• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

WNBA 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
Seimone eskisi gibi aman nazar değmesin !

İki sayılık dış atışların prensesi ! :)

C.Wiggins,maçta kariyerinin 1,000. sayısını attı. ;)

Seimone tam olarak döndü;
27 sayı (6/9, 5/10), 5 rebound, 3 asist, 1 top çalma, 2 blok
3 lük çalışmış belli oluyor, ilk defa 2 lik ten fazla 3 lük denediğini görüyorum.

Wiggins;
10 sayı (0/3, 2/8), 6 rebound, 1 asist, 3 top çalma

Lynx'in internet sitesinin girişine Seimone'in resminin yanına She's Back yazmışlar. :)

Oynadığı iki maçta 29 sayı atmıştı bu sabah 27 attı. :)

3 maçta ortalaması 19 sayı ;)

Takımı 3 G 9 M oldu. Kalan 8 maçta bakalım kaç galibiyet olacak ? 8)

Play Off'a 4. sıradan giren takım 3-7 ...

3lüğe önem veriyor artık deniyor çok sevindirici bu gelişme istatislikleri çok daha dolgun olacak artık :) taurasi 39 atmış yine galiba 10da 5 üçlük 14te 6 ikilik 15te 12 serbest atış 7 asisti de var :shock:

Sophia 25 sayı 10 ribaund ile oynamış.

bizimkiler iyi de taurisi 39 atmış
işimiz zor o na karşı

Seimone için maçı izledim.Gerçekten çok özlemiştim çünkü,uzun zamandır Işıl dahi bir oyuncuya bayan basketbolcuya bu kadar bağlandığımı hatırlamıyorum.

Maç hakkında özet geçecek olursam Seimone penetre üzerinden pek oynamadı yüksekte topu aldığında genelde Brunson ve Houston'u alçak postta buluşturmayı denedi.Bunu da sakatlıktan yeni çıkmış olmasına kendini zorlamamasına bağlıyorum.Lynx takımı ona gayet iyi setler hazırladı ve boş şutların nerdeyse hepsini değerlendirdi.Dikkat çekmek istediğim bir noktada 3 sayılık atışları.3 sayılığına güveni gerçekten muazzam bizdeyken biraz ürkek gibiydi daha çok 2 sayılık dış atışları tercih ediyordu ama mesafe tanımaksızın yolluyor potaya artık Seimone.Çok önemli bir artı.

Toplayacak olursam seneye bir numaralı skor silahımız olacağı gayet net ve oldukça iyi sinyaller veriyor.Ben Lynx'in play-off'ta en az 1 tur oynamasını istiyorum uzun süredir maç yapmamış bir oyuncu için ne kadar maç o kadar verimdir.

Hoşgeldin Seimone!

Çok kaliteli iki takım izleyeceğiz önümüzdeki yıl. Fenerbahçe-Galatasaray maçları wnba maçları gibi geçecek, şimdiden belli oldu.

seımone nun maçlarını takip edemiyorum ama istatistiklere bakarsak yine bomba gibi bir an önce parçalının içinde göemek istiyoruz seni seımone....

33 dakika sonra Sylvia'nın takımının maçı var.Nba Tv gösterecekmiş.İzlemek isteyenlere hatırlatayım.

heyecanla bekliyorum

İlk 5 dakikada Fowles 5 sayı 3 ribaund. (2/3 2 sayı 1/1 serbest atış)

İlk yarıyı 9 sayı 6 ribaunt ile kapattı. 2 tane de top çalması var.(4/5)

Yalnız bir şey dikkatimi çekti.Sylvia'ya karşı oynayan pivot hep geri vites yapıyor. :)

Chicago 32-20 önde kapattı ilk yarıyı.

Fowles 9 sayı 6 ribaund. (4/5 2 sayı, 1/1 serbest atış)

Geri