• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Vakıf, Eczacı ve FB'nin oyuncu bütçesi ne kadar? Bir de ŞL ve Cev Cup gelirleri ne durumda? Şampiyon kulüp ortalama kaç para kazanıyor? Bunun haricinde yerel ligin yayın hakkı, vs gelirleri nasıldır?

Bu konuda bilgi verebilecek olan var mı?

Sen bence voleybolu bilmiyorsun.Bu oyuncuların nerdeyse hepsi bizim kulübümüz de haberin var mı.Egonu Dannesi hariç hepsi bizde oynuyor.Sylla YuanYuan 2 senelik geliyor bu oyuncular bedavaya oynuyor sanıyorsun galiba olmayan bütçeyle bu oyuncular geldiyse helal olsun.Olmayan parayla Osimhene 75 milyon euro veriyor kulübümüze helal olsun hiç parasız nasıl yaptık bunları.

Onu da geçtim konumuz zaten bu değildi.Bu oyuncular CL kupası adayı olamaz demiştin.Neden aday olamaz onu açıklamanı istemiştim diye hatırlıyorum bilgin olmadığı için bulandırma konuyu.Bu oyuncuların yetmiyeceğini neden düşündün onu sormuştum.
Okuduğunu anlamamaya devam et.

Taktik mi? Önce o seviyede organizasyon kur, sonra bütçe ayır, sonra taktik konusuruz belalım.
Kimse parasız o organizasyonları kurmadı gs nasıl kursun? Parasız organizasyon kurabilen Türk takımı bilen varsa söylesin yani nasıl yapmışlar

Bunu yapmak zor değil ama inatla kuruldan bütçe onayı her sene Nisan - Mayıs aylarında çıkıyor. Bunun önüne geçmek gerekiyor. En azından voleybol şubesine özel olarak bu bütçe ayarlama işi Kasım - Aralık - Ocak gibi aylarda yapılmalı.

Bu arada şunu eklemek istiyorum diğer yorumda Elif'i alırsak iyi olur gibi bir kadro kurmuşsunuz. Elif'i nasıl beğeniyorsunuz cidden anlamıyorum. Gerek ilk hafta olsun gerekse dün olsun Milli Takımda pasör olarak oynayan Dilay Elif'ten çok daha iyi olduğunu kanıtladı. Özellikle savunmada takıma büyük artı sağlıyor. Elifle ise savunma delik deşik oluyor. Elif'in iyi bir pasör olduğu kısmına katılmıyorum ki bir pasörde ilk olması gereken olay iyi pas dağılımı. Pasın ayarının iyi yapılması. Elif bu özelliğini yıllardır geliştiremedi. Savunmada da hiç yok. Bir tek boyu uzun olduğundan file önünde blok zaafiyeti yaşatmadığından mı alınmalı? Bu soruma cevap verirseniz sevinirim.
Elif çok iyi pasör diyen kim ki zaten? Yabancı sınırı var ya hani arkadaşlar farkındayız inşallah… yerli pasörle şampiyon olursun yerli smaçörle olamazsın. Dilayı zaten alamazsın belli bi yaşa kadar eczacıda hakları. Cansu’yu Vakıfbank zaten sana bırakmaz. Geriye elif kalıyor. He yok ben alexia ile ilkinle vakıfbankı fbyi geçeceğim diyorsanız bilemem tabi

Elif çok iyi pasör diyen kim ki zaten? Yabancı sınırı var ya hani arkadaşlar farkındayız inşallah… yerli pasörle şampiyon olursun yerli smaçörle olamazsın. Dilayı zaten alamazsın belli bi yaşa kadar eczacıda hakları. Cansu’yu Vakıfbank zaten sana bırakmaz. Geriye elif kalıyor. He yok ben alexia ile ilkinle vakıfbankı fbyi geçeceğim diyorsanız bilemem tabi
Elifle de geçemezsin.

Geçersin ligde gayet. En azından geçme ihtimalin çok daha fazla. Öyle geçemezsin şöyle geçemezsin e pardon da biz ne diye uğraşıyoruz o zaman!
Elifle geçme ihtimalin çok düşük.

Okuduğunu anlamamaya devam et.
Sen bilgin olmadığı için yazdıklarımı anlamıyorsun.Zaten yazılan kadro da 16 kişinin 14 ü bizim oyuncumuz sadece 2 oyuncu alınıyor sen neyin organizasyonu olmamasından bahsediyorsun.Ve tartışma buda değildi yazılan kadro CL adayı olamaz dedin neye göre alamaz taktiksel anlat dediğimde konuyu bulandırdın halla da neye göre CL adayı olamayacağının cevabını vermedin zaten.

Wang’ın çaprazına julia kuddiess almak lazım. Danesi çok lüks olur zaten fbye gider. Julia hem daha düşük maliyetli hem de yükselişte. Jack Julia wang…
Bongaerts-Haak
Zhu sylla
Wang-Julia
Eylül… ne harika olur

Wang’ın çaprazına julia kuddiess almak lazım. Danesi çok lüks olur zaten fbye gider. Julia hem daha düşük maliyetli hem de yükselişte. Jack Julia wang…
Bongaerts-Haak
Zhu sylla
Wang-Julia
Eylül… ne harika olur
Evet çok iyi ama bana sanki Haak zor geliyor İmoco zor bırakır. Ama Julia hamlesi hem maliyet olarak hem de taktiksel olarak çok mantıklı olur.Haak yerine hem Milano da mutsuz hem de 1 milyon euro alıyor şuan Haak ile hemen hemen aynı alıyorlar galiba Egonu daha rahat alınabilir gibi.

