• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

WNBA 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Türkiye saati ile 21,30 da sanırım...Yada 22,30 :)
Nasıl canlı olacak fazla Twitter'ı bilmiyorum.

Twitterdan soru sorarsın o da cevaplar.WNBA'in sayfasında sorulan sorular ve yanıtlar yayınlanır.

Emre, soruları Türkçe sorma ama :)

o saatten itibaren sorulan sorulara yanıt verecektir. wnba etkinliği olduğu için ağırlıklı olarak wnba sorularına yanıt vermesi beklenmeli sanırım. belki sorulan sorulara "bir wnba sorusu bir galatasaray sorusu" süsü vererek cevap beklemek daha doğru olur :)

ilk sorunun Galatasaray'la ilgili gelmesi harika :D

arkadaşlar seimone nun twitter ropartajında olanlar bilgi verirse çok güzel olur..Özellikle galatasaray hakkında ne söyledi merak ediyorum gerçekten tüm forumda ilgilenir bu konuyla..

Galatasaray hakkında sadece iki soru soruldu.

O da Galatasaray'a geri döneceğin için mutluyum yazmış ve Seimone'un sağlık durumunu sormuş.

O da cevap olarak; Benim sağlığım harika ! Gerçekten kendimi iyi hissediyorum.Gala'ya dönmek için beklemeyeceğim yazmış.O da geri döneceği için heyecanlı gibi gözüktü :)

Onu da forumdan bir arkadaş yazmıştı.Sanırım Can Gülen 8)

2. soru ; Seni özledik Seimone ! Gelecek sezon Galatasaray'a dönmeni bekliyoruz ! WNBA'de sana başarılar ! Go LYNX !

Seimone: Bende sizi özledim. Teşekkürler...

Atahan Dikmen sormuş ikinci soruyu...

bende sizi özledim ha ya augustus bir başkasın be !! :)

1,2 gecedir mac yok galiba,ara filan mı oldu?

Ne mac yazan var,ne bi şey.Bizimkiler ne yapıyor?

NBA TV'de Seimone'un maçı var. Yumulun :)

Minnesota da bayağı kötü takım, coachingde berbat. Seimoneye bariz yazık oluyor orada.

Bu arada atlantadaki iziane castro marques wiggins in yerine beni alın diyor resmen.

minnesota 76-58 kaybetti; Seimone 17 sayı
atlantadan marques 22 sayı, Leuchanka 8 sayı

Fowles 26 sayı 11 ribaund 4 asist 4 blok

Saat 02,00 da Sky-Dream maçı var.Hatırlatıyım...

NBA Tv yayınlıyor.

Cappy Penny'i tokatlamış sanırım...Sadece bilgi olsun diye soruyorum Cappy bir takımla anlaştımı?

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Cappy Penny'i tokatlamış sanırım...Sadece bilgi olsun diye soruyorum Cappy bir takımla anlaştımı?

cappy penny taylor'un suratına vurmuş, maçtan atılmış.

Cappy Benim bildigim yine ayni takiminda oyniyacak, yani bu sene yine fbye karsi oyniyacak.

Sylvia,Doğu Konferasında haftanın oyuncusu seçilmiş.

Batı'da da, Lauren Jackson seçilmiş.

Sylvia 26 attı, diğer takım arkadaşları 25 sayıda kaldı.

Haliyle 58-51 yenildiler.

26 Sayı 18 Ribaund (4 off 14 Def) 2 Blok 5 Top kaybı 2 Top Çalma

9/22 saha içi 8/8 serbest atış

Takımın diğer kalan kısmı 7/36

Tamika 16 (7/13)

Douglas 3 sayı ile oynadı. (1/5)

Maşallah Sylvia şu an belki de Wnba'in en iyi oyuncusu konumunda,inşallah son yıllarda başımıza bela olan sakatlık problemini bu sene yaşamayız.

Geri