• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

WNBA 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
3.periyot. Saydığım kadarıyla Fowles 4 blokla oynuyor..

Fowles içerde estiriyor.

Mert Göker' Alıntı:
3.periyot. Saydığım kadarıyla Fowles 4 blokla oynuyor..

Fowles'un Türkiye'deki maçlarda bir iki kez triple double yapabileceğini düşünüyorum.

Fowles'tan bir blok daha

10 sayı 5 ribaund 5 blok :)

56-66 3.çeyrek sonucu

Minnesota'dan 13-2'lik seri. 69-68 öne geçtiler

Minnesota 4.periyotta sürekli Chicago nun top kayıplarından yakaladığı hızlı hücumlarla sayı buldu. Bu arada seri 16-2 oldu.

Ads%FDz2.jpg

Seimone'den can yakan 3lük 83-80 27.sayısı

Tam istediğim oldu.Maçın uzamasını ve Lynx'in kazanmasını istiyordum.Prenses'in daha fazla maç yapması bizim için daha faydalı olur.Eski Prenses yavaş yavaş geliyor.:) Bugün biraz daha iyiydi.Koşu temposu,isteği ve kendine güveni yavaş yavaş geri geliyor.:)

27 Sayı ile oynadı.Ve şut istatistiği %50...Ayrıca 4 asist ve 4 ribaund(2off+2def) istatistikleriyle oynadı.

10/20 iki sayı 2/4 üç sayı ve 1/2 serbest atış...

Big Syl ise; bugün takım olarak ondan daha az yararlanmayı seçtiler ve kaybettiler.
Yine de Double Double'ını yaptı.Ayrıca beş blok ile pota altında belli dakikalarda terör estirdi.:)

14 Sayı 11 Ribaunt ve 5 Blok (3 Off+8 Def)

4/9 iki sayı 6/8 serbest atış...

Seimone maçı istedi ve kazandı. Çok kritik dakikalarda sayılarına imzasını attı. 1 yıl aranın ardından onu aramızda göreceğimiz için şanslıyız gerçekten.

Sylvia ne kadar dominant bir oyuncu olduğunu mağlubiyet ile ayrıldıkları maçta da gösterdi. Yaptığı 5 blok etkileyiciydi. 14 sayı 11 ribaund ile double double'ını yaptı.

İki oyuncumuzu izlemekte büyük bir zevkti. Gelecek sezon umarım bu performansları formamız altında sergilerler.

currie nin maçı var izleyemiyorum yardımcı olur musunuz

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
http://www.atdhe.net/20232/watch-washington-mystics-vs-connecticut-sun
teşekkür ederim ama açılmıyor ondan sordum

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Lıve access de acmıyor su anda ...
currie yi ilk defa izleyecektim hem de saat 12 de başladı uygun vakitti nasip değilmiş

Geri