• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası Çeyrek Finali | Galatasaray CC 62 - 55 Olin Edirne

Uzun zamandır evde uydudan maç izleyemiyordum böyle ne güzel oluyormuş ya:)

Ermal ve Rancik'i gören direk pota altına dalıyor.Derken Andric oyuna girecek ohh be.

Şutların girmemesinde potalar etkili mi acaba merak ediyorum. :)

Olin'liler fena gitmiyor sanki. Orası güzel bi spor salonu kötü pota olacağını sanmıyorum. Gerçi bilmiyorum ironi mi yaptınız ama :D

Kameramı çok aşağıdan çekiyor potalarmı çok yüksek anlamadım ama bişey var potalarda takımda sanki tatilden dönmüş gibi oynuyor hiç hırs yok.

Göksenin'in üçlüğüyle kötü gidişimize son verdik.

Maç çok sıkıcı geçiyor yalnız.

Oktay Hoca çıldırdı :D

Olin son 4 hücumun üçünde topu potaya bile değdiremedi.

14-15 periyod sonucu.. Savunmamız iyi ancak hücum vasat

Göksenin savunma iyi yapmak istiyorsa; rakibe top aldırmaması lazım.Aldırttıktan sonra geçmiş olsun en iyi ihtimalle faul yapar.

Shumpert all starda ne bulsa atıyordu burda boş şut kaçırarak başladı çok da kritikti.

Shumpert berbat başladı.

Yine atamadı Shumpert :D Şu ikisinden biri girse çok iyi olacaktı.

Sırf maç sonunda Orhun Gencer'e " hala tebessüm ediyor musun? " diye tweet atmak için şu maçı alalım istiyorum.

6 sayı fark mola aldık. Maçın galibini şut yüzdelerinin belirleyeceğini biliyorduk. Şuanda onlar daha iyi attıkları için öndeler.

Tam kontrolü kaybetmeye başladığımız anda Shumpert'tan çok kritik sayı ama atışı atamadı malesef.

Kötü oynuyoruz açıkçası. Toparlanmamız lazım. Adamlar farkı açmaya başladı.

Son saniye basketleri can sıkıyor. Olin tempoyu düşürmeye çalışıyor hep.

Hücumda yine pek akıcı değiliz. Şut sokmamız lazım, yoksa yine kabus gibi bir maç geçirebiliriz.

Shumpert başladı...

Mola aldık skor 26-31.. Pek iyi değiliz, Shumpert ile skora tutunmaya çalışıyoruz şu an

Geri