• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Sana sunulan bütçe ve olanaklar son 8 yıldır kimseye sunulmadı. Bunun karşılığında hem ligde hem de 2 play-off'un çeyrek finalinde bizi yerin dibine soktun. Utanmadığın açık. Yeteneksizliğini ve acizliğini hem bu sezon kadro kurulurken hem de 16 aydır her gün gösterdin. Pazar akşamından sonra umarım yaka paça kovulursun. Bir veda mesajı bile atılmadan kovulursun. Bir daha asla Galatasaray'ın kapısından girmemek üzere kovulursun...

Gelmesi %100 hataydı.Bu sezona başlamak %100 hataydı.Önümüzdeki sezona başlanacaksa o da %100 hata.

Tek noktada kendisine kızmıyorum.Sen adamı neden Daçka'dan koparıp getiriyorsun.Sırf tazminat ödemeyiz diye noname bir koçu neden getiriyorsun ? Galatasaray'dan ayrılsa nereye gidecek,hangi takımla kariyer yapabilecek ? Neden gitsin ?

Herkesede Galatasaray'ın evladı yakıştırması yapanlar,bırakıyor mu Galatasaray'ın evladı ?

Şube yöneticisinden şöyle bir açıklama gelebilir: son çeyreği 24-20 kazandık koçumuzla yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz, böyle devam edersek birkaç sene sonra maç kazanabiliriz :)

Gelmesi %100 hataydı.Bu sezona başlamak %100 hataydı.Önümüzdeki sezona başlanacaksa o da %100 hata.

Tek noktada kendisine kızmıyorum.Sen adamı neden Daçka'dan koparıp getiriyorsun.Sırf tazminat ödemeyiz diye noname bir koçu neden getiriyorsun ? Galatasaray'dan ayrılsa nereye gidecek,hangi takımla kariyer yapabilecek ? Neden gitsin ?

Herkesede Galatasaray'ın evladı yakıştırması yapanlar,bırakıyor mu Galatasaray'ın evladı ?
Yahu Galatasaray'ın evladı da değil öyle bir durum da yok. Yıllar önce bir yerde okuduğumda zaten Beşiktaşlı olduğu söyleniyordu. Zaten Ergin Hocanın beşiktaşta yardımcısıydı ilk olarak

Yahu Galatasaray'ın evladı da değil öyle bir durum da yok. Yıllar önce bir yerde okuduğumda zaten Beşiktaşlı olduğu söyleniyordu. Zaten Ergin Hocanın beşiktaşta yardımcısıydı ilk olarak

Bende inanmıyorum,net şekilde Galatasaraylı olduğuna.Yok yuvana hoşgeldin,yok Galatasaray'ın evladı,bunlar basketbolda çok istisnai durum harici kabul görmeyen şeyler.Hele ki noname bir koç için.

Ergin Hocanın beşiktaştaki ilk döneminde yardımcısı Ufuk Sarıcaydı. İkinci döneminde ise birinci yardımcı Yağızer ikincisi de Yakuptu. Yani adamın yardımcısının yardımcısına kariyer yaptırmaya çalışacak kulüp değil Galatasaray. 1 milyon dolar bütçeyle oynamıyoruz. Bu kadar ciddi bütçelerin döndüğü yerde Yakup ile iş yapmaya kalkıyorsak ya mali bir şeyler dönüyordur ya da başka bir şeyler vardır. Kaldı ki bu adamın tuhaf bir şekilde pr'ı yapılıyor sürekli ve öyle pr'ı yapılacak bir koç da değil. Adama Pistiolis muamelesi yapılıyor, ulan Pistiolis CSKA'yı çalıştırıyor şu anda ve birkaç sene içerisinde de muhtemelen Panathinaikos koçu olacak.

Daha kötüsü olmaz seneye eminim o yüzden...

Bende inanmıyorum,net şekilde Galatasaraylı olduğuna.Yok yuvana hoşgeldin,yok Galatasaray'ın evladı,bunlar basketbolda çok istisnai durum harici kabul görmeyen şeyler.Hele ki noname bir koç için.
Kaldı ki Galatasaraylı olmak bir kriter değil destekleyici bir şey olabilir en fazla.
Derdimiz Galatasaraylı koçsa Halil Üner'i geri getirebilirler hahahah. Kendi ağzıyla Galatasaraylıyım demişliği vardı sanırım ya da Murat Özyer hem Galatasaray liseli hem de Galatasaraylı:))

Biz mümkünse yabancı iyi bir koçla ya da beşiktaşlı Ufuk Sarıca ile devam edelim.

Kaldı ki Galatasaraylı olmak bir kriter değil destekleyici bir şey olabilir en fazla.
Derdimiz Galatasaraylı koçsa Halil Üner'i geri getirebilirler hahahah. Kendi ağzıyla Galatasaraylıyım demişliği vardı sanırım ya da Murat Özyer hem Galatasaray liseli hem de Galatasaraylı:))

Biz mümkünse yabancı iyi bir koçla ya da beşiktaşlı Ufuk Sarıca ile devam edelim.

Maksimum Ekim-Kasım aylarında tüm ihale Yakup Sekizkök üzerine yıkılır ve yollar ayrılır gibi.

İstifa demiyorum.
Çünkü takmıyorsunuz.
Galatasaray Basketbolunu bitirdiğiniz için teşekkürler.

aciklama gelir yakinda yollar ayrildi diye

Beşiktaş maçında İstifa tezahüratları bekliyorum.

Sanki Phil Jackson transfer ediliyormuş gibi eski kulübüne şu yokluk ortamında bonservis ödendi. Sonra da kendisine hatrı sayılır bir bütçe verildi ,kurduğu takım bildiğin "kova Yaşar".Gelenden gidenden en az 90 sayı yiyor. Bu stajyer koç rezaleti ve kabusu umarım tez zamanda bir son bulur.

Ergin Ataman gibi fanatik Galatasaraylı yaşayan efsane varken, uğraştığımız kişilere bak ya şaka gibi

En büyük üzüntüm Ergin Ataman'ın gerekirse 1 sene ücret almadan çalışırım yeter ki Galatasaray'ın hedefi ve yeterli bütçesi olsun dedikten sonra, gönderilmesi ve ondan sonra süreçteki boşa geçen zamanlar

Sanki Phil Jackson transfer ediliyormuş gibi eski kulübüne şu yokluk ortamında bonservis ödendi. Sonra da kendisine hatrı sayılır bir bütçe verildi ,kurduğu takım bildiğin "kova Yaşar".Gelenden gidenden en az 90 sayı yiyor. Bu stajyer koç rezaleti ve kabusu umarım tez zamanda bir son bulur.
90 yine iyi bir ara 100 yiyordu her maç

Büyük ihtimalle bugün sezonun son maçına çıkacak. Umarım Galatasaray da ki son maçıdır..

Maç ne zaman rezil konuma doğru gitse kendini attırıp maçtan tüymesiyle meşhurdur.

malesef asla büyük bir koc olamayacak o seviyede bir karizmasida yok.
Ligde orta sira takimlarda is yapar.

Orhun Eneye benzetiyorum biraz mesela Orhun Enede hic bir büyük külüpte olmaz. Cünkü o karizma malesef yok

Geri