kaçırdım.alacağın olsun. :D
 
Ah o saniyeler.Ve son o iki atış.O müthiş duygu.
Zor bir deplasmanı kazandık.Haftaya fener maçındada bu ruh bu inançla vede olursa seyirci desteği ile, kazanmamız için bir engel yok.
Takımda mücadele hırsının karşılığını önümüzdeki maçları kazarak karşılığını alacağımıza inanıyorum.Bu maçta kötü oynasada Keep, son saniyediki o kritik atışları kaçırmıyarak maçın adamı oldu diyebiliriz ama arka plandada iyi oynayan oyuncularımız vardı.Tribündeki taraftarlarımızın desteğide takıma önemli bir katkı sağladı.
Ayrıca Atv'nin böyle güzel,çekişmeli geçen bir maçı, berbat bir şekilde yayınlaması izleyiciye karşı yapılmış bir terbiyesiziliktir.
 
KeeP, KeeP, KeeP
Oh be maçı izlerken titriyodum en sonunda annemin hayır duasıyla maçı aldılar :D :D :D
 
keep e kötü dedik geldiğinde hatırlarsanız adam süperrrrrr
 
pendikli_aslan' Alıntı:
bu maci da aldik şansla da olsa....fenerbahçeyi geçersek bu iş tamamdir..

Maci sansla falan almadik... hakederek aldik
sansszilik yuzunden az kaldin veriyorduk hepsi bu...

Taraftarlarin hepsine tebrikler ve tesekkurler... Mukemmeldiler butun maclari Anadolu da oynasak mi acaba ...
 
TUBORG PILSENER (21-17-16-16):70
Hakan Köseoglu 13, Aerick Sanders 18, Asım Pars 16, Alexander Jensen 4, Barış Özcan 3, Teo Cizmic 11, Igor Milicic 2, Hüseyin Demiral 0, Ömer Ünver 3

GALATASARAY (21-13-24-13): 71
Ron Johnson 6, Arda Vekiloglu 17, Jason Keep 5, Burak Sezgin 20, Nick Jacobson 2, Brian Boddicker 9, Umut Tınay 12, Cihad Şahin 0, Ufuk Gürgen 0
 

Üst