• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

WNBA 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Fener ile 20 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Kupası oynayacağız.

Alışma için 15 günlük kamp yeterli olur mu?

Aynı sorun onlarda da mevcut. Ayrıca Penny ve Taurasi'li Phoenix'in Minnesota ve Wwashington'dan daha ileri gideceğini düşünürsek playofflarda biraz daha avantajlıyız.

Biliyorum Gazanfer .... Ben olaya bizim taraftan bakmak istemiştim.Yoksa banane kuştan, ağaçtan, bahçeden, yapraktan...

Fenerbahce aslinda biraz daha avantajli Matovic,harokova ve vajda full antremanlara katilacaklar penny zaten gecen sene oynuyordu, Diana´da takim oyuncusu degil istedigi zamanda sayi atiyor zaten tek basina bir takim gibi, bizden daha avantajlilar aslinda, bizim kadromuz nerdeyse kökten degisti.

Liberty 61-42 phoenix ilk yari sonucu cappie cok fena costu yanliz 22 sayi 5 asisti var, Diananin 2 sayisi var :shock: Penny sakat oynamiyor, bir diger isim nicole powell ise attigi 5de 5 ucluk ile dikkat cekiyor, bu sezon onu avrupa´da Wisla can pack formasi altinda izleyecegiz, Fb onu cok ariyacak cok

Erol Hakbilen' Alıntı:
Liberty 61-42 phoenix ilk yari sonucu cappie cok fena costu yanliz 22 sayi 5 asisti var, Diananin 2 sayisi var :shock: Penny sakat oynamiyor, bir diger isim nicole powell ise attigi 5de 5 ucluk ile dikkat cekiyor, bu sezon onu avrupa´da Wisla can pack formasi altinda izleyecegiz, Fb onu cok ariyacak cok
taurasi şut denemiyor ve bu yüzden ritmini yakalayamadı aynı bizim augustusun son iki maçtır yaptığı gibi ama genelde taurasinin yüksek sayılara ulaşmasının sebebi her maç 15-20 arası şut atmasıdır. Augustusu minnesota kullanamıyor. Chicagoya geçsin augustus ya :) :) fowlesla ikisi çoştururlar

taurasi hic sut kullanmadi neredeyse.ender görünen birsey.
ayrica phönix mercuy takimi cok kötü ya.takim sadece taurasinin eline bakiyor.
penny taylor sakatmi?

Murat Sari' Alıntı:
taurasi hic sut kullanmadi neredeyse.ender görünen birsey.
ayrica phönix mercuy takimi cok kötü ya.takim sadece taurasinin eline bakiyor.
penny taylor sakatmi?
ayak bileği burkulmuş

penny gecen macta sakatlandi hoca herhalde riske etmedi onu,

DIANA KOCAMAN BIR FOS BUGUN HEP BOYLE OLMASI DILEYIGLE ;)

Pondexter dün Taurasi'den iyi olduğunu kanıtladı.

Taurasi yakın arkadaşı(?) Penny olmayınca bayağı moralsiz görüldü :)

Monique Currie'yi gönderip ertesi günü Pondexter'i alırdım ben...Çok ihtiyacımız var,kimler forma giymediki bu takımda,Pondexter'de hadi hadi giyebilir...Currie'nin 4 maçını izledim kesinlikle beklediğimiz,istediğimiz seviyede bir oyuncu değil bence...Ayrıca pozisyon olarakta daha doğru bir hamle yapmış oluruz,çöldeki su misali,ihtiyacımız var kendisine...

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Pondexter dün Taurasi'den iyi olduğunu kanıtladı.

Taurasi yakın arkadaşı(?) Penny olmayınca bayağı moralsiz görüldü :)

O kadar yakın ki ... :) Anlatılmaz.

Yeri geldiği zaman anlatılır canım :)

Bu arada Gece 02,00'da çok önemli bir maç var.

San Antonio Silver Stars-Minnesota Lynx, maçı NBA TV yayınlayacakmış.

Silver Stars 12 G 18 M
Lynx 11 G 19 M

Aralarında Los Angeles Sparks var. 12 G 19 M

agustus ile pondexter aynı takımda olabilir mi ki?top paylaşımında problem olmaz mı? bu sorun aşılırsa kesinlikle alınmalı.

Cappieyi Sanli galatasaraymiza layik gördunuz ya daha ne diyim :(

O hasiyetsiz formasini bize gosteren ardindan orta parmagini gosteren ardindan Galatasaray yok diyen YUZSUZ degil mi ??

Taurasi ve pennynin arasinda birseyler mi var :shock: benim dustudum degildir herhalde :? penny evli diye biliyorum OOOOW

Yine ayni seylere basladik. Bizim tribünler kendi takimina karsi iyi oynayan oyuncuya küfür etmeyi seviyor, sonra da oyuncu hareket cekince oyuncuyu kötülüyor. Keske gelse Pondexter.

Salih Coskun' Alıntı:
Yine ayni seylere basladik. Bizim tribünler kendi takimina karsi iyi oynayan oyuncuya küfür etmeyi seviyor, sonra da oyuncu hareket cekince oyuncuyu kötülüyor. Keske gelse Pondexter.

:shock: Saka mi yapiyorsunuz siz ya kimleri layik goruyorsunuz of kafayi yigecem :( Ha diyelimki teklif ettik Cappie gelir mi bize ? onca olaylardan sonra, ayrica hic mi facebooku takip etmiyorsunuz kadin resmen FENERBAHCE asigi :roll:

Edit.............

bu kızı mı istiyorsunuz Allahan

Geri