• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünal Aysal

Galatasaray'da Futbol A.Ş'nin yeniden yapılandırılması amacıyla yönetici Adnan Öztürk tarafından göreve getirilmesi planlanan Thomas Kurth ile Esteve Calzada'ya, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında ret kararı çıktı.

Sarı-kırmızılı yöneticiler, Thomas Kurth ile Esteve Calzada'nın göreve getirilmesinin, futbol şubesinin şimdiki yapısının derlenip düzenlendikten sonra daha uygun olacağı görüşünü savunarak, Kurt ve Calzada'nın şu an göreve getirilmesinin zamanı olmadığına karar verdi.

Karizmaniz falan kalmadi bu ne ya cocuk oyuncaginiza cevirdiniz bir baskanin sozune de inanmiyacaksak kime inanicaz biz acaba Unal bey o geliyor bu geliyor diyip bole dam dizlak kaldik yine

Olumsuz omak, moral bozmak için çok çabaladığınızın farkındayım ancak bu depresyon sürecinizde foruma ne kadar az girerseniz forumun geri kalanını okadar memnun edersiniz.

Öyle deme Doğan burda herkes özgür ve fikrini savunuyor. Herkes herşeyi beğenmek zorunda değilmiş. Fikirlere saygı duyulması gerekirmiş. Ama forumda ağzına gelen herşey söylenebilir bu adamlara göre.

Ben bu arkadaşlarımın düşüncelerine saygı duymuyorum. Ama madem onlar her düşünceye saygılılar, benim onların düşüncelerine saygı duymama düşünceme de saygı duysunlar :)

Başkanımız aldık demeden siz aldık deyip kadrolar kuruyorsunuz, gidip orda burda hava atıyorsunuz, sonra iş olmayınca ( ki daha olmadığı da belli değil ) karizmanız çiziliyor. Bi gidin Allah aşkına ya... Şu ana kadar alınan Elmander, Selçuk, Ceyhun, Tomas geçen sene alınsaydı bayram ediyor olacaktınız, şimdi bir uçak kalkıp da boş geldi diye karizmamız çiziliyor öyle mi.

Başkan imza attık, aldık dedi sanki, görüşmeler sürüyor dedi, 'görüşme' demek imza atmak demek değildir bunu bazılarının idrak etmesi lazım.

Doğan bende Ünal Aysal'a güvenmiyorum ama Allah'dan transfer meseleleri yüzünden değil :D

Aslında Dünyanın en basarılı baskanına da güvenilmez. Dünya hali bu ters giden cok sey olabilir sonra başkanın varlığı yokluğu başarısı kimsenin aklına gelmez öyle değil mi ? :)

Benim güvensizliğim temkinli olmamdan geliyor :D

Öyle güvensizliğe can kurban Emin.

İnsanlarında işi gücü yok 'Ahmet ,Mehmet,Veli ,Ayşe görüşmenin kelime anlamını anlamamıştır arkadaşlarına hava atmıştır biz bu transferi bitirmeliyiz' diyeceklerdi zaten.

Yada dünyada bizim seviyemizde en az 500 oyuncu varken 2 oyuncu olmayınca 'piyasanın çöplerine kaldık' edebiyeti yapan şahıslara.

İstenilen yıldız transferlerin yapılması kolaysa buyrun siz yapın o zaman.Seneye Avrupa'da olmayacak bir Galatasaray var ortada.En büyük dezavantajımız bu zaten.Hiçbirşey bitmiş değil daha.Adnan Polat'a o kadar yıl dayandıysak Ünal Aysal için de 15-20 gün bekleriz.

Sana inanıyoruz Ünal Aysal.

Daha Haziran ayı bitmeden adamı yerin dibine sokmanın manası yok.
Madrid'e gitti istediğini alamadı diye ne yapalım yani istifasını mı isteyelim. Her görüşme olumlu sonuçlanacak diye bir kaide yok.

Burada isyan eden herkes basının gazına geliyor. Ne olur TV izlemesinler, gazete okumasınlar..
Transferleri buradan takip etmeye çalışsınlar. Tabi kolpa haberleri siteye copy-paste yapan kişilerin iletilerini es geçmeleri şartı ile..

Sabır, çok zor bişey değil. Oyuncu almak da, bakkaldan ekmek almak değil.

Benim aldığım bir karar var,inşallah bu kararıma sadık kalabilirim.

Ben beklediğim transferler olmasa bile çok sert eleştirmeyi düşünmüyorum başkanı,sadece transfer konusundan dolayı bir başkanı bir çırpıda silip atmanın doğru olacağını düşünmüyorum,mesela bu yaz beklenen transferler olmayabilir ama lig başladığında takım oldukça başarılı olabilir,şampiyon olabiliriz,diğer branşlarda büyük başarılar gelebilir bu yüzden sadece transfer konusunda değerlendirmeyeceğim Ünal başkanı,tabiki transfer mevzularında olumlu veya olumsuz yorumlarım olabilir ama sadece transfer konuları üzerinden Ünal başkanı çok başarılı veya çok başarısız oldu diye değerlendirmeyi düşünmüyorum.Asıl olay sportif başarı,verdiği söz var başkan seçildiği gün başarı,başarı,başarı dedi bu sözünü verdiği olay tam anlamıyla gerçek olmazsa işte o zaman sert eleştirmem doğru olur diye düşünüyorum.

Ayrıca transfer konusunda beklentilerimiz karşılık bulacak diye düşünüyorum.

