• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Çıtayı Allahu Ekber dağına yükselten yöneticilerimiz Dentmon transferine sevinmemi beklemesin. Hani duyumcular falan olsa tamam derimde bizzat Can Bey Ömer Bey böyle konuşuyordu. Yıldız alacağız , Seviye atlatacak vb. yorumları direk kendileri yaptılar. Ayrıca 900.000 dolar Justin için ideal fiyat bence. Ne eksik ne fazla. Ama biz şuan hiç bir oyuncu için 1 milyon dolara bile çıkamamışken 2 milyon dolarlar konuşuluyordu. 1 - 1.5 milyon yıldiz getiremiyorsak Euroleguede öyle ciddi işler beklemeyin. Takımın özeti bence hepsi hemen hemen aynı seviyede geniş rotasyonlu bir takım.

Justin Dentmon hayırlı olsun öncelikle skorer ve iyi bir oyuncu aldık ama şu kadroda Russ ile pek uyumlu gözükmüyorlar yani ikisi aynı anda sahada olmaz..Russ hamlesi Krstic gibi erken yapılan bir hamle oldu kanımca daha başka tarzda guard'lara gidilebilirdi!! Dentmon- Toney ikilisi rüya gibi olurdu :)

Beyler siz şaşırmışiniz. Farmar gibi el freni ağır vasıta mi istiyordunuz? Bir ay önce Dentmont 900k deselerdi koşarak giderdik beyler. Atletizm ceza sutlari hirsi ile hem hücumda hem savunmada fark yaratir

Bekle bizi Obraa...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayni anda sahada olamayacaklar bunu anlatmaya calisiyor insanlar. 1.83 boyla iki numarada fukara sumugu gibi ezerler adami.
Aynı anda olacaklar demedim. Ama karşılarında da Teo Spa Dixon gibi boyu ve atletizmi dezavantajlı adamlar olacak(tamamen fiziksel açıdan değerlendiriyorum)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son bir aydir forumda guard konusunda ciddi bir beklenti vardi. Yapilan son acıklama ile birlikte taraftarin iyice havaya girdigini düsünürsek ; Lance Stephanson ve Crawford gibi ütopik isimlerin ciddi anlamda bu formayı giyebilecegine inandı insanlar ve hayal kırıklıgına ugradi .

Ayaklarin yere basmasi gerekiyor . Rasyonel baktıgımızda tıpkı hayat gibi basketbolunda gerçekleri var . Fiyat ve oyuncu profili baz alındıgında potansiyeli ve ne verecegi belli bir oyuncu transfer ettik . Muhtemelen ilk etapta dentmon hamlesi gelseydi büyük bir kitle memnun olacakti ama özellikle beklenti yükseldikten sonra bu hamlenin gelmesi cogunlugu hayal kırıklıgına ugrattı .

Zalgiris formasiyla gösterdigi performansi sergilerse ciddi katkı saglar . Tıpkı Sony Weems ve James anderson gibi zalgris'in beyni olmuş bir oyuncu.

Hosgeldin Justin

[video=youtube;Tyv_CpmLltE]https://www.youtube.com/watch?v=Tyv_CpmLltE[/video]

Aynı anda olacaklar demedim. Ama karşılarında da Teo Spa Dixon gibi boyu ve atletizmi dezavantajlı adamlar olacak(tamamen fiziksel açıdan değerlendiriyorum)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek tek bakildiginda oyle ama bize 2 numarada da sure alabilecek biri lazimdi, en azindan benim gorusum boyle.

Hayırlı olsun, transfer dönemi başlarken çoğu kişinin istediği bir isimdi Dentmon, miktar da doğru, araya Kuban girince arttı biraz fiyatı, Toney ile arasında yaklaşık 500bin dolar fark olduğuna göre şubede para kalmalı yerli transferi veya olası sezon içi transferinde.

