Tuborg : 70 - Galatasaray : 71

vay beee ugurlu geldim valla:) uzun zamandır bu kadar güzel bir maç seyretmemiştim canlı olarak.Taraftar süperdi valla.Bence cimbom hep izmirde oynasın maçlarını:) ayrıca bence keep kötü oynadığı bir maçın kahramanı oldu.Gerçi bugün yabancılar pek etkili değildi.İlk defa umutu etkili gördüm.Burak da çok hırslıydı....ve tabiki arda... johnson da iyi savunma yaptı.Jacobson ve boddicker çok etkisizdi bugün... feneri yenmememiz için hiçbir sebep yok bence...
 
nedense hafta boyu maçı kazanacağmz hissi vardı içimde..salondaki atmosfer çok güzeldi en başta..taraftarlarımız maç boyu takıma müthiş destek verdi..teşekkürler izmirli aslanlar..Nick'in hiç katkı yapmadığı maçta ilk çeyrekte Burak iyiydi..Keep erken 2 faul alınca oyundan düştü ancak Ron fazla gözükmemesine rağmen Hakan ı iyi savunarak Tuborgun en büyük silahı olan tempoyu bulmasını engelledi ve oyun düzenlerinin bozulmasını sağladık..sadece Ron değil bütün takım çok ii geri koştu maçta..Bod hücumda etkili olamasada pota altnda çok savaştı ve sav.rib.larında ektili oldu. Umut tartışmasız bu sezonki en iyi oyununu oynadı,savunmada çok gayretliydi,hücumda çok kritik 2 üçlük attı fakat son 5 dk.da tuborgun bizi yakaladığı sırada çok kötü şut seçimleri yaparak nerdeyse herşeyi berbat ediyordu..şüphesiz maçı kazandıran oyuncu Keep'ti..son saniyede aldığı ribaund ve 2/2 faul atması takdire şayan..Arda'yı en sona bıraktım çünkü bence maçın gizli kahramanı Arda'ydı..sahada olması bile fark yaratan bi oyuncu..hep söylüyorum Arda'nın kıymetini bilmeliyiz..eurolig çapında bi oyuncu ve bizim takımda..büyük şans..skorda sıkıştığımız anlarda sorumluluk aldı ve gerçek bir lider gibi oynadı..tebrikler Aslanlar
 
maç 64-64 dü sanırım..tuborg sayı atınca ismet badem oh be en sonunda dedi..herkes duymustur febeli oldugu bir kez daha anlaşıldı. birşey demiyorum başka
 
Burak'ın maç başında Umut'un ise 3. çeyrekte üsüste attığı basketler sayesinde oyuna asıldık. O dönemler dışında hücumda bocalayan ve savunmasını tutturamayan bir takım görüntüsü çizdik. Arda oldukça faydalı oynadı ama gerek içerden girmeyen şutlar ve dışardan mantıksız zorlamalar Tuborg'un işini kolaylaştırdı. Maçın kahramanı Keep içeriden hayli etkisizdi aslında maç boyu.

Maç sonunda ise faulleri doğru adamlara yaptık ve Keep'in muhteşem ribaundu ve kimsenin beklemediği 2'de 2 isabetle de maçı aldık. Çok güzel oldu, maça gidip takımımızı ateşleyenlere de çok teşekkürler.
 
I.Badem

daLe_CarnegiE' Alıntı:
maç 64-64 dü sanırım..tuborg sayı atınca ismet badem oh be en sonunda dedi..herkes duymustur febeli oldugu bir kez daha anlaşıldı. birşey demiyorum başka

O anda ayni duygularla herife ana avrat giydirdim. Sülalesi kusura bakmasin.
 
daLe_CarnegiE' Alıntı:
maç 64-64 dü sanırım..tuborg sayı atınca ismet badem oh be en sonunda dedi..herkes duymustur febeli oldugu bir kez daha anlaşıldı. birşey demiyorum başka

Ya arkadaslar yapmayin yaw...
adam guzel mac oluyor anlaminda etti o lafi...
 
?

mremre' Alıntı:
daLe_CarnegiE' Alıntı:
maç 64-64 dü sanırım..tuborg sayı atınca ismet badem oh be en sonunda dedi..herkes duymustur febeli oldugu bir kez daha anlaşıldı. birşey demiyorum başka

Ya arkadaslar yapmayin yaw...
adam guzel mac oluyor anlaminda etti o lafi...

