• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

WNBA 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
Prenses ile Big Syl'in maçları başlıyor izlemek isteyenler wnba.comdan izleyebilirler

Zuahahah Fowles taurasiye pis bir blok koydu :) Diana yerlerde surundu resmen baya cirkef mis anlasilan moreli bozuldu blok yigence, pis pis fowlese baka kaldi oylece hahaha

Taurasi fena atıyor.Diğer maçı izlemeye geçiyorum. :)

Sophia ve Seimone

Yazdıktan sonra fark kapanmış.:)

8-0lık seri

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Taurasi fena atıyor.Diğer maçı izlemeye geçiyorum. :)

Sophia ve Seimone

Yazdıktan sonra fark kapanmış.:)

8-0lık seri

Taurasinin hakeme ettikleri kufuru gordun mu :shock: hakemi dovecekti nerdeyse.
teknik fualu yedi :P

Sylvia, çift teknik ile oyundan atıldı. :roll:,

24 sayı 14 ribaunt ile maçı tamamladı.

Lynx-Silver Stars maçında Seimone 18 sayı oldu.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Sylvia, çift teknik ile oyundan atıldı. :roll:

Sylvanin teknik fauleri ihtirazdan mi yoksa faulerden mi.

Diana taurasi psikopatir :P

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
İtirazdan...

İkisi de üst üste çalındı.

ne geregi vardi simdi takimi zaten öndeydi,

ulan Diana niye atilmiyor tonlarca kufur etti :(

Fowles 24 sayi 14 ribaund

Psikopat Diana: 28 sayi 8 ribaund 5 asist

sky 91-82 mercury

Macin ilginc yani ise hem fowles ve Diana 2ser teknik faul alarak oyundan atildilar.

taurasiden korkuyor bu hakemler sanirim.
ayrica felaket atiyor diana,sazi eline alinca rakiplerin isi allaha kaliyor artik

Dün oynanan maçlarda 3 yabancımız toplamda 61 sayı atmış :)

diana atıyorda ne oluyor,bloğu yer oturur öyle işte.maçı fowlesın takımı kazandı :P

taurasi çok iyi 3lük atıyor güzü kapalı gibi rstgeleymiş gibi gelio giriyo ama içeriye daldı mı saçmalayabiliyor ki 2lük yüzdesi düşük zorlayabiliyor ve kaçıtıyor yada hücum faul yada blok... 3lük dışında çok yakın savunmalıyız ayrıca sinirli biri kaçırdıkça sinir olur. Semione soğukkanlı o avantaj olacak bize ayrıca semione de en az onun kadar hırslıdır ama soğukkanlılık iyi. Çok iyi durdurmamız lazım dianayı ayrıca taylorı da içerde zaten fowles var dış savunmamız çok önemli currie ssavunur dianyı diye düşünüyorum

Ligde topu Fowles'a indirebildiğimiz zaman onu kolay kolay rakiplerin durdurabileceğini sanmıyorum. Maşallah diyelim müthiş yüzdeyle atıyor çünkü. 14te 10 ne demektir yahu. :)

Dianayi savunmak okadar kolay degil 5 kisi savunursun yine cikar oralardan, kadin yer mer tanimiyor heryerden atiyor, bir vidisonu izlemistim kendi sahasinda 3luk atmisti :shock:

ama fowlesin dun gece ona yaptigi blok harikaydi :ehue

Berkan Çatal' Alıntı:
taurasi çok iyi 3lük atıyor güzü kapalı gibi rstgeleymiş gibi gelio giriyo ama içeriye daldı mı saçmalayabiliyor ki 2lük yüzdesi düşük zorlayabiliyor ve kaçıtıyor yada hücum faul yada blok... 3lük dışında çok yakın savunmalıyız ayrıca sinirli biri kaçırdıkça sinir olur. Semione soğukkanlı o avantaj olacak bize ayrıca semione de en az onun kadar hırslıdır ama soğukkanlılık iyi. Çok iyi durdurmamız lazım dianayı ayrıca taylorı da içerde zaten fowles var dış savunmamız çok önemli currie ssavunur dianyı diye düşünüyorum
curri dianayi savunsun ben bu ülkeyi terk ederim:)
tamam agustos canimiz herseyimiz ama taurasi ile kiyaslamak büyük yanlis olur.
arada daglar kadar kalite farki var.
taurasi atmaya basladi zaman durdurulmasi imkansiz oluyor.

Murat Sari' Alıntı:
[quote="Berkan Çatal":3e2dyze0]taurasi çok iyi 3lük atıyor güzü kapalı gibi rstgeleymiş gibi gelio giriyo ama içeriye daldı mı saçmalayabiliyor ki 2lük yüzdesi düşük zorlayabiliyor ve kaçıtıyor yada hücum faul yada blok... 3lük dışında çok yakın savunmalıyız ayrıca sinirli biri kaçırdıkça sinir olur. Semione soğukkanlı o avantaj olacak bize ayrıca semione de en az onun kadar hırslıdır ama soğukkanlılık iyi. Çok iyi durdurmamız lazım dianayı ayrıca taylorı da içerde zaten fowles var dış savunmamız çok önemli currie ssavunur dianyı diye düşünüyorum
curri dianayi savunsun ben bu ülkeyi terk ederim:)
tamam agustos canimiz herseyimiz ama taurasi ile kiyaslamak büyük yanlis olur.
arada daglar kadar kalite farki var.
taurasi atmaya basladi zaman durdurulmasi imkansiz oluyor.[/quote:3e2dyze0]

Daha önce de söylemiştim yine söylüyorum,Augustus o kadar top kullansa Diana'dan daha çok sayı atar her iddiasına varım,Augustus>Diana :) ;)

Espiri yaptin herhalde eray kardes:D

Geri