• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yahoo Nba Fantasy League 2013-2014

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erdal Avcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Boş olduğunuz akşamları yazın beyler.Ona göre ideal bir tarih ve saat belirleyeyim.

Benim için fark etmez. Herhangi bir akşam 8den sonra olabilir.

Bayramdan sonraki hafta bana uygundur.

Bayramdan sonraki hafta salı akşam ve sonraki her akşam uygundur

Draftı 25 Ekim Cuma gününe aldım.

Yarın bayrama giriyoruz arkadaşlar.İnternetten uzaklaşmadan önce herkes durumunu söylesin lütfen.Ona göre şu an ki draft gününü ve saatini değiştirmeyeyim.2 Yıl önce olduğu gibi gece yarısı draft'a başlamayalım.

Bu arada geçen yıl ki takım isimleriyle devam etme zorunluluğunuz yok.Farklı ve yaratıcı takım isimleri bekliyorum sizlerden...

Benim için şimdilik bir sorun yok Erdal 25'i uygundur, saat kaçta yapacağız peki?

Erdal'ın belirttiği tarih ve akşam 9 civarı bi saat herkese uyabilir diye düşünüyorum.

Draft saati uyarsa takilirim size. Ilk oynadigimiz sene (7-8 yil olmustur) buyuk domine etmistim haha

25 Cuma gsbasket draft saatinden 1 saat sonra başka bir yerde daha katılacağım ancak katılırım kesinlikle. iki draftı 1 saat arayla yürütebilirim nasılsa pre draft ranking'im hazır.

Draft saati uyarsa takilirim size. Ilk oynadigimiz sene (7-8 yil olmustur) buyuk domine etmistim haha

Cem abi lige girmek istediğini 1-2 hafta önce söyleseydin keşke.Eğer istersen yine lige alabiliriz seni ama takım sayısını 16'ya çıkarmak zorunda kalırız.

Gün benim için fark etmez. Hafta içi 9 dan önce olmasın sadece.

Cem abi lige girmek istediğini 1-2 hafta önce söyleseydin keşke.Eğer istersen yine lige alabiliriz seni ama takım sayısını 16'ya çıkarmak zorunda kalırız.

Olmadı bize gelsin Cem abi 14 takıma tamamlarız şuan 12 takım var bizde.

Gün önemli değil benim için ama geç bir saatte olursa iyi olur. Zaten 9 erken, bizim maçı cuma'ya koyarlarsa 10'da maç bitiyor.

Cok tesekkurler, siz duzeninizi bozmayin, zaman farki is guc derken drafte de girmem zor olur:) Hepinize basarilar

Herhangi bir ligde boş yer varsa bende katılmak isterim.

Draft isini kesinlestirelim. Az zaman kaldi.

Cuma akşamı 9-10 gibi herkese uygunsa yapalım işte.

Draft'da bir değişiklik yok abiler.Geçen hafta dediğim gibi cuma saat 10'da başlayacak draft.

Geri