YGS-LYS

Arkadaşlar bende bu sene girdim lys ye ama matematik sınavında kitapçık numaramı doğru kodladım şıkkını işaretlememiş olabilirim bir sıkıntı olur mu sizce?
 
Eskiyi özlemle anıyor insan.. Bir altın kuşağımız vardı bizim, gençlerin çoğu iyi yerleri kazanmıştı, gurur kaynağımız olmuşlardı...

Şimdiye dek bir Anıl´ı duydum Uludağ İktisat, bir de Erdem´i Doğuş Makine Mühendisliği. Diğerleri nerede?
 
Biz burayı daha efektif kullanmıştık sanki, okullar, bölümler hakkında kafamıza takılanları sormuştuk, bilgi almaya çalışmıştık ama artık sadece sonuçları yazılıyor :)

Tebrikler Fatih, Mehmet ve Yunus
 
Çok da kötü değil bu sezonki başarımı gençlerin ama daha iyisi olmalıydı. Mesela Okan, Alperen´i de üniversiteli olarak görmek isterdi gönül. Neyse, umarım seneye alacağız onların güzel haberlerini. "Umarım" işin formalite sözcüğü..

Bu arada Ankara´yı kazanan arkadaşlar -gerçi sadece Fatih var sanırım şu anda- sorunuz, sorunlarınız için buralardayım. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
 
Kazanan herkesi tebrik ederim.Bir de Uludağ Üni'yi kazanan renktaşlarım varsa -ki var sanırım Anıl Mehmet kazanmış- her konuda yardımcı olmaya çalışırım.Özelden,telden ya da yüz yüze hiç farketmez.Gerçi artık neredeyse aşağı yukarı yerleşti herkes ama anca aklıma geldi yazmak.Neyse hayırlı olsun tekrar tekrar hepinize :).
 

Üst