• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

WNBA 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
Cappie bence tam ihtiyacımız olan oyuncu. Her ne kadar sevmesemde gelmesini isterim. Ama Euroleague oynamamayı kabul edeceğini sanmıyorum.

Oğuz Uzun' Alıntı:
Uzakta aramaya gerek yok bize direk Cappie lazım. hem 1 hem 2 istediğin yere koy takır takır oynar. Işıl-Cappie-Augustus-Bahar(Melisa)-Sylwia 5'iyle ne Diana T. ne başkası durduramaz.

evet ligde 4 yabancı oynatabileceğiz melisa sayesinde bu çok olumlu bence.
bizim için gerekli olan şu anda avrupalı bir uzun ve çok iyi skorer ve asist yapabilen bir numara lazım. cappie olmayabilir belki ama alınabilecek 1 numara çok. bu wnba all star ın ilk 5 inde çıkan guard adı neydi uygun bir transfer olabilir.

Tugay Arslan' Alıntı:
Cappie bence tam ihtiyacımız olan oyuncu. Her ne kadar sevmesemde gelmesini isterim. Ama Euroleague oynamamayı kabul edeceğini sanmıyorum.

Euroleague oynamama ?

Aykun 2 kıta dışı oyuncu kuralı yok mu ?

Zaten bizde Seimeone + Sylvia var.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Aykun 2 kıta dışı oyuncu kuralı yok mu ?

Zaten bizde Seimeone + Sylvia var.

Hatırlatman için teşekkürler.Unutmuşum bir an.

Ah aylar sonra Semione'ın o süper şutunu gördüm.Özlemişim.13 sayıda şu an.

Silver Stars , Sky'a 88-61 mağlup oldu.Sophia ve Silver Stars için felaket bir sezon.

Nasıl izleleceğiz maçları ?

Seimone'un ve Sylvia'nın takımları kazandı. :)

Sylvia, faul problemine girdi.Bu yüzden az süre alabildi.

Seimone bugün biraz daha iyiydi.Eski Seimone geri dönüyor. ;)

Yalnız Sylvia, takımı defansda iken blok yapabilmek için bazen yerini kaybediyor ve acemice fauller alıyor.Kesin iyi bir yedek lazım ...

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Seimone'un ve Sylvia'nın takımları kazandı. :)

Sylvia, faul problemine girdi.Bu yüzden az süre alabildi.

Seimone bugün biraz daha iyiydi.Eski Seimone geri dönüyor. ;)

Yalnız Sylvia, takımı defansda iken blok yapabilmek için bazen yerini kaybediyor ve acemice fauller alıyor.Kesin iyi bir yedek lazım ...
genç bir litvanyalı gelecek diyorlardı noldu o durum ?

Diana Taurasi dün akşam 44 attı.

03:30

Chicago Sky - Los Angeles Sparks

Fowles .

Ayrıca Sparks ta guard Andrea Riley i izlemenizi öneriyorum . Çok az süre veriyor koçu ona ama gerçekten çok yetenekli bir isim ileride adından söz ettirir gibime geliyor .

Birde aynı durum augustus un takım arkadası minnesota lynx takımının çaylak oyuncusu monica wright içinde geçerli koç kurbanı olucak oda az süre alıyor ama gerçekten çok kaliteli bir oyuncu .

Aykun Alan' Alıntı:
Diana Taurasi dün akşam 44 attı.
O maçı izledim. Ama 50 dk. oynadı. Taurasi tamam yi oyuncu ama çok şut kullanıyor ya. 20-9 atıyor mesela. Yani bizim Türk oyuncuların en büyük sorunu şut atmaktan korkuyorlar gerçekten.

Emre Karakaplan' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":6wxa9w2n]Diana Taurasi dün akşam 44 attı.
O maçı izledim. Ama 50 dk. oynadı. Taurasi tamam yi oyuncu ama çok şut kullanıyor ya. 20-9 atıyor mesela. Yani bizim Türk oyuncuların en büyük sorunu şut atmaktan korkuyorlar gerçekten.[/quote:6wxa9w2n]
emre bizim oyuncular 20şut atıp 12 13tanesini kaçırırsa birdaha takımda ilk 5başlayamaz bunun korkaklığı var ..

Hata koçlarda o zaman. Taurasi çıksa 7-1 üçlük atsa kimmse bişey demez kötü gününde der geçerler. Ama Tuğba bi maç 5-1 atsın üçlük bütün oklar onun üstünde.

Storm birkaç gömlek üstün olduğunu belli ediyor.

Minnesota maçında Whalen çok iyi oynuyor bir yazı yazılmıştı onun hakkında aslında tam aradığımız guard keşke wiggingsin yerine onu alsak

Geri