mustafadastan' Alıntı:currie yi ilk defa izleyecektim hem de saat 12 de başladı uygun vakitti nasip değilmişHüseyin Çıtak' Alıntı:Lıve access de acmıyor su anda ...
http://www.atdhe.net/ açılıyor, şu an cam gibi.
mustafadastan' Alıntı:currie yi ilk defa izleyecektim hem de saat 12 de başladı uygun vakitti nasip değilmişHüseyin Çıtak' Alıntı:Lıve access de acmıyor su anda ...
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Taurasi fena atıyor.Diğer maçı izlemeye geçiyorum.![]()
Sophia ve Seimone
Yazdıktan sonra fark kapanmış.
8-0lık seri
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Sylvia, çift teknik ile oyundan atıldı. :roll:
Hüseyin Çıtak' Alıntı:İtirazdan...
İkisi de üst üste çalındı.
curri dianayi savunsun ben bu ülkeyi terk ederimBerkan Çatal' Alıntı:taurasi çok iyi 3lük atıyor güzü kapalı gibi rstgeleymiş gibi gelio giriyo ama içeriye daldı mı saçmalayabiliyor ki 2lük yüzdesi düşük zorlayabiliyor ve kaçıtıyor yada hücum faul yada blok... 3lük dışında çok yakın savunmalıyız ayrıca sinirli biri kaçırdıkça sinir olur. Semione soğukkanlı o avantaj olacak bize ayrıca semione de en az onun kadar hırslıdır ama soğukkanlılık iyi. Çok iyi durdurmamız lazım dianayı ayrıca taylorı da içerde zaten fowles var dış savunmamız çok önemli currie ssavunur dianyı diye düşünüyorum
curri dianayi savunsun ben bu ülkeyi terk ederimMurat Sari' Alıntı:[quote="Berkan Çatal":3e2dyze0]taurasi çok iyi 3lük atıyor güzü kapalı gibi rstgeleymiş gibi gelio giriyo ama içeriye daldı mı saçmalayabiliyor ki 2lük yüzdesi düşük zorlayabiliyor ve kaçıtıyor yada hücum faul yada blok... 3lük dışında çok yakın savunmalıyız ayrıca sinirli biri kaçırdıkça sinir olur. Semione soğukkanlı o avantaj olacak bize ayrıca semione de en az onun kadar hırslıdır ama soğukkanlılık iyi. Çok iyi durdurmamız lazım dianayı ayrıca taylorı da içerde zaten fowles var dış savunmamız çok önemli currie ssavunur dianyı diye düşünüyorum