• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Hayali cihan değer :)

Russ Smith- Toney Douglas
Jordan Craword-Sinan Güler
Miçov-Diebler-Göksenin
Daye-Thomson-Orhan
Tyus - Kristiç*Ege

Ağa sen ne yaptın öyle ya Avrupa'yı kasup kavurdun hayal bile olsa. :P

Ya arkadaşlar hiç mi sosyal hayatınız yok çıkın gezin takılın sonra bi ara gelin buraya bakın açıklanmış mi diye .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevgili dostlar, açıklanmıyor ya da kim olduğu söylenmiyor diye kızmayın. İnanın bana çok güçlü düşmanlarımız var, ortaya çıkarsa bozmak için ellerinden geleni yaparlar. Zaten oluşturduğumuz kadro her ne kadar biz pek beğenmesekte bazılarının akıllarını şimdiden alıyor. Ben şu kadarını söyliyeyim Ataman çok zeki bir adam her adımını ölçerek atıyor gibi geliyor bana.

Forumda kafayı sıyırdık guard diye

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala daha 1 yerli eksiğimiz var ya o ne olacak ??

Barcelona'nın Kutxa'ya yaptığının aynısını biz de Karşıyaka'ya falan yapsaydık iyi olurdu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih Erden Daçka da kalmış

Hala daha 1 yerli eksiğimiz var ya o ne olacak ??
Tanju abi, kenan 500k civarı istiyor demişti. Keşke birsekilde alabilsek ya, bide alacağımız sg de iyi savunmacı olsa tadından yenmez valla... Kenan, Göksenin, Alacağımız SG ve Russ. Savunma kisminda çok da defolu takim olmazdık bence

Demokrosı nöbetleri bitdi jordan crawford nöbetleri başladı :D gelirse süper olur tam aradıgımız adam izleriz ne güzel ipekçide alev alır. çok begendıgınız gounun 2 gömlek üstü bu adam

Crawford büyük ihtimal tuzlu yoksa Gou gibi bir skorer ile ilgilenen Crwaford ile her türlü ilgilenir.

David Pick â€￾@IAmDPick <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 30 sn.30 saniye önce</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: 12px; font-family: inherit; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Çeviriyi görüntüle</button>
Source: Ergin Ataman, Galatasaray have signed veteran scorer Justin Dentmon to one-year, $900,000 deal.

Dentmon'ı alacağımıza kimseyi almasaydık keşke. En azından para cebimizde kalırdı. Sezon ortası bir hamle şansımız olurdu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Justın Dentmon ismi de beni memnun eder.

İskender beklerken peynir ekmek geldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendi adıma konuşuyum; hayal kırıklığı.

Beklentiyi çok yükseltmiştik ama Justin Dentmon'a hayır denmez şu şartlarda...Ben memnun oldum.

Geri