Ciddi mi söylüyorsun dalgasina mi tam cikaramadim ama haklisin öyle kivirmaya calisti. Kastettigi bana o anda öyle gelmedi. Tuborg sayiyi yapistirinca derinden bir "Oh be" cekti. Gerci konumuz burda IB degil. Bu takimi playouttan kurtaralim yeter.
 
Maçtan yeni geldim. Güzel galibiyet oldu. İyi oynadığımız maçı yine ufak hatalarla veriyorduk. Dua edelim Asım ve Hakan 5-6 faul atışından faydalanamadı..

Taraftar mükemmeldi. Sanırım sezon başından beri en büyük destek bugün verildi. Biraz da bayanalrın düşmesinin etkisi olmuştur. İlk 2 periyot pota altını savunamadık. Asım bize çok ters bir oyuncu. Onu savunacak adamımız yoktu. Allahtan Asım da çok günüde değildi. Yoksa işimiz 2 kat zorlaşırdı. Tuborgu ayakta tutan Hakan ve de ilk yarıda Sanders oldu.

Maç boyu dökülen Keep'in faulleriyle maçı kazanmamız da enteresandı. KAybetsek çok büyük darbe alacaktık. Kazandık kendimize geldik ama henüz kurtulmadık.

Bu arada Atatürk Kapalı'ya bu sezon ilk kez gittim. Yenileme çalışmalarından sonra salon süper olmuş. Rezil koltuklardan ve de 25 yıllık küf kokulu perdelerden kurtulmuş, havanlandırma ve aydınlatma sistemi de süper olmuş.

P.S. Cimbom kümeye diye bağıran ezik destekli Tuborg bebelerine de kapak olsun..
 
Re: I.Badem

Kerem @Darmstadt' Alıntı:
[quote="daLe_CarnegiE":d5d61]maç 64-64 dü sanırım..tuborg sayı atınca ismet badem oh be en sonunda dedi..herkes duymustur febeli oldugu bir kez daha anlaşıldı. birşey demiyorum başka

O anda ayni duygularla herife ana avrat giydirdim. Sülalesi kusura bakmasin.[/quote:d5d61] Beyler çok haklısınız aynı tepkiyi bende TV başında verdim hatta son faul atışlarındada KEEP için 2 sinide atması zor hatta 2 sinide kaçırabilir demişti İsmet Badem'i çok sevmeme rağmen bu davranışları SPOR ahlakına uymamakla beraber kendini iyice sevimsizleştiriyor.....
 
İsmet BAdem'i kafanıza fazla takmayın.. Kendisi basketbolun soytarısıdır. Oldum olası hazzetmem kendisini. Kardeşim 60 yaşına gelmişsin biraz ağır ol oturaklı ol. Bir de basketbolun bu kadar içinde olup ta basketboldan bu kadar bihaber bir insan da az bulunur.
 
KEEP UP GOOD WORK :)
KEEP US İN FIRST DIVISION


biraz basketbol konuşsanıza yaaa
bana göre çok ciddi hatalar yaptık.. ama allahtan asım ın üzerine oynamamız tuttu.. son periyotta tınay ın 2 sallama üçlüğü yüzünden ron johnson ın kritik anlarda oyun kurmaya yardım edememesi yüzünden, çok rahatlayacağımız anda maçı kafa kafaya sonra da geriye düşerek riske ettik..

keep in 2de 2 atması gerçekten enteresandı bencede.. ama soğukkanlı şekilde attığı için tebrik etmek lazım.
bu arada arda nın potaya soktuğu blok harikaydı. o saçma pasını telafi etti. (son sözde badem fenerli diyen arkadaşa) arda nın bloğundan sonra arda koşşşş diye bağırdığınıda duymuşsundur heralde.. sonra hemen çevirip arda koşşş ... malı... dedi
badem den bende hoşlanmam hatta küfürbaz olduğu için negatif düşüncelerim var ancak bugün fener maçı olsa fenerli yarın bjk maçı olsa bjk li 2 gün sonra gs maçı olsa gs li bence o.. samimi yada değil çok sefer çok arkadaşımıza 3büyükleri desteklediğini anlattı. basketbol açısından
 
