• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünal Aysal

Kamil abi olay nedir ben kaçırdım da bu tesisi mi almışız nolmuş tam olarak ?

Pamukspor'u GS'mı almış?

Bu Pamukspor, Fenerbahçe'nin 2.takımı değil miydi basketbolda? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Çok teşekkür ederim abi . Evet Kurtuluş abi öyleydi ama bizim hamle güzel olmuş .

Cidden mi . İlginç bir hamle olmuş. Ne amaçla kullanılacak ki ?

Cidden mi . İlginç bir hamle olmuş. Ne amaçla kullanılacak ki ?

Orada yeteneklerimi gösterdiğim dakikaları hatırlıyorsanız, parkede çukur vardı, basınca sallanan yer vardı. Sakatlık çıkarır vallahi.

Tatilini bugune erteleyip takımın yanında olsaydı keşke.

Fenerbahçe maçına gelmemesinin hiç bir açıklaması olamaz, anladığım kadarı ile Başkan şöyle düşünüyor her şubenin başına birini geçiririm o kadar, bu anlayışını gözden geçirmesi şart Galatasaray'da bu şekilde çok zor yürütür işleri. Basketbol takımımız final oynamasına karşın henüz ne oyuncularla ne Oktay hoca ile hiç bir şekilde bir araya gelmemiş, bu gerçekten çok nahoş bi durum.

Florya Metin Oktay Tesisleri Yönetmeni tekrardan Fahri Yılmaz olmuş.

Resmi sitede az önce açıklanan habere göre ;

Açıklama: Bülent Tulun

Bülent Tulun ile 15 Haziran 2011 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "Sportif Koordinatör" olarak sözleşme imzalanmıştır.

Tulun'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Bu arada Pamukspor tesislerini kulüp üyeside olan Mehmet Emin Karamehmet kullübümüze bedelsiz şekilde bağışlayacakmış.

Bu konudaki görüşmeleride Adnan Öztürk sürdürmüş, kısa bir süre içinde devir işlemleri tamamlanacakmış.

Tesisin tahmini değerinin 40 milyon TL olduğu söyleniyor.

Ayrıca söz konusu tesisi fb inanılmaz ısrarlı şekilde istemiş, ancak Karamehmet bu işe onay vermemiş.

Altyapı direktörlüğü görevine Müfit Erkasap, yardımcılığına da Fatih İbradi getirilmiş...

Hepsinden önce konuşması, duruşu ile güven veriyor.

Başkan sağlam yalan yok varsa transfer söylüyor lafı eveleyip gevelemiyor büyüksün başkann :)

Adam gitti, Forlan'ı Reyes'i aldı, sanki İspanya 2. Ligi'nde iki oyuncuyu bağlamış gibi konuşuyor :) Böyle bir rahatlık ve orjinallik görmedim.

Karizmaniz falan kalmadi bu ne ya cocuk oyuncaginiza cevirdiniz bir baskanin sozune de inanmiyacaksak kime inanicaz biz acaba Unal bey o geliyor bu geliyor diyip bole dam dizlak kaldik yine

Geri