Tanju Bey çok merak ettim yanıtlarsanız sevinirim bu bizim kaçıncı tercihimizdi ?

Onca konuşulan isimlerden sonra Justin Dentmon hayal kırıklığı yarattı bende :( Hayırlısı olsun bizim için.

F8i zorlarır ama Ergin hocanin f4 hayalleri suya düşmüş olur. Dentmon bize deplasmanda fark yaratacak isim değil bence umarım beni yanıltır.

Bu arada hem burada hame twiter da çok kötü bir duyum durumu vardı onunda son bulması en güzeli oldu. Demekki neymiş kimseye kulak asmamak gerekiyormuş

Twitter'da cok kaliteli Sg ile gorusuyoruz dedikleri oyuncu Gary Neal, ismini yaziyorum cunku ilgimiz yok kendisine, sakatliklari oldugu icin 2017'yi bile bulabilir donusu, esas gorustugumuz isimlerden degil yani. Listenin tepesindeki isim cok heyecan verici, diger isim de tatmin edicektir buradaki herkesi, gorusmeler iyi gidiyor, yazabileceklerim bu kadar.

Beklentiyi yükseltiyorsunuz, F4 hedefi bu oyuncuyla olmaz vs diyenlere eskiden yazmıştım 2.isimle farkı, Toney gelirse F4 adayı oluruz, 2.isim yani Dentmon gelirse de F8'e oynayan iyi bir takım oluruz demiştim ha siz Stephenson ve Crawford haberleri için diyosanız ona bir şey diyemem.

Keske Russ icin bu kadar acele etmeseydik, Dentmon'in yanina fizigi guclu atletik bir savunmaci ile daha iyi olurdu sanki.

Keşke birkaç gün daha Toney'i bekleseydik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar belki de asıl yanlış olan tek bir oyuncuyla F4 seviyesine çıkmış olacağımızı düşünmektir. Basketbol kimya işi, oyuncu isimlerine bakıp bu takım başarılı başarısız olur demek doğru değil. Bence asıl sorun kadro kimyası

Ya bu forumda herkes dentmon dentmon diye sayfalatca konuştu :) şimdi burun kıvırmak yok lütfen :))

Dentmon ciddi kötü hamle bence. Almak için alınmış bir oyuncu oldu sanki. Russ Smith yerine gelseydi daha mantıklı olacaktı. Şuan ihtiyaç farklıydı. Russ veya Dentmon'dan biri 3-4 maç sonra 10 dakika süre alamaz olacak bence şu yapıda. Ataman'ın oyuncuları nasıl kullandığını biliyorum çünkü. Büyük ihtimalle de Russ olacak bu. Hayırlısı olsun ama daha çok iki numara oynayabilen gerektiğinde 1 oynayabilen bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyordum ben. Hayırlısı artık. Bu transfer sezonunu da geride bırakıyoruz.

Hayirli olsun cok guzel is oldu.

Artık top Ergin Ataman da. Yönetim üstüne düşeni yaptı ve hocanın istediği takımı kurdu.

Justin Dentmon, Venezuella'dan Çin'e Dominik'ten Litvanya'ya kadar maşallah iyi gezmiş :) Demek ki bir yere çok fazla bağlanamıyor.... :)

Euroleague' le alakası olmayan Beşiktaş Earl Clark gibi üst düzey bir oyuncuyu getiriyorsa, tırnaklarımızla kazıyarak girdiğimiz Euroleague öncesi sen 6 senede 17 takım değiştirmiş 31 yaşındaki Dentmon' u getiriyorsan burun kıvıranlara kimse gıkını çıkarmasın lütfen. Taraftar ne dese haklıdır. Belkide son kez katıldığımız Euroleague için yapılan transferler genel olarak çok vasat kaldı. Ayrıca ikinci heyecanlandıracak isim buydu diyerekte kimse polyannacılık yapmasın, sonuçta burada herkes az çok basketboldan anlıyor.

Geri