• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Bu konunun müsebbibi kendisi değil Dursun Özbek ve ekibidir. Yönetim istemese 1 dk duramaz o koltukta değil mi? Birileri gayet bilerek, isteyerek tutuyor. O zaman yanlış kişiye yükleniyorsunuz.
Direkt yönetim beceriksizliği elbette. Dursun Özbek fanlarından yorum bekliyoruz. Ben kendisinin başkanlığından hiçbir zaman çok hazzetmedim.

"Her ne kadar performansı tartışılsa da Anadolu Efes bir Euroleague takımı yeni bir koçları var.."

Direkt yönetim beceriksizliği elbette. Dursun Özbek fanlarından yorum bekliyoruz. Ben kendisinin başkanlığından hiçbir zaman çok hazzetmedim.
Dursun Özbek zamanında Galatasaray’ı mahkemeye vermiş, yakınının kişisel masraflarını kulübe fatura etmiş bir zat. Birilerini tehdit edip arka kapıdan kaçtığı genel kurula tekrar nasıl “camianın abisi” olarak döndü inanılmaz. Bazı şeyler çabuk unutuluyor. Ben unutmuyorum şahsen. Şikecilerin en çok nefret ettiği, GS taraftarının da çok sevdiği Erden Timur’u nasıl yediği de ortada.

"Her ne kadar performansı tartışılsa da Anadolu Efes bir Euroleague takımı yeni bir koçları var.."
Maç sonu bu açıklamayı bekliyorum Yakup bey’den.

Bu takım ve koç sabaha kadar oynasın kendisinden bariz zayıf olmayan hiçbir takımı yenemez. Koçun zaten öyle bir iddiası yok kafadan kaybederek çıkıyoruz birçok maça

Anadolu Efes bugün son dakikalarda Rüzgar Fenemen diye bir oyuncuyu oynattı. Rakipler kendilerinden o kadar emin oluyor işte.

Bjk bir Eurocup takımı ve bütçesi bizim butecmiz kadar.
Trabzon bir lig takımı bekoyu 20 ye yatırıyorlar geçelim bunları.

Galatararay markasını daha ne kadar rezil etmesine izin verilecek.

Okan Buruk hasbelkader tuttu diye her branşta aynı şeyi deniyorlar işte. Halbuki basketbol çok daha teknik bir spor. Oyuncuları da karakterlerinden önce yeteneklerine göre seçip 3-5 kuruşunu riske atarsan sonunda da her belirleyici maçta bu şekilde mükafatlandırılırsın. Ama ben Yakup hocaya da bir şey demiyorum artık. Onu kulüpte tutan menajer gibi kendisi de bir kör alıcı bulduğu anda arkasına bakmadan gider. Esas sıkıntı onu her şartta bu kulüpte tutanlarda, bu kadar zamanda körü bilmem ne yapsan gözü açılırdı diye bir söz var. Demek ki bizim de layığımız buymuş, ortalarda spor kulübüyüz diye gezersiniz işte.

Bu konunun müsebbibi kendisi değil Dursun Özbek ve ekibidir. Yönetim istemese 1 dk duramaz o koltukta değil mi? Birileri gayet bilerek, isteyerek tutuyor. O zaman yanlış kişiye yükleniyorsunuz.
Kesinle katılıyorum.
Bu saatten sonra o değil görevden alamayan yönetim suçludur.

Maçtan sonra istifa ettiğini söylemesi gereken şahıs yine açıklamasında Cummings yokken şöyle yaptık vs demiş.
Rakip son 2 dakika kala kendine o kadar güveniyor ki 17 yaşındaki oyuncuyu oynatıyor. Bu malum şahıs da kendini böyle kandırmaya devam etsin.

Son düzenleme:
Geri