Galibiyet güzel elbet ama hatalar bu maçta da devam etti. Ciddi anlamda coaching problemi olduğuna inanıyorum hala. Maçı birlikte izlediğim arkadaşım bu sezon ilk kez GS ı izliyordu. İlk lafı "GS ne kadar kötü hücum ediyor. Tek hücum seti yapamadılar" oldu. Cidden ilk 2 periyot 2 senedir yaptığımız saçmalıkları yaptık. Eline gelen şut attı. Allahtan 3. periyotta Arda madenini bulduk. Arda'yı tutan daha doğrusu tutamayan elemanı iyi keşfettik ve Arda üzerinden çok sayı bulduk savunadada biraz canlanınca öne geçtik. Ancak 4. periyotta Arda'yı savunmaya başladılar biz ardada ısrar edince sayı bulamayıp geri düştük.

Bir de maça fırtına gibi başlayan ilk periyotta çok başarılı olan Burak neden uzun süre kenarda kaldı onu çözemedim. Asım'ı da en fazla rahatsız eden Burak oldu bence. Keep'i hemen her pozisyonda geçti Asım..

Tuborg'da Hakan köseoğlu inanılmaz asıldı maça. Ciddi anlamda zorlayan tek Tuborg oyuncusuydu. Bizim guradları kolay geçti. Hızına savunmasına güvendiğim Johnson bile zaman zaman yavaş kaldı.

Maç sonu gerçekten güzel oldu. 33 salise 71-70 öne geçtik. Süre domuş muydu bilmiyorum ama son topu Tuborglunun biri kendi sahasından salladı top çok sakat gitti bir an girecek sandım..
 
Hayatımız Galatasaray

Arkadaşlar mutlu sonla döneceğimizi söylemiştik ve böyle de oldu. Çok mutluyuz gerçekten( Ben ve Yenilmez Armada).

Maçla ilgili inanılmaz fotolarımız var. Taraftarın, takımın gelişinden, maçın son saniyelerine, maçtan sonra görüntülere kadar birçok resmimiz var. Bunları şu anda koyma imkanımız olmadı malesef. Çok üzgünüm ama umarım en kısa zamanda sizlerle de paylaşacağız.

İnsanın en çok üzüldüğü konulardan biri de İzmir deki taraftar topluluğunu(Hepsine ayrıca teşekkür) Kendi evimizde neden sağlayamadığımız. İnanın arkadaşlar sayıca çok fazla olmasalarda Komple caddeyi kapatıp salona geldiler. Gerçekten görülmeye değerdi(Resimde göreceksiniz)

Bayan takımından bir oyuncumuz bile vardı takımımızı destekleyenler arasında. (Yanımızda :wink:
 
Bu maci genelde dusunursek:

- Yabancilardan ciddi bir katki alamadik. Keep: Erken 2 faul aldi ve oyundan koptu. Son hucum ribauntu ve 2 faul disinda bir katkisi olmadi. Jacobson: Hic takilmadi. Boddicker: Gayet vasatti. Johson: Savunmada Hakan'in hizini kesemk disinda bir katkisi olmadi.

- Savunmada surekli istikkrarli bir duzen saglayamadik
- Hucumda da yine cissi bir duzenimiz yoktu.

Butun bunlara ragmen ligin en zor deplasmanlarindan birini kazandik. Bunun en onemli sebebi motivasyon ve KONSANTRASYON. Eger sadece ligin2. yarisindaki maclarda bile bu konsantrasyonu yakalayabilseydik ITU, Telekom, Karsiyaka ve Tekel maclarini cok rahat alirdik. Neyse, artik geriye donup dovunmenin anlami yok.

Bu macta Arda, Burak ve zaman zaman Ufuk'unk atkilari cok onemliydi ve amaci bize aslinda bu 3 oyuncu kazandirdi. Bu grafigi surdurursek playouttan zaten rehat kurtuluruz ama playouta kalsak bile bu 3luden boyle verim alirsak playoutta da sikinti yasamayiz
 
Takımımız daha önce hiç oynamadığı kadar güzel oynamaya başladı son 2-3 haftada.Aslında benim değil kümede kalmak, playoff için bile ümidim var(Belki hayalperestim ama :D )
 
ya nediyim fotoları bekliyoruz gerçektn tribün süperdi maçı izliycemndiye az daha gecikiyodum çarşı izninden allah tan yetiştik neyse maçın sonu Keep Baba ya dewam Aslanlar!!!
 

Üst