• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

WNBA 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
burakgurcan' Alıntı:
değerli Renktaşlar ;

yine maalesef Diana Taurasi yi kıyaslıyoruz...Vaktim vardı son maçını internetten seyrettim.Biraz sinirli yaıya sahi zaten iki teknik faulden diskalifiye oldu..Ama yeteneklerine yok çok şut atıyormuş atacak sonuçta en kritik atışları sokan ve de tecrübeye sahip olan birisi...ikincisi asist yeteneğide fazla..yarı sahaya yakın yerden üçlükleri öldürücü...Hırslı bir yapıya sahip..

prensese gelince yeteneğini tartışmak son derece luzumsuz olur...ikisininde güzel özellikleri var bırakın tadını çıkaralım ikiside ülkemizde oynayacak ve sonuçta seyretmesi zevkli olacak...

Saygılarımla
en mantıklı yorum bu bence .. yani jamesle kobeyi yada wadei karşılaştırmak gibi hepsinin kendine ait muhteşem özellikleri var ..

İkisi de çok kaliteli, top class oyuncular. Yalnız insan düşünmeden edemiyor: Şayet, Augustos la Diana nın takımlarını değiştirsek sizce en değerli oyuncu ödülünü yine diana alabilir miydi? Ya da bu kadar etkili olur muydu? Malum Minnesota yı ayakta tutan tek başına Siemone iken, Phoneix de Taurasinin üzerindeki savunma baskısını azaltan oyuncular var. Aynı şey Fowles için de geçerli. Chicago Sky dan Fowles ı çıkar şuana kadar aldıkları galibiyeti de alamazlar. Bence Fowles Minnesotaya transfer olursa büyük ihtimal şampiyonluğu Phoneix den alırlar. Dolayısıyla burda bazı arkadaşların Taurasi için dediği toplamadığı ödül kalmadı sözlerini Siemone ve Fowles için konuşmaya başlarız.

Şuraya yorum, yazı yazan arkadaşlardan ricam önce oyuncuların isimlerini doğru öğrenmeleri.

Sonra belki yazdıkları yorumlar ciddiye alınıp okunur.

Eren Akın' Alıntı:
Seimone'ın ne olduğunu görmek isteyen arkadaşlar.62-39'luk Dinamo Kursk maçını bir seyretsinler.İstanbul'daki rövanş maçı.Bakın bakalım , neyin ne olduğunu görürsünüz.

Taurasi'nin yerinde ben de olsam en az 25 atarım her maç.Maç başına 30 şut kullanıyor.Bırakın da atsın.
:roll:

Yok artık Taurasi'nin yerinde ben olsam,bende 25 sayı atarım öylemi.Hemde en az atarım,daha iyisinide rahatlıkla yaparım diyorsun.
Bu başlığın en efsane yorumu olur bu,her başlık altında bu türden bir iletini görmek dileğiyle...Çoğunda var ama olmayanlardada görmek isterim şahsen.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
[quote="Eren Akın":rjpmie2i]Seimone'ın ne olduğunu görmek isteyen arkadaşlar.62-39'luk Dinamo Kursk maçını bir seyretsinler.İstanbul'daki rövanş maçı.Bakın bakalım , neyin ne olduğunu görürsünüz.

Taurasi'nin yerinde ben de olsam en az 25 atarım her maç.Maç başına 30 şut kullanıyor.Bırakın da atsın.
:roll:

Yok artık Taurasi'nin yerinde ben olsam,bende 25 sayı atarım öylemi.Hemde en az atarım,daha iyisinide rahatlıkla yaparım diyorsun.
Bu başlığın en efsane yorumu olur bu,her başlık altında bu türden bir iletini görmek dileğiyle...Çoğunda var ama olmayanlardada görmek isterim şahsen.[/quote:rjpmie2i]

Kerem bey , lafın gelişi diye birşey duydunuz mu bilmem.Ama ben lafın gelişi söyledim onu.Anlaşılan siz benim yazdıklarımdan pek memnun değilsiniz.Ancak siz beğenesiniz diye yazmıyorum ben iletilerimi.

Biraz daha dikkatli okumanızı tavsiye ediyorum.Ben orada daha iyisini de yaparım demedim.Bir de sürekli iletilerimi takip etmeyin rahatsız oluyorsanız.

Eren'e katılıyorum,seimone de en az onun kadar şut kullansa o civarlarda sayı atar,bu arada önemli olan şut istatistikleridir,yüzdeleridir bence...

arkadas yazmis zaten cogu fanatik gözüyle bakiyor bu ise.
aslinda tadini cikarmamiz lazim gelecek sene iki takimda altin cagini yasayacak.
GS-fb maclari wnba alstar havasinda gececek.

Gece 03,00'da Los Angeles Sparks-Minnesota Lynx maçı var.Wnba.com maçı yayınlıyor.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Gece 03,00'da Los Angeles Sparks-Minnesota Lynx maçı var.Wnba.com maçı yayınlıyor.
Abi nasıl izlicem maçı ?

@Hüseyin abi
bu siteyi arkdaşm vermiştide,nedense bir bende açılmadı
Tekrar teşekkür ederim

Bu gece saat 02,00'da Minnesota Lynx-Washington Mystics maçı var.

Seimone Augustus vs Monique Currie

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Bu gece saat 02,00'da Minnesota Lynx-Washington Mystics maçı var.

Seimone Augustus vs Monique Currie
bekliyorum maç saatini çok güzel maç olacak inşallah GS lılar için

ATDHE.NET te yayın gözüküyor maç saatinde açılacaktır herhalde yarım saat kaldı.

Wnba'de de live access var ama o da açılmıyor

Geri