• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Ben çok beğenmesem de genel kanı çok iyi oyuncu olduğu yönünde. İyi bilen biri varsa hemen yorumlayabilir mi?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKİKA | Galatasaray Odeabank,Justin Dentmon ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. (David Pick)

İki yıldır forumda ismi geçen oyunculardan
Yine bir sürü eleştiri olacak
Ama bence iyi bir hamle
Mutlaka katlı verecektir

900 bin dolar alacaksa Simmons'u da alalim.

Beklenti yükseldi ama Şube sorumlusu çıkıp üst düzey guard alıcaz yarın geliyor vb derse yükselir tabi. Neyse...

Justin Dentmon özellik olarak tam bi guard. Russ'ın şut eksiği oyun görüşü eksiğini tamamlar 2'de oynar. Takımı yönetir EL tecrübesi de var Zalgiris'ten. Ortalama'nın bi tık üstü. Artık destek zamanı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı olsun, transfer dönemi başlarken çoğu kişinin istediği bir isimdi Dentmon, miktar da doğru, araya Kuban girince arttı biraz fiyatı, Toney ile arasında yaklaşık 500bin dolar fark olduğuna göre şubede para kalmalı yerli transferi veya olası sezon içi transferinde.

Benim sevdiğim bir oyuncu, umarım bizi memnun eder. Geri kalan parayı da Kenan veya Simmonsa mı harcayacağız acaba?

Russ smith+dentmon bence fena değil.. LAnce stephenson falan bekleyince kötü gelebilir tabi..

Dentmon Zalgiristeyken şutları iyiydi, liderlik yapıyordu takıma ama hayal meyal hatırlıyorum.. Oyun kurma, asist ve savunma açısından fikrim yok.. Zalgiristen sonra çin ve dleage de oynamış.. En azından euroleage tecrübesi var, yaş 30..

Beyler 900.000' e bittiğine göre Dentmon hoca kenana da gider mi?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun, transfer dönemi başlarken çoğu kişinin istediği bir isimdi Dentmon, miktar da doğru, araya Kuban girince arttı biraz fiyatı, Toney ile arasında yaklaşık 500bin dolar fark olduğuna göre şubede para kalmalı yerli transferi veya olası sezon içi transferinde.
2 numara bu arkadaş mıydı ?

Çok undersize kalcaz guard bölgesinde. Dentmon iyi oyuncu ama kadro yapımız hiç iyi olmadı. Bir dolu da para harcadık sene içi hamle şansımız kalmadı.

Ataman bu şube için çok kıymetli, hatta herşeyi. Klas, vizyon sahibi, başarı odaklı. Transfer görüşmelerinden klübün ileri gelenlerini şubeye çekmeye kadar bi dolu işi yapmaya çalışan biri.

Ammaa cidden fena hatalar yaptı bu sene ve hiç iyi kimya oluşmadı. F8 yapamama durumunda tek suçlu o ilan edilecektir, nasıl direnir bilemiyorum. Bence Ataman gitmemeli ama doğru düzgün bi yönetim olmalı.

lance stephenson gibi gelme ihtimali 0 yakin oyuncular konusulunca hayal kirikligi gibi geliyor oyuncu bu yüzden bu konular keske konusulmasaydi ama takim hücum gücü yüksek bir takim oldu. savunma isini cözebilirsek basarili olabilir bu kadro. tanju abinin degisine göre 500 bin dolar gibi para kalmis. kristic riski sezon icinde tutmazsa lasmeyide getirebiliriz sezon ortasinda

Seven sevmeyen herkes askeri olacak.

Dümen belli oldu; Russ + Justin

IMG_4299.JPGIMG_4301.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

dentmon euroleague'de en keyifle izlediğim skorerlerden biriydi. yanlış hatırlamıyorsam zalgiris'teydi geldiğinde ve öeeh bu kadar da zorlanmaz dediğim şutları çatır çatır sokuyordu. bu lige gelebilecek en şutör isimlerden biri ve sağa kayarak attığı imza üçlükleriyle bence taraftarın gönlünü kazanacaktır. fiyatı 900k ise bu pivot kumarımız için de iyi olacaktır. ben gayet tatminim eğer haber doğruysa. burada ismi geçen pekçok oyuncudan daha büyük bir isim dentmon. umarım en az aklımda kaldığı kadar iyidir hala.

dentmon 13-14 sezonunda %44'le üçlük sokmuş ki attığı şutların 3'te 1'i saçma sapan şeyler. ve onları da sokuyordu.

Hayırlı olsun.Kalan paraya göre bence iyi transfer..Tek dileğim tüm oyuncularla 1+1 anlaşma sağlanması.

55 numarayi giyecekse gelmesin :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dentmon>Mccolum para olarak da oyun olarak da sene başında alsak bayram ederdik. Şimdi beklenti o kadar yükseldi ki beğenemiyoruz. Tam da bu yüzden isim çıkmasın isteniyordu. Lance, Crawford çok üst düzey isimler :/

Dentmon ı severim ama bizi f4 oynatabilecek bir isim geliyor denince beklentim çok artmıştı.

Burada beklentiyi yükselten arkadaşlar bizlere ne kadar kötülük yaptıklarinin farkindadirlar umarim.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Undersize olayını 3 aydır anlayamadım bi türlü. Dentmon da Smith de atletik savunması fena olmayan oyuncular. Karşılarında 1 numarada Shaq olmayacak. Ha illa sizelı guard diyorsanız Khryapa alalım o zaman oyun kurmak için.

Undersize olayını 3 aydır anlayamadım bi türlü. Dentmon da Smith de atletik savunması fena olmayan oyuncular. Karşılarında 1 numarada Shaq olmayacak. Ha illa sizelı guard diyorsanız Khryapa alalım o zaman oyun kurmak için.

Ayni anda sahada olamayacaklar bunu anlatmaya calisiyor insanlar. 1.83 boyla iki numarada fukara sumugu gibi ezerler adami.

Geri