ZTK 3. Hafta | Galatasaray - Beypazarı Şekerspor

162840_10150097667507089_114384017088_5990612_6123094_n.jpg
 
Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":1rrowj69]Yalnız Gökhan Zan da kendisine yakışır şekilde(sakatlanarak) veda etti Sami yen e.:)
Adamda öyle bir özgüven varki tekmelik takmıyor.

Fark etmeyeceğini biliyor çünkü Hüseyin,her ihtimalle sakatlanacak :p[/quote:1rrowj69]

:) :)
Bazen bilerek sakatlandığını bile düşünüyorum.Dünkü maçta ne ara sakatlandı.Yine sakatlanmayı nasıl başardı anlamadım.
 
İlk veya son kez gollerin tekrarını gördüm.Eski açıkda kavganın uzun sürmesi içeri meşale sokmayı becerip meşaleyi çocuğun kafasında yakması kazımı tribüne çağırılması güzel bir veda oldu!
 
AArkadaş Gökhan Zan sakatlanamdı yahu Delinin biri taş atıyor kırk akıllı çıakramaıyor işine dönmüş. Gökhan Zan golden sonra Haigyle kavga etti. Nerde bu Serkan ve Servet diyodu golden sonraki başka bir pozisyon başalrken (ki bence haklıydı) Hagi de çıkardı onu. Kİ zaten defansdan bir adam çıkarması gerekiyordu. Orta sahada oynayan Hakan'ı çekti Stopere.

Öte yandan burada da okudum birde utanmadan Aykutu yuhladıklarını ıslıkaldıkalrını söylüyor insanlşar keşke daha fazla ıslıklasaydım diyorlar bir de. Yahu Samiyene veda ediyoruz samiyene!!! Adam olsanıza 90 dakika!!! Hadi sahadaki adamlar 10 sene öncesinin topçuları değil. Sen 10 sene öncesinin taraftarımısın? Bir veda maçında futbolcunu ıslıklamakmıydı AliSamiyeni sizlere miras bırakan taraftarlardan aldığınız feyz? Ben utandım yerin dibine girdim Aykut'un Barış'ın ıslıklandığı anlarda. Ki özellikle Barış hakkında görüşlerimi herkes bilir Tribünde bile görmek istemem onu. Ama bumudur yahu? Sahadaki o futbolcular Ali Samiyene yakışır şekilde veda ettiler. geriye düştükleri bir maçı ali samiyen ruhu ile mücadele edeek çevirdiler yendile.r Pekiş Tribündeki şaklabanlar ne yaptı? Takım yenik düştüğü gibi ayar verip takım öne geçince hiç bir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyada diye bağırdı. Hadi canım sizde. Ali Sami Yen sizlere hakkını helal etmiyor. Bunun yanında Alpaslan Dİkmen KArınca ezmezŞevki Azmiler, Fil Aliler Hz Hamzalar hiç biri helal etmiyor. İşte bu yüzden ultrAslan'ı sevdiğim günler artıyor. Çünkü maç boyu takımı desteklemek için bağırmaya çalışan çabalayan onlardı. Dİğerleri bağırmadığı gibi ya milletin oturması için yerlere bırakılmış minderleri istifleme çalışmasındaydı ya da top GS'a geçtimi küfür etmek, ıslıklamak telaşında. Yok abicim ben GS taraftarı dğeilim büyük ihtimalle. Bu adamlar taraftarsa beni saymayın bir kişi eksik sayın.
 
Çok net gördüm tartışmaları saha içinde. TV göstermemiş olabilir. El kol işaretleri yaptılar birbirlerine. E tabi öyle durumda GÖkhan rest çekip sakatım demiş de antrenmana çıkmamış olabilir.
 
Abi Gökhan düzgün yürüyemiyordu bile sakatlandı yani. hatta ona faul yapıldığında sakatlandı ama öyle sakatlanacak bir pozisyon değildi. Adam bariz psikolojik sakat yalnız kuş uçsa öldüm diyecek . Ama Hagi'yle arasında birşey oldu onu da gördüm hatta net önümde oldu.
 
maç sonunda yahu 10 yıldır kadıköyde tek gol yemeyen kaleci benim diyip saygısızca sakız çiğneyen ali kırca şiir okurken salakça gülen sohbet eden adamı ali samiyenmedeki son maçta öldürmediğimize dua etmesi lazım bence ..
 
Vallah normal bir maçta da ben küfür etmem GS forması giymiş adama ama heleki böyle bir maçta kimse etmemeliydi. Hepsini geçtim Ali Sami Yen Cehenenmini biz yarattık sizler rakip takım gol attığında alkışlamayı marifet bildiniz. Bunu açıklayın bana hadi o zaman? Rakip takım gol atınca neden alkışlanır? Ali Sami Yen Cennetimi Cehennemi mi belli dğeil. Eskiden rakip atak yapmaya korkardı.Zidane sahaya çıkmak için 20 bin polis istemişti. Şimdi olsa futbola tekrar başlar adam. Geleni gideni alkışlıyoruz ne de osla.
 
Alkış olayına katılmadım ama o anda protesto edildiğini düşünüyorum oyuncuların ki haklıydı tribün neyse geçelim bu konuyu Ali Sami Yeni cehenneme hem biz hem o ruhle oynayan futbolcular dönüştürmüştü sadece biz kalınca yalnız kaldık o cehennemde aykut barış hakan bunlar nedir ya soyunma odasında bile çalışan tekmeye kafa sokan popescular bülentler olsa inanın orada bunlar olmazdı ..
 
Sühan Cem' Alıntı:
Çok net gördüm tartışmaları saha içinde. TV göstermemiş olabilir. El kol işaretleri yaptılar birbirlerine. E tabi öyle durumda GÖkhan rest çekip sakatım demiş de antrenmana çıkmamış olabilir.

Abi pozisyonu bende gördüm hatta Gökhan sürekli ayağı ile böyle topa girme hareketi yapıp yapıp ayağıma girdiler diyorduda bariz yürüyüşü değişti.

Daha sonra kulübedeki civarındaki bir abime sordum gelmiş ayağım çekiyor demiş Hagi'de kızmış baya.Devam et bir şey olmaz birde sen çıkma başıma gibilerinden bir şey söylemiş.Hani bir ara Gökhan kulübeye yakınlaştı geri döndü ya bu konuşulmuş.Sonrada Gökhan kendince tiribemi girdi ne yaptıysa yok omuyor çıkar beni demiş.Söyliyenin yalancısıyım ama Hagı hem Türkçe hem romenye Gökhan'ın sülalesine baya selam yollamış,boş zamanlarında misafirliğe gelcekmiş iletmiş.Almış onu oyundan.Bundan sonra Gökhan anca playstation oynar gibime geliyor.
 
Tv'de sakatlığı gösterildi, kavga olayını sizden duyuyorum şimdi. O dakikalarda Hagi'nin yüzü biraz asıktı ama tartışma olduğu aklımdan bile geçmedi, oyuna sinirlendi diye de geçirmiştim içimden. :)
 

Üst