• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
İspanya lig Play-off'unda Unicaja Malaga kendisinden 7 kat büyük bütçeli Barcelona'yı eleyip finale çıktı. Bizi de Basketbol Şampiyonlar Ligi finalinde rahatça yenmişlerdi. Kaliteli koçla (Ibon Navarro) , kalitesiz, yeteneksiz ve aciz koç (Yakup Sekizkök) arasındaki farka en güzel örnek son 2 yılda Unicaja Malaga'nın başardıkları. Dursun Özbek'e ve Ömer Yalçınkaya'ya örnek olmasa da, bizim taraftara örnek olabilir.

Yakup Sekizkök'le devam etmek, ligin 3. büyük bütçesini onun önüne sunmak hainlikten başka bir şey değildir.

Beşiktaş, Efes'i 20'ye yatırdı. Belki elenecekler ama mücadele ortada. Malaga, Barcelona'yı eledi. Biraz utanmanız var mı acaba?

Hemen olacağını zannetmiyordum , ağustos gibi saçma bir zamanda ayrılık haberi açıklanır diye bekliyordum. Fakat sözleşme uzatılması beni de şaşırttı. Yine de uzun soluklu bir iş olacağını düşünmüyorum. Sezon başlarında kötü sonuçlar gelince kendisiyle yollar ayrılacaktır. Böylelikle yine saçma bir zamanlamayla olan yeni koça ve Galatasaray taraftarına olacaktır...

Beşiktaş, Efes'i 20'ye yatırdı. Belki elenecekler ama mücadele ortada. Malaga, Barcelona'yı eledi. Biraz utanmanız var mı acaba?
Ne kadar iyi takımlara elendik diye çevresini avutuyordur ama iki takımın butceside bizde çok geride.

Pistolis şampiyon oldu.
Bu vizyonsuzlukla ohoho bir yol olmaz bu şubeden.

Sezon içerisinde takımın seviyesi tepedekilerle o kadar uzak görünüyor ki mevcut halleriyle iyi bir sezon geçirdiler gibi bakıyor ortalama tarafsız basketbol camiasından insanlar. Ancak işin içine bütçeyi sokmak gelmiyor kimsenin aklına. Oyuncu bütçesine bakıldığında bir yerlerde hata yapılmış denmeli ama yönetimsel ama koç ekibi ama beklentileri karşılamayan oyuncular. Ancak Yakup Sekizkök'ü geçtim kimse sorgulanmıyorsa aynı tas aynı hamam kara cahil tayfaya sonuçları yedirir ve paramızla rezil edersiniz.

Taraftar tepkisinden yeni sözleşme imzalandığı bile açıklanamadı. Dursun Özbek ve yönetimi o kadar durumun farkındalar. Takıma ihaneti bile bile , göz göre göre yapıyorlar. Utanç verici...

Ergin Ataman'ın yamağı Yakup Sekizkök takımın başında durduğu sürece kimse maça gitmemeli. Gsbasket'in tüm sosyal medya hesaplarında maçların boykot edilmesi için duyuru yapılmalı. Kimse Galatasaray'ı çapsızlara ve yeteneksizlere teslim edip sonrasında herşey yolundaymış gibi davranamaz!

Hocam o kadar yıl Ataman’ın arkasında oturdun, telefondan yılan mı oynuyordun? Hiç mi parkede ne olup bitiyor diye bakmadın? Suçun büyüğü sende değil, seni ısrarla o koltukta tutanlarda.

Redonjic çekin vizyon gösterim biraz.

Çok abartılan bir koç olduğunu düşünüyorum.
Gelirse sene sonuna doğru kimse kalmasını istemeyecektir.
Yakup hoca giderse hedef Pistiolis ve Navarro olmalı.
Navarro'yu bize yedirmezler gibi ama keşke olsa tabi.. Pistiolis de böyle devam ederse Ergin Hoca'dan bir ya da iki sonraki panathinaikos koçu olur.

GalatasarayBasketWeb

@gsbasketweb

Yakup Sekizkök ile yollar ayrılabilir. Ömer Yalçınkaya'nın bu gidişattan sonra kendini aklamak için hocayı göndereceğini düşünüyorum.Komik olan şu,3-4 hafta önce hoca ile yeni sözleşme imzaladılar. Eğer sözleşmesi feshedilirse 2 sene tazminat ödeyeceğiz

Bizden üçte bir düşük bütçeli Beşiktaş'ın finale çıktı. Hani bir tutam utanması kalsa "Ben yapamadım. Ben bu kulübe yakışmıyorum. Yerime daha kaliteli koç getirin." diye çeker giderdi. Ama adam utanmadan çalışmaya devam ediyor, vasat altı oyunculara hak etmediği kontratlar veriyor ve gelecek sezon da ligin 3. büyük bütçesini rezil etmek için uğraşıyor. Tüm forum olarak açlık grevine mi gidelim, ne yapalım anlamadım ki!

GalatasarayBasketWeb
@gsbasketweb

Yakup Sekizkök ile yollar ayrılabilir. Ömer Yalçınkaya'nın bu gidişattan sonra kendini aklamak için hocayı göndereceğini düşünüyorum.Komik olan şu,3-4 hafta önce hoca ile yeni sözleşme imzaladılar. Eğer sözleşmesi feshedilirse 2 sene tazminat ödeyeceğiz
Edilse şimdiye kadar edilirdi.
Çapsız vizyonsuz bir hoca pardon hoca bile değildir.

Geri