ZTK 3. Hafta | Galatasaray - Beypazarı Şekerspor

Ziraat Türkiye Kupası
A Grubu 3. Hafta Maçı

Galatasaray - Beypazarı Şekerspor
Yer: Alisamiyen Stadı
Tarih: 11 Ocak 2011
Saat: 20:00

----------------------------------

Geldi çattı o malum maç en sonunda.
 
TFF´ye ne kadar teşekkür etsek azdır. Böyle bir maçı araya sıkıştırdılar da Ali Sami Yen´e galibiyetle veda etme şansımız doğdu.

Tarihe tanıklık ediyoruz, hüzünlü bakışlarla...
 
Abicim anahtarı sokamazsın içeri mümkün değil anca davul falan olacakta içinde bantlayacaksın başka türlü zor. Benim sana tavsiyem dengeli kuvvet kullan bir kerede hızlıca değilde esnete esnete kır ki en az hasarla atlatabilesin :) .
 
Doğan, bu konuda Uğur´dan özel ders alabilirsin. Sanırım gelecek hafta yeni bir grubu daha başlıyor derslere. : )
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Doğan, bu konuda Uğur´dan özel ders alabilirsin. Sanırım gelecek hafta yeni bir grubu daha başlıyor derslere. : )

Evet onuda tavsiye ettiler abi artık düşünüp en iyisine karar vereceğiz,malum geleceğimizi etkileyecek :p
 
Dilerim sahadaki gollere veya kötü futbola bakılmadan sadece ve sadece Arma için GS için Ali Samiyen ve anıları için ciğerleri patlayana kadar bağırmaya gelecek Arma sevdalıları ile dolu bir maç olur.
 
Tam final haftamın ortasına denk geliyor. Henüz sınav tarihlerini saatlerini net olarak bilmiyorum. Maçta olmayı ne kadar çok istediğimi herkes kendi içindeki hislerden anlar sanırım. Umarım gidişime dönüşüme engel olacak bir sınav saati olmaz da tribünde olabilirim.
 
Çok değerli ve sevgili Onur Yavuz Abim eğer gidecekse ( ki gitmesi kuvvetle muhtemel ) bir koltukta bu kardeşine getirirse çok memnun olurum. Memnun olmakla kalmam, 40 yıl kölesi olurum. Bilgisine. =)
 

Üst