Benim derdim başarı değil. Benim derdim başı dik GS. Adnan Polat medyaya kurumlara kurullara başımızı eğdirdi. Medyada çoluk çocuk GS'ı eleştirmeye başladı. İşte Ünal Aysal zamanında da hakkımız yenmeye devam eder, millete malamat olursak eleştiririm. Başarılar gelir geçer asalatin bize yeter diyorsak, o asaletin korunması en önemli dileğim. Transferlerde mutalaka oalcaktır ama şimdiden yeni bir Adnan Sezginimiz oldu başkanın danışmanı futboldan sorumlu hale geldi. Bunlar iyi şeyler değil. Ondan sonra çıkıp CEO kurumsallık lafı etmemeli.

Bence en büyük hatası danışmanı başkanın zaten.Ayrıca çok çabuk bu transfer işi biter zannetti..Kaleci 1 haftaya tamam dedi,danışmanı Tulun kampa kadar tamamı biter dedi transferin..İspanyaya cümbür cemaat gidildi sonra sadece başkanlarıyla tanışmaya gittim dedi.Keşke yönetimde tek isim sadece bilgi verse..Başkan baya pot kırıyor bence...

Gelen gideni aratıyor.Adnan Sezgin den kurtulduk derken Bülent Tulun belası çıktı şimdi de.Devre arasında Zapata yı A.Polata öneren bu adam 3 ay sonra göreve gelince ilk icraatı Zapata yı göndermek oluyor.Futboldan bu kadar anlıyor işte.

Anlamıyorum,Canaydın döneminde ne başarısı varki tekrar görev veriliyor B.Tuluna.

Haberturk haberlerine inanmayin.Masa basi Fatih Altayli haberleri bunlar.Galatasarayi nasil karistirabilirim diye yazilmis haberler.Zapatayi Bulent Tulun niye onersin.Adamlar karistiracaz diye mantik orgulerinide yitirmisler haber yaparken.Bulent Tulunun Zapata diye bir kaleci oldugundan haberi dahi yoktur Galatasaraya gelmeden once.

Ali Abi bu haber doğrudur.Hatta divan toplantısında karşılaşınca söylemiş B.Tulun.Kaçırmayın iyi kaleci diye.O zaman çoğu gazetede de çıkmıştı bu haber.

O zaman sacmalamis Bulent Tulun.Sakin Bulent Tulunu savundugum sanilmasin sadece Haberturkun yayinlarihic normal degil.Direk klubu karistirmaya oynuyorlar.

Bir tek benim haberim yokmus bu Zapatadan herkes haberdarmis hatta birbirlerine oneriyorlar.

Habertürk zaten düzgün bi kurum değil. Ancak Zapata olayı heryerde yazdı. Sanırsınız adam harbi iyi de bi tek Bülent tULUN gördü adamdaki kumaşı :) Yetenek yargılama : 20 , potansiyel yargılama : 20 :)

Yönetimle ilgili benim dikkatimi çeken birşey var,yönetimden medyada sadece Başkan,Ali Dürüst,A.Albayrak bazen Celal Gürcan gözüküyor.Oysa başkan yardımcıları Refik Arkan ve Adnan Öztürk'ten ses seda yok.Benim bu yönetim içinde en çok aktif olmasını istediğim kişi Adnan Öztürk'tür ,fakat bizim yönetimde Başkan ve Ali Dürüst dışındaki yöneticilerin pek fazla söz hakkı yok gibi.Belkide Adnan Öztürk oldukça aktiftir ama medyada yer almıyordur bilemiyorum ama dışarıdan gözüken Adnan Öztürk'ün pasif olduğu.

Yönetimle ilgili benim dikkatimi çeken birşey var,yönetimden medyada sadece Başkan,Ali Dürüst,A.Albayrak bazen Celal Gürcan gözüküyor.Oysa başkan yardımcıları Refik Arkan ve Adnan Öztürk'ten ses seda yok.Benim bu yönetim içinde en çok aktif olmasını istediğim kişi Adnan Öztürk'tür ,fakat bizim yönetimde Başkan ve Ali Dürüst dışındaki yöneticilerin pek fazla söz hakkı yok gibi.Belkide Adnan Öztürk oldukça aktiftir ama medyada yer almıyordur bilemiyorum ama dışarıdan gözüken Adnan Öztürk'ün pasif olduğu.

Bana kalırsa yorumun biraz yanlış gibi Bayram.
2000'li yılların yönetimindede basın sözcüsü Ali Dürüst'ü sürekli medyada onu görürdük. Daha sonra Abdülrahim'de o kontenjana çıktı.Onun haricinde çok ender Mehmet Cansun konuşurdu Faruk Süren çıktığında ise herkes pür dikkat kesilirdi.

Yani Adnan Öztürk'ün şu an için medyatik davranmaması onun yetki sınırlarını çizmez kesinlikle. Muhakkak o içerde aktif şekilde çalışmalarda bulunuyordur. Buna en iyi örnek kulübe kazandırılan Pamukspor tesisleridir örneğin.Bu işi Karamehmet ile görüşüp, tapu işlerinin peşinde koşup, gerekli düzenlemeleri yapıp, parasız şekilde kulübe kazandıran Adnan Öztürk'tür.

Doğrudur zaten ben yazımın içinde belirttim " Belkide Adnan Öztürk oldukça aktiftir ama medyada yer almıyordur"

Adnan Polat yönetimindede Yiğit Şardan fazla medya önünde gözükmüyordu ama o dönemin projelerinin çoğunun altında onun imzası var.Medyada daha çok maç sonlarında Mehmet Helvacı konuşurdu,futbol şubesiyle ilgili Haldun Üstünel,Statla ilgili Işın Çelebi.

Birde benim merak ettiğim resmi sitede niye herkesin görev dağılımı yazmıyor,sadece ikinci başkan,başkan yardımcıları,genel sekreter falan yazıyor diğerlerinin altı boş,oysa voleybol şubesinden sorumlu yönetici falan belli,resmi sitedede yazması lazım.

Geri