Wimbledon -2010

Erkeklerde kim şampiyon olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    33
evet.. djokovic hiç bir şey yapmadan, sürekli yarı finalde elenerek 2. sıraya yükseldi..pazartesi açıklanacak sıralamada 2 numara olacak.. günümüz tenisinin en overrated, en looser adamı olarak..

berdchy, final olduğu için değil ama sertliği ve mental direnci ile nadal'ın en sert rakibi olacak.. nadal'ın 3-0 kazanması bence çok zor.. nadal favori ama maç ortada.. berdchy'in kazanması da anormal karşılanmamalı.
 
Ş.Saadet Ünal' Alıntı:
Bu iletiye tüm kalbimle katılıyorum dememek için zor tutuyorum kendimi :p Malum kimi yazdıysam anında elendi :(

Ay sorma Saadet, aynı şey benim içinde geçerli, tutunduğum dallar tek tek kırıldı, artık geriye dişlenmiş bir kupa daha görmemek için kalan tek dal Berdych.
Emre Yuksel' Alıntı:
evet.. djokovic hiç bir şey yapmadan, sürekli yarı finalde elenerek 2. sıraya yükseldi..pazartesi açıklanacak sıralamada 2 numara olacak.. günümüz tenisinin en overrated, en looser adamı olarak..

2. Djokovic
3. Federer :roll:
 
Nadal, abisinin terini yerde koymadı. :) Ne kadar istediğim kişi kazansa da beklediğim zevki vermedi bana. Federer'siz finaller tatsız, alışmak zor olacak.

"3. no'lu seri başı Federer." İnsana ne kadar garip geliyor.
 
Büyüksün Rafa!

Beklediğimden kötü bir final oldu. Ben Berdych'ten daha iyi bir performans bekliyordum. Rafa'yı zorlayacağını düşünüyordum ama o performansı gösteremedi. Ama ben yine de Berdych'ten gelecek turnuvalarda ümitliyim, iyi işler yapabileceğini düşünüyorum.

Halil İbrahim Abi'nin dediği gibi her ne kadar sevmesek de Federer, Rafa'yı; Rafa da Federer'i büyütüyordu. Tenisten alabileceğimiz en büyük zevkleri almamızı sağlıyorlardı. Rafa yine kazansın ama 2008 Wimbledon'daki gibi olsun. 5 sete gitsin maç, sonunda Rafa alsın. Hem biz tenise doyarız hem Rafa kazandığı için seviniriz hem de Federer finalde kaybettiği için seviniriz :)
 
Bu Berdych finale kadar nasıl gelmiş anlamadım.Hani tenisi çok takip eden,iyi bilen birisi değilim fakat Nadal resmen ezdi izlediğim kadarıyla.Çok pasif kaldı Nadal'ın karşısında.
 
ben de maç boyu, uyumamak için kendimi zor tuttum..
nadal bir kez bile servis kırdırmadı.. bir vites aşağıdan oynayarak kazandı..
avustralya açık, roland garros, wimbledon ve olimpiyatlar..
5 büyük turnuvanın dördünü kazandı nadal..
geriye bir tek us open kaldı..
koleksiyondaki eksik parça; us open..
 
Bu tenis sezonundaki şimdiye kadarki Grand Slam finalleri hayal kırıklığı yarattı, önce Nadal'ı eleyen Murray ve Federer finali, sonra Federer'i eleyen Soderling ve Nadal finali, en son Federer'i eleyen Berdych ve Nadal finali, hepsi 3 sette, hepsi bir oyuncunun hakimiyeti ile biten finallerdi. Finallar keşke finale çıkan bu isimlerin Nadal-Federer finaline sekte vurmasına değseydi, geçen sezon ki gibi. Dilerim Amerika Açık finali böyle geçmez.
Yalnız eğer Federer bundan sonra korttlarda çok var olamazsa Nadal'ı şimdilik zorlayacak, Nadal'ın Federer'e yapacağını yapacak hiçbir isim görünmüyor. Del Potro'dan ümitliydim ama oda gitti gelmedi, nasıl gelecek meçhul. Murray ve Djokovic hala level atlayacaklar, beklemedeyiz. :roll:
 
İki sene evvelki Wimbledon ve bu seneki bence harikaydı. Her ne kadar Federer'in çeyrek finalde elenmesi, Murray'den beklentilerin yüksek olması. Gerçi ne kadar yüksek olsa da B.Britanya'lılar o'nu her ne olursa olsun çok seviyorlar. Djokoviç keza aynı şekilde hayal kırıklığı oldu...

Fakat bu saydığım oyunculardan daha iyi bir oyuncu vardı bu turnuvada bu yıl, Tomas Berdych diye bir oyuncu çıktı sahneye. Djokoviç, Federer gibi oyuncuları adeta süpürdü kort'tan.Final'i de kazanabilirdi fakat Nadal biraz daha rahattı ve daha iyi motive olmuştu. Neyse Amerika Açık'ta Federer'in tekrar geri döneceğini düşünüyorum.Berdych'in ne yapacağını çok merak ediyorum o turnuvada...

NOT: Marsel İlhan'da o turnuvada yer alıcak ve ilk turda Federer ve Nadal gibi isimlerle karşılaşma olasılığı oldukça yüksek 8)
 

Üst