• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünal Aysal

Benim için asıl şok; 4000 katılımda Helvacı + Kıran oylarınının 1000 civarında olması. Ben çok çok daha az bekliyordum..

Fatih Hoca'ya gidecekler. Aynen Sühan Abi'nin dediği gibi gerçekleşecek olaylar. Fatih Terim ''tamam'' derse yeni teknik direktörümüz olacak,hayır derse adres Gerets olacak. Şu an için görünen o.

Divan Kurulu Başkanlığı'ndan Duyuru

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı'ndan bildirilmiştir.

14 Mayıs 2011 tarihli Olağanüstü Seçim genel kurulunda seçilmiş olan Başkan, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin kurulu ve Sicil kurulu asil ve yedek üyelerine, tüzüğümüzün 82. maddesi uyarınca mazbataları 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü saat 17:30’da Mecidiyeköy Kulüp binasında verilecektir.

Saygılarımla,

İrfan Aktar
Galatasaray Spor Kulübü
Divan Kurulu Başkanı
Olağanüstü Seçim Genel Kurul Başkanı

Gökmen Özdemir:G.Saray Fatih Terim ile masaya oturdu..Başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst teklifi ilettiler..

Hadi hayırlısı olacak inşallah.

Benim anladığım Fatih Terim'i düşünmüyor. En hafifi, Fatih Terim'i biz ikna etmeye çalışacağız ama o da bizi ikna etmeli Programı ile bize gelmeliye getirdi lafları. Bence güzel bir düşünce. GS kimsenin çöplüğü değildir. Kimse aha ayağıma gelecekler modunda olmamalı. Yanlış anlaşılmasın Fatih Terim'e laf çarpmak anlamında demiyorum. ama kamuoyunda öyle bir hava oluştu ki biz gidecez Terim'i ikna edeceğiz o da nazlanacak şartlarını söyleyecek ve takımın başına gececek gibi bir durum var sanki.

Bence Başkanın bahsettiği adam öncelikle Van Gaal. Çünkü disiplinli biri istiyorum dedi. İyi bir hoca ve iyi bir sportif direktör dedi. Sportif Direktör'ün kim olacağı artık önemli bir hal aldı. BÜlent tulun onun şahsi danışmanıymış görev alıp almayacağı yönetim tarafından belirlenecek dedi. Ki ben görev almayacağını düşünüyorum. Söylemlerinden realist bir çizgide olduğu belli. Gerçekten yönetim bilimini iyi bildiğini düşündürdü bana. Kalp ve aklı bir potada eritebiliyor. Determinist ve Volantrist dengeye dikkat ediyor. bunlar çok önemli benim gözümde. Sonuç olarak uzun zaman sonra GS'ın başkanı var diyebilir GS'lılar. Hoş geldin Başkan...

Yanlış tespit olmuş galiba Sühan abi.Şu an Terim ile görüşülüyormuş Ali Dürüst'ün açıklamasına göre.Yapılan ilk görüşme olumlu geçmiş ama sonuca bağlanmamış bu da Haluk Yürekli'nin son dakika haberi.

Arkadaşlar bu tarz haberleri "gündemden" başlığı altında tartışalım, burada daha çok yeni yöneticilerimizden beklentilerimizi dillendirelim.

Ünal Aysal´ı başkan adayları arasında kötünün iyisi olarak düşünüyordum. Yaptığı her açıklama, verdiği her tepki değer yargılarımın değişmesini sağlıyor.

Ünal Aysal, her üyesi güçlü, geleceğin başkanlarını barındıran bir Yönetim Kurulu ile çalışmanın avantajını kullanacak gibi görünüyor. Umarım ilk planda basketboldaki yapılanmanın sürekliliğini sağlar, Bülent Tulun´u futbol şubesinden uzak tutar ve Fatih Terim´le çalışmama kararı alır.

Bir de sanırım bu başlıktaydı, Doğan, Aysal´ın tek olumsuz yanının bir sonraki dönem başkanlığı düşünmemesi diyordu. Bana göre bu yaklaşımı; koltuğa yapışmaya niyetim yok, gitmesini bilirim mesajını içeriyordu.

Valla abicim umarım o mesaji iyice vermek için böyle konuşuyordur zira bende senin gibi başkanlık yarışından seçime ve sonrasına kadarki her konuşması her icraatinde ona karşı olan güvenim bir kat daha arttı, artıyor. Gerçekten konuşmaları ile kafası ile tavrı ile bana büyük vizyon vaad ediyor böyle birini başarıda geldiği taktirde kolay kolay kaybetmek istemem çünkü yaşından ötürü kendisinden ayrıldıktan sonra tekrar aktif olarak faydalanma şansımız yok. Madem böyle birine sahibiz madem başkan seçtik ozaman hayatı başarılarla geçmiş bu adamdan sonuna kadar faydalanmalıyız.

