Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012

Ben de geçen yılki hezimetin üstüne bu yıl iddialıyım.Takım sayısı fazla oldukça hiç tanımadığımız-bilmediğimiz adamlardan katkı bekleyeceğiz,hem ligi hem de oyuncuları takip açısından daha güzel olabilir.
 
1- Erdal Avcı
2- Nilay Kızılok
3. Mustafa Yalımdemir
4. Alperen Küçük
5. Tanju Çiçek
6- Serkan Akcan
7- Sunay Sönmez
8- Sarper Uluoluk
9- Veysel Kaya
10-Canber İşcan
11-Doğuş Arun
12-Ömer Konyalıoğlu
13-Taner Tuna
14-Aytunç Aykut

Not: İlk defa oynayacağım ve takımımı nasıl kuracağım, püf noktaları nelerdir bunları biri bana anlatırsa çok sevinirim.
 
1- Erdal Avcı
2- Nilay Kızılok
3. Mustafa Yalımdemir
4. Alperen Küçük
5. Tanju Çiçek
6- Serkan Akcan
7- Sunay Sönmez
8- Sarper Uluoluk
9- Veysel Kaya
10-Canber İşcan
11-Doğuş Arun
12-Ömer Konyalıoğlu
13-Taner Tuna
14-Aytunç Aykut
15-Taner Tosun
 
Bu kısa sezonda 16-18 tane takım birbirileriyle maç yapamaz.Geçen sezon bile normal sezonun son maçları oynanmadan 21 maç yaparak play-off'a girmiştik.12'den fazlasını kaldırmaz bizim lig.
 
şimdi gördüm twitter'dan erdal'ın mesajı , lig bi kesinleşsin ne zaman başladığı yahoo'da açsın ayarlarız hemen.. ama öncelik geçen sezon oynayan 12 kişide olsun , ordan oynamayanların yerine bu listeden sırasına göre alırız.. gördüğüm kadarıyla geçen seneden olanlar 1-2 kişi , geçen sene olanlarda forumda yok glba :)

Kerem fln gelir gerçi , Emre var ayarlarız bi belli olsunda herşey..
 
Burak Ceyhan-Umut Gökgöz-Furkan Şenbaba-Sühan Cem-Kerem Seçer-Emre Yüksel-Deniz Baskın-Veysel Kaya-Tolga Kaplan-Canberk İşcan vardı ikimizin dışında Levent abi.Geçen seneki kadro buydu...
 
ordan Burak geçen sene bırakmıştı onu eleyelim.. diğerlerine sorarız veya burayı görünce yazarlar ztn devam edenlere söyleriz , takımı 14 yaptım zaten yeni gelenlerden de alırız , bi bakalım ama önce havaya..
 
12 Takım ideal Levent abi.Her kez birbiriyle tek maç yapar sonra play-off'a geçeriz.Bu kısa sezonda daha fazla takım daha fazla maç olamaz maalesef...
 
bakarız takım sayısına katılıma göre.. eskilere bi sor bakalım sen twitter'da kimler var kimler yok.. ona göre ayarlarız 12 mi 14 mü ama 14 iyidir katılım yüksek gibi..
 
14 olursa her takım biribiriyle maç yapamaz gibi .Sonuçta NBA'in normal sezonu 25 Aralık'da başlayıp 25 Nisan'da bitecek.Zaman oldukça kısıtlı...
 
Geçen sene hatır şikesi yaptığımdan bu sene size bu mesajı metristen yazıyorum :) Emre abi de yanımda. Hatta takası onaylayanlar da tutuksuz yargılanıyor. Kevin Love-Brandon Roy da bu yüzden seçilemeyecek beyler söyliyim :p
Şaka bi yana oyuna ayıracak uzun gecelerim yok bu sene. Öyle zaman ayırmayınca da hem zevki kalmıyor , hem gençlerin önünü tıkamış oluyoruz , hem de oynayanlara bi nevi saygısızlık etmiş oluyoruz. Bu yüzden katılmamam daha iyi olacak.
Bu seneki oyunu Erdal Avcı kazanırsa net söylüyorum Levent abi gitsin antuda yazsın yani o kadar söylüyorum.
''Levent başgan duy bu sesi ,
hayallerde yıkma bizi''
Bir de önerim bu sene oyunu takip etmeyen olmasın geçen seneki gibi. Böyle olunca takas serbest olsun ; yani zaten oyunu oynayanlar takip edeceğinden çok dandik takaslar olmaz. Geçen sene en az 3 kişi ilgilenmediği için üst taraflarda da dengeler karışmış ve Emre abi ve Furkan bunun mağduru olmuştu biraz.
Bütün arkadaşlara başarılar...
 

Üst