Oğuz Uzun' Alıntı:Uzakta aramaya gerek yok bize direk Cappie lazım. hem 1 hem 2 istediğin yere koy takır takır oynar. Işıl-Cappie-Augustus-Bahar(Melisa)-Sylwia 5'iyle ne Diana T. ne başkası durduramaz.
Tugay Arslan' Alıntı:Cappie bence tam ihtiyacımız olan oyuncu. Her ne kadar sevmesemde gelmesini isterim. Ama Euroleague oynamamayı kabul edeceğini sanmıyorum.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Aykun 2 kıta dışı oyuncu kuralı yok mu ?
Zaten bizde Seimeone + Sylvia var.
Enes Aygan' Alıntı:Nasıl izleleceğiz maçları ?
genç bir litvanyalı gelecek diyorlardı noldu o durum ?Hüseyin Çıtak' Alıntı:Seimone'un ve Sylvia'nın takımları kazandı.![]()
Sylvia, faul problemine girdi.Bu yüzden az süre alabildi.
Seimone bugün biraz daha iyiydi.Eski Seimone geri dönüyor.
Yalnız Sylvia, takımı defansda iken blok yapabilmek için bazen yerini kaybediyor ve acemice fauller alıyor.Kesin iyi bir yedek lazım ...
O maçı izledim. Ama 50 dk. oynadı. Taurasi tamam yi oyuncu ama çok şut kullanıyor ya. 20-9 atıyor mesela. Yani bizim Türk oyuncuların en büyük sorunu şut atmaktan korkuyorlar gerçekten.Aykun Alan' Alıntı:Diana Taurasi dün akşam 44 attı.
O maçı izledim. Ama 50 dk. oynadı. Taurasi tamam yi oyuncu ama çok şut kullanıyor ya. 20-9 atıyor mesela. Yani bizim Türk oyuncuların en büyük sorunu şut atmaktan korkuyorlar gerçekten.[/quote:6wxa9w2n]Emre Karakaplan' Alıntı:[quote="Aykun Alan":6wxa9w2n]Diana Taurasi dün akşam 44 attı.