Birde isteklerine gelecek olursak ikisi birden olmaz.Terim'le çalışmaz ise kim gelirse gelsin futbolun başına Tulun geçer.Terim gelirse Tulun gelmez. Ben bildiğin gibi Terim'in gelmesinden yanayım, bu isteğimde olacak gibi. Bu arada sana ta en başata demiştim Albayrak dönecek diye.Asil listenin tekrar düzenlenmesi için baş vuruda bulunuldu ama İrfan Aktar tüzüğe aykırı dedi.Bunun üstüne mazbatalar alınıp ilk görev dağımı yapıldıktan sonra asil liste ile yedek liste arasındaki görev değişimlerini mümkün kılacak şekilde bir tüzük değişikliği yapılması söz konusuymuş buda benim özel haberim olsun:p

Doğan; asil ya da yedek ayrımı gibi bir durum olmayacağını söylemişti Ünal Aysal. İşler çok 15 kişi ile ancak altından kalkarız gibilerinden bişey demişti. Yani yedek ya da asil olmak sadece kağıt üzerinde olacak. Onun dışında bir fark yok.

Ayrıca tüzüğün gediklerini düzelteceğini de söyledi diye hatırlıyorum. Belki söylediğin konu da bunun içindedir.

Doğan; asil ya da yedek ayrımı gibi bir durum olmayacağını söylemişti Ünal Aysal. İşler çok 15 kişi ile ancak altından kalkarız gibilerinden bişey demişti. Yani yedek ya da asil olmak sadece kağıt üzerinde olacak. Onun dışında bir fark yok.

Ayrıca tüzüğün gediklerini düzelteceğini de söyledi diye hatırlıyorum. Belki söylediğin konu da bunun içindedir.

Ünal Başkan ne diyecektiki zaten.Albayrak asil listede olmak istiyordu, bu ona vaad edilmişti son andada olmuyor ,düzeltilmeye çalışılıyor divan başkanı bunun mümkün olmadığını söylüyor.

Zaten tüzük değişip Albayrak asil listeye geçse dahi onun yerine yedeklere geçecek olan adamında şevkinin kırılmaması için bu söylemi yapması zorunluydu başkanın.

Bu bir hizmet yarışıdır,kongre üyeleri takdir haklarını sayın Ünal AYSAL beyden yana kullanmışlardır.Görev süresi 3 yıl bu süre içersinde kendisine destek olmak her galatasaray'lı kongre üyesinin görevidir.Tek üzüntüm okulda kiminle konuşsam neden Ünal AYSAL diye hepsi adamın parası var cevabı almam oldu.Başkanlık için kriter para olmamalı bu camiada.Parayla,imanın kimde olduğunu bilemessin.Bu arada Sühan'la tanıştık ama bu tanışma çiçek pasajında kalmasın.Sevgili Eyüp bira ısmarladı Murat (CANDAŞ) ve beni BAYAĞI ŞOKA SOKTU.

Mithat abi, Albayrak'ı bildim,başkanı bildim 2-0 önde sayılırım:D

Şaka bir yana Turgay Kıran gerçekten eğlenceli,güleç bir adam katılmasıda iyi oldu neticede Helvacı madar oldu sevindik ama şu şartlar altında kabul edersinde çok abarttırnız ekibinizi abi,fazla beklentiye girdiniz.

"Doğan biz abartmadık,yalnız cuma verilen destek sözü cumartesi olmadı.Biz bu seçime girdik çünkü ciddi iki proje vardı.Ama olmadı şimdi destek zamanı sen 2:0 yazmışsın ben skoru 2:1 yapayım bu yönetimden en geç 3 ay içinde istifa olur.Ama her branşta iddalı bir Galatasaray izleyeceğiz yeni sezonda ondan çok mutluyum.

Valla abi son dedigin cumle icin hepimizin mutlulugu . Herzaman olmasi gereken bir secim sureci ve sonrasi var abi su anda bu beni sevindiriyor zira oyle yada boyle kisa bir zamn sonra bende kendimi bu camiaya girecek biri olarak goruyorum ki bize ait degerlerin korunmasi beni mutlu ediyor gercekten.

Birde abi sana bir sorum olacak Turgay Kiran'in Mevlüt Erdinç ile anlastigi soylenmisti eger bu dogrusa bu opsyonu yeni yonetime sunacakmisiniz???

GELİYORUZ !!!

11 yıldır biriktirdiklerimizle GELİYORUZ !..

Futbol,Basketbol,Voleybol her dalda GELİYORUZ !..

Kupaları toplamaya GELİYORUZ !..

Fatih Terim,Oktay Mahmuti,Ceyhun Yıldızoğlu,Dragan Nesic ile çok pis GELİYORUZ !..

ALEME EN BÜYÜK KİM GÖSTERMEYE GELİYORUZ !!!

