• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Sylla gelmezse as oyuncumuz kim? Kaçırdığım bi transfer var herhalde… neyseki ben voleybolu sadece istatistik yorumlayarak takip etmiyorum. Lukasik kritik anda top öldürme konusunda güvenilir mi? Kritik anlarda arkada devleşebilir mi? Rakibin iyi servisini ne kadar iyi karşılayarak takımına avantaj sağlar? Üst seviyenin oyuncusu mu değil mi bu sorulardan yola çıkarım ben. Herkese de bunu tavsiye ederim. Lukasik iyi bir sistemde güzel bi hamle oyuncusu olabilir. Ötesi olamaz en azından şuan için
Lukasik Frantti ve İlkin oyuncu değil tabi.

Lukasik Frantti ve İlkin oyuncu değil tabi.
Franttiyi gördük zaten üst seviye takımda Vakıfbank’ta yani. Üst seviyede çok tercih edilecek smaçörler değiller. Gabi Markova Zhu arina ana sylla bu smaçörler dışında zirve hedefleyen bir takım rakiplerini alt edemez bu kadar basit

Wang’ın çaprazına julia kuddiess almak lazım. Danesi çok lüks olur zaten fbye gider. Julia hem daha düşük maliyetli hem de yükselişte. Jack Julia wang…
Bongaerts-Haak
Zhu sylla
Wang-Julia
Eylül… ne harika olur

Bu saatten sonra lüksü düşünemeyiz. Kudiess'in de blok tekniği çok iyi ama almışken en iyisini almalıyız.

Sylla servis karşılama ve arka alan savunmasında çok iyi yalnız bizde ilkin ve alexia ile beraber oynayacak. Bongaertse çok iş düşüyor

Fenerbahçe den sonra dünyanın en iyi yedek smaçörleri bizde ve biz bu yedek smaçörleri de yetersi buluyoruz diyecek bir şey bulamadım şuan.

Sanıyorum ki bugün Jack yerine Alexia'nın Milli Takımda olması gerektiği anlaşılmıştır. Jack de abartıldığı kadar iyi bir orta oyuncu değildir. İtalya'da pasör çaprazı değişikliği sonuç vermişken ilk 2 sette Vargas aksadığında biz de Alexia'yı oyuna alabilirdik.

Sanıyorum ki bugün Jack yerine Alexia'nın Milli Takımda olması gerektiği anlaşılmıştır. Jack de abartıldığı kadar iyi bir orta oyuncu değildir. İtalya'da pasör çaprazı değişikliği sonuç vermişken ilk 2 sette Vargas aksadığında biz de Alexia'yı oyuna alabilirdik.
Zaten bende şuan kesinlikle Alexia olması gerektiğini düşünüyorum dş de. Vargas kesinlikle yedeklenmeli maç içinde Alexia ve Vargas ikilisinin birbirini yedeklemesi şart.

Bu sezon ondan çok iyi performans bekliyorum gerçekten bu sezona hırslı geliyor ve isteyince neler yapabildiğini biliyoruz.

Çin Almanya maçını izliyorum wang yuan yuan çok etkisizdi en sonunda kenara geldi. Dominik maçında da kötüydü. Bu kızın adaptasyonu bence zor olacak. Umarım yanılırım.

Çin Almanya maçını izliyorum wang yuan yuan çok etkisizdi en sonunda kenara geldi. Dominik maçında da kötüydü. Bu kızın adaptasyonu bence zor olacak. Umarım yanılırım.

Şu Almanya'nın ortalarından birini mi alsaydık diye düşünmüyor değilim.

Bu arkadaşın beğendiği bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Özellikle bizim aldığımız oyuncular.

Geri