• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

WNBA 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
http://www.fromsport.com/v-0/2/140/v-34008.html

Live Access henüz açılmadı.Bir kaç dakika içerisinde açılır.
Ses neden yok acaba dün ilk çeyrekte böyleydi ben yattım sonra düzeldimi

Ses çok az geliyomuş şimdi farkettim sesi sonuna kadar açtım :)

20-16 bitti ilk çeyrek

İzlerken ara ara donma oluyor mu ?

Prensesin eline top değmiyor nerdeyse inanılır gibi değil

Currie neler yapıyor öyle umarım herzaman bu dağınıklıkta değildir,penetreleri filan iman gücüyle dalıyor içeri...Ben kötü maçlarına denk geliyorum kanımca...
Augustus geçen maçtaki gibi biraz pasif bir görüntü çiziyor,tabi bunda takımındaki herkesin mvp olmasınında etkisi var...Eline top geçen direk potaya..

Whalen müthiş oynuyor gerçekten. 2. yarı çok belirleyici olacak iki oyuncumuz bakımından. İkisi de şuan kötü bir maç geçiriyorlar ve oyuna nasıl dönecekleri önemli bu noktada.

Minnesota'nın elinde Seimone gibi bir yıldız varken onu sadece pota altında perdelerden geçirerek top aldırmaya çalışıyorlarsa 3 hücumda bir, diyecek de bir şey kalmıyor.

Currie de aynı Seimone gibi kötü bir ilk yarı geçirdi. Daha isabeti yok ve savunmada da hiç diri gözükmüyor. Umarım ikinci yarıda takıma katkısı artar.

Ne oldu bunlara ya :? augustus 2 sayi currie 0 sayi ceyrek sonucu :roll:

lindsay whalen Galatasarayamıza ne kadar yakışır ama ne becky hammon ne sue bird Gs da guard mevkisine istediğim oyuncu başkasını istemem
prensese top vermiyorlar bu nasıl mantık oyunda hep soğuk oluyor arada bir atınca da kaçırması çok doğal inşallah ikinci yarı düzelir

İlk yarıda 4/1 ile oynuyor prenses gerisini siz düşünün

augustus dünde böledi top eline değmiyordu :(

kendini fbye saklıyordur :P

currie insallah balon cikmaz.katie douglas gibi olursa sasirmam.
augustos cok az top kullaniyor biraz sorumluluk almasi lazim.

3 maç bir oyuncuyu gözlemlemek için ne kadar yeterli bilmem ama Currie eğer bu ise Katie Douglas gibi bile olmaz.Hiç değilse Katie'nin ara sıra tecrübesiyle çıkıp yaptığı ince işler oluyordu.Currie'de buda yok gibi,topu alıp kafasını eğiyor içeri dalıyor,çoğundada ya blok yiyor,yada hücüm faul yapıyor...Yaptığı top kayıplarını çoğuda bu dengesiz penetrelerde ortaya çıkıyor...Pek beğenmedim açıkcası...
Tamika ikna edilmeli,Currie beklediğimiz kalitede değil gibi...

Sylvia'nın takımı Chicago play-off'lara katılma şansını kaybetti. Bir açıdan iyi haber, sözleşmeyi bilmiyorum ama takıma erken katılabilir sanırım. Seimone'nin takımı Minnesota'nın da katılamama durumu var. Curri'nin takımı Washington da muhtemelen ilk turda elenecek.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Sylvia'nın takımı Chicago play-off'lara katılma şansını kaybetti. Bir açıdan iyi haber, sözleşmeyi bilmiyorum ama takıma erken katılabilir sanırım. Seimone'nin takımı Minnesota'nın da katılamama durumu var. Curri'nin takımı Washington da muhtemelen ilk turda elenecek.
bunlar bence çok iyi haberler sevindim açıkçası ..

Fener ile 20 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Kupası oynayacağız.

Alışma için 15 günlük kamp yeterli olur mu?

Geri