Ünal Aysal perşembe günü saat 20.00 de Ntvspor daki %100 Futbol adlı programda Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay ın sorularını cevaplayacak.

Çok güzel onlarada bir ayar çekmesini bekliyorum.
Şu aşamada programları gezip mesaj veriyor ben bu süreçten sonra yılda 2-3 kerenin dışında Ünal Aysal'ı programlarda göreceğimizi sanmıyorum.

Sayın Aysal, Rıdvan'a ''alıp veren oyuncu muydun ? '' dese :D

"Doğan biz abartmadık,yalnız cuma verilen destek sözü cumartesi olmadı.Biz bu seçime girdik çünkü ciddi iki proje vardı.Ama olmadı şimdi destek zamanı sen 2:0 yazmışsın ben skoru 2:1 yapayım bu yönetimden en geç 3 ay içinde istifa olur.Ama her branşta iddalı bir Galatasaray izleyeceğiz yeni sezonda ondan çok mutluyum.

Seviyorum seni Abi :) 600 oy aldıramadınız Turgay Kıran'a bide güçlü aday dedin :)

Galatasaray'da ikinci başkanlığa Ali Dürüst getirildi. Ünal Aysal'ın yardımcılıklarını ise Refik Arkan ve Adnan Öztürk yapacak.

Galatasaray'da Ünal Aysal yönetimi görevi devraldıktan sonra ilk yönetim kurulu toplantısını yaparken, yönetim içindeki görev dağılımının büyük bir kısmını gerçekleştirdi.

Başkan Ünal Aysal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ikinci başkanlığı Ali Dürüst'ün yerine getireceği, Adnan Öztürk ile Refik Arkan'ın başkan yardımcıları, Adnan Nas'ın muhasip üye ve Aka Gündüz Özdemir'in de genel sekreter olarak görevlerini yerine getireceklerini dile getirdi. Aysal, yönetim içindeki diğer görev dağılımlarını da bir sonraki toplantıda netliğe kavuşturacaklarını sözlerine ekledi.

"ADNAN POLAT İLE BELGELERİ İMZALADIK"
Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Ünal Aysal, Adnan Polat ile devir-teslim ile ilgili tüm belgeleri imzaladıklarını söyledi.
Mecidiköy'deki kulüp binasında gerçekleştirilen mazbata ve devir-teslim törenlerinin ardından kısa süreli bir yönetim kurulu toplantısı da yapan Ünal Aysal, "Biraz evvel Adnan Polat ile devir-teslim ile ilgili her türlü belgeyi imzaladık. Bundan sonra da beraberliğimiz devam edecek. Zaten bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirtmiştim. Yine kol kola yardımlaşarak Galatasaray'ı layık olduğu ve gerektiği yere hep beraber getireceğiz" dedi.

"İKİ TARAF DA DÜŞÜNME AŞAMASINDA"
Artık yönetimi devraldıklarına dikkati çeken Aysal, transferle ilgili yöneltilen sorular üzerine, "Genel anlamda transfer çalışmaları şu andan itibaren başlayacak. Fatih Terim ile önceki gün görüşmemiz oldu ve son derece müspet geçti. İki taraf da düşünme aşamasında. Bundan sonrasını planlayacağız" ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal, taraftarların merakla transfer haberlerini beklediği şeklindeki bir soruyu ise "Ben taraftarımıza 23 Mayıs haftası için söz vermiştim. Sözümüzü tutacağız" diye yanıtladı.

MAZBATALARI ALDILAR
Galatasaray Kulübü'nde 14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda rekor bir oyla göreve gelen Ünal Aysal başkanlığındaki yönetim ve kurulları mazbatalarını aldı.

Mecidiköy'de bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen törende, Ünal Aysal'ın yönetim kurulu, disiplin kurulu, sicil kurulu ve denetleme kurulunda yer alan üyeler mazbatalarını divan kurulu başkanı İrfan Aktar'dan aldılar.Kurullarıyla birlikte basın mensuplarına poz veren Aysal, dünya turu için bir adımın gerekli olduğunu söylediğini aktararak, "Biz bugün o ilk adımı attık. Bundan sonra kendinden emin ve süratli adımlar olacak. Ben ve arkadaşlarım Galatasaray'ın hizmetinde 3 dolu yıl yaşayacağız ve bu hizmeti tam olarak vermeye çalışacağız. İnşallah Galatasaray'ın nereden nereye geldiğini hep beraber göreceğiz" dedi.

Aysal, teknik direktörlük görevine getirilmesi beklenen Fatih Terim ile ilgili yöneltilen sorulara ise önümüzdeki günlerde daha detaylı açıklamalar yapılacağı yanıtını vermekle yetindi.Adnan Polat yönetimiyle bir devir teslim gerçekleştirecek olan Ünal Aysal yönetimi daha sonra yapacağı toplantıyla tekrar bir araya gelecek. Bu toplantıda görev dağılımın yapılacağı belirtildi.

Geri