Lukasik yine çok dengesiz bi oyun oynuyor ilk 2 set sahada yok gibiydi 3.set gayet iyiydi.

Lukasik üst seviye hiçbir takımın as smaçörü olamaz. İyi bir hamle oyuncusu olabilir sadece ama bunu da ondan iyi yapacak smaçörler mevcut maalesef. Anca imoco gibi sistemin çarkları çok iyi işleyen kusursuz takımlarda gerçekten katkı verir hamle oyuncusu olarak.

Galatasaray'ın yaptığı transfler herkes tarafından konuşuluyor bütün dünya da devlerin arasında adımız yer almaya başladı.Doğru yoldayız bu yoldan sapılmamalı.

Lukasik üst seviye hiçbir takımın as smaçörü olamaz. İyi bir hamle oyuncusu olabilir sadece ama bunu da ondan iyi yapacak smaçörler mevcut maalesef. Anca imoco gibi sistemin çarkları çok iyi işleyen kusursuz takımlarda gerçekten katkı verir hamle oyuncusu olarak.
Dün maçı izledim Lukasik bence Polonya’nın en iyisiydi 3. settin alınmasını sağlayan kişiydi bence. 2. sette de bence gayet etkiliydi. Ama ilk ve son sette sadece defans yaptı hücum da tıkandı çünkü son sette brezilya defansı baktı Stysiak’ta iş yok çok iyi kapadı Lukasik’i. Bugün Japonya karşında yine sahanın Polonya adına en etkili ismi bence. Bu performansı bence Sylla İlkin yedeklemek için fazlasıyla yeterli.Yanlış hatırlamıyorsam bütün Polonya takımının en skorer oyuncusu şuan.Ve manşet olarak da Vnl de smaçörler arasında ilk 5 de galiba. Bence Lukasik çok doğru hamle oldu.

Galatasaray'ın yaptığı transfler herkes tarafından konuşuluyor bütün dünya da devlerin arasında adımız yer almaya başladı.Doğru yoldayız bu yoldan sapılmamalı.
Devlerin arasında olmak o kadar kolay değil. Sylla ve yuanyuan etkiledi tabi konuşuldu bu transferler ama henüz o noktada değiliz.
Dün maçı izledim Lukasik bence Polonya’nın en iyisiydi 3. settin alınmasını sağlayan kişiydi bence. 2. sette de bence gayet etkiliydi. Ama ilk ve son sette sadece defans yaptı hücum da tıkandı çünkü son sette brezilya defansı baktı Stysiak’ta iş yok çok iyi kapadı Lukasik’i. Bugün Japonya karşında yine sahanın Polonya adına en etkili ismi bence. Bu performansı bence Sylla İlkin yedeklemek için fazlasıyla yeterli.Yanlış hatırlamıyorsam bütün Polonya takımının en skorer oyuncusu şuan.Ve manşet olarak da Vnl de smaçörler arasında ilk 5 de galiba. Bence Lukasik çok doğru hamle oldu.
lukasik kötü hamle dediğimi nerde gördün?! Lukasik as smaçör olamaz diyorum as smaçörle oynadığı takımı taşıyamaz üst seviyede. Lukasik kötüydü çünkü stysiakta iş yoktu dersen ben de o zaman lukasik iyiydi çünkü stysiak iyiydi derim mantıklı mı değil! Voleybolcuyu konuşuyoruz seviyesini konuşuyoruz defans falan da çok yapmadı bütün Brezilya Polonya maçını izledim. 3.set dışında kendini gösteremedi. Zaten 4.sette o kadar kötüydü ki yüzdesi 33lere kadar düştü. Çok bariz şekilde dengesiz

Lukasik as oyuncumuz değil ki zaten Lukasik as oyuncu değil tepkisi ne alaka. Bizim as ikilimiz İlkin Sylla zaten. Lukasik de Polonya’nın şuana kadar en skorer oyuncusu. En iyi manşet alan smaçörü. En çok ace atan oyuncusu. En çok blok yapan köşe oyuncusu. Polonya adına Korneluk ile beraber turnuvanın en iyisi ki Polonya da ilk 4 de iyi bir takım Vnl de.Lukasik as oynayamaz diye tepki koymaya gerek yok zaten Lukasik yedek ve o bölge içinde fazla fazla yeterli olduğunu bize gösteriyor.

Lukasik as oyuncumuz değil ki zaten Lukasik as oyuncu değil tepkisi ne alaka. Bizim as ikilimiz İlkin Sylla zaten. Lukasik de Polonya’nın şuana kadar en skorer oyuncusu. En iyi manşet alan smaçörü. En çok ace atan oyuncusu. En çok blok yapan köşe oyuncusu. Polonya adına Korneluk ile beraber turnuvanın en iyisi ki Polonya da ilk 4 de iyi bir takım Vnl de.Lukasik as oynayamaz diye tepki koymaya gerek yok zaten Lukasik yedek ve o bölge içinde fazla fazla yeterli olduğunu bize gösteriyor.
Sylla gelmezse as oyuncumuz kim? Kaçırdığım bi transfer var herhalde… neyseki ben voleybolu sadece istatistik yorumlayarak takip etmiyorum. Lukasik kritik anda top öldürme konusunda güvenilir mi? Kritik anlarda arkada devleşebilir mi? Rakibin iyi servisini ne kadar iyi karşılayarak takımına avantaj sağlar? Üst seviyenin oyuncusu mu değil mi bu sorulardan yola çıkarım ben. Herkese de bunu tavsiye ederim. Lