Yeni Koç Kim Olmalı?

O kadar basit işte yapılacak iş. Ekrem hocayla konuş, olmuyorsa Cem Akdağ'ı getir. Yakın Doğu ile oyuncuları için anlaş ve yanlarına 3 tane iyi yabancı koy. Bitti gitti.
Ben mi yapacağım bunu? Hayır siz yapacaksınız sayın yöneticiler!

Biz genç ve aşağıdan gelen oyuncuların yetersizliğinden, zayıflığından şikayetçiyiz ama saygıdeğer yöneticilerimiz onların altyapı hocasını A takım için düşünüyor! Beni de başkan yapın bir zahmet kulübe!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gönül ister Ekrem Memnun ve onun başarılı olabileceği bir kadro kurulması ama bu zihniyet değişmezse ve Ömer Yalçınkaya bu kulüpten defolup gitmezse bize rahat yok.
 
Ekrem Memnun, ''geldiğim takım mutlaka iyi bütçeli olacak'' zihniyetinde birisi değil. Sen yeter ki git ve ona ihtiyacımız olduğunu söyle. Her hafta Ahmet Cömert'te maç izleyen adamdan bahsediyoruz.

Yeni koçumuz tartışmasız Ekrem ''Abi'' olmalı.
 
Ekrem Memnun ve Cem Akdağ kulübe gelmek için beklerken başka bir isim hele ki bir altyapı hocası getirmek tam bir ihanettir! Altından kalkamazsınız bunun sevgili yöneticilerimiz! İş işten geçmeden bu hatanızdan vaz geçin!
 
Ekrem Memnun boşta ve Galatasaray takımının koçu yoksa Galatasaray Ekrem Memnuna teklif götürür ve götürmelidir. Aksi söz konusu bile olamaz
.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Kadın takımının başına Efe Güven geçiyormuş. 2. Erman Kunter olayı yaşanıyor. Galatasaray'in başına geçirecekleri hocayı torpille seciyorlar yine!
Efe Güven kulüpte nüfuzlu tanıdıkları olan koçluk kariyeri yetersiz bir Fenerbahceli'dir!
Torpille Galatasaray'a koç yapıyorlar.

via(eyupyildiz)
 
Efe Hocayı takımın başında sahaya çıkmadan eleştirmenin ya da yargılamanın anlamı yok. Tabii ki gönül isterki Ekrem Memnun ya da Cem Akdağ gelsin ama vizyonsuz bir yönetimimiz olduğu için böyle bir hamle beklemiyordum zaten.

Efe Güven genç bir kardeşimiz hangi takımlı olduğu benim için önemli değil, işini doğru bir yaptığı sürece sorun yok. Umarım başarılı olur ve uzun yıllar çalışır.
 
Efe Güven 2006 yılında Galatasaray kız alt yapısına geldi.

Sorum şu; 2006'dan bu yana A takımda kaç tane oyuncumuz ne kadar süre aldı ve katkı verdi? Ve neden kendisi hiç bir milli takım kategorisinde görevli değil madem bu kadar iyi?

Lütfen bizim aklımızla dalga geçilmesin ve Ekrem Memnun ile Cem Akdağ beklerken mantık dışı işlere kalkışılmasın.

Saygılar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Misal Fener ile final oynuyorsun ve Valeri Garnier karşısında Efe Güven :'(
Elleri dizleri titrer o final serisinde hoca adayımızın!
 
Kendinizi oyuncuların yerine koyun, kenara bakınca güvenecek birine ihtiyaç duyarsınız. Alt yapı hocasına değil!
 
Bu şekilde fiilen Nevriye takımın başına geçmiş oluyor zaten.

Yakışır da. Neticede sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın sayılı kadın basketbolcularından birinden bahsediyoruz. Mükemmel bir kariyer, karakter, disiplin, saygınlık vb. bir koç için ne gerekliyse Nevriye'de mevcut.
 
Son düzenleme:
Marina varken suya sabuna dokunmayan Nevriye mi? Uzak dursun!
Desteklediğim için yazmadım. Sadece yorum yaptım. Efe Güven Nevriye'nin önünde duracak biri değil. Arka planda Nevriye ısındırılacak ve ilk fırsatta Güven ile yollar ayrılıp, Nevriye baş antrenör yapılacaktır. Tahminim bu yönde...
 
Yakışır da. Neticede sadece Türkiye'nin değil, avrupanın sayılı kadın basketbolculardan birinden bahsediyoruz. Mükemmel bir kariyer, karakter, disiplin, saygınlık vb. bir koç için ne gerekliyse Nevriye'de mevcut.

Nevriye bana hiç umut vermiyor nedense. Kenardaki duruşu çok ruhsuzdu bütün sene, sanki zorla oradaymış gibiydi.
 
Uzun süredir ara ara okuyordum ama yazma ihtiyacı duydum artık dayanamayıp. Efe kimdir, nedir? Hangi vasıfları yüzünden bu göreve uygun görülmektedir? Basketbol şubesinde senelerdir devam eden eş-dost ilişkisi ile iş alma hastalığı hala neden geçmedi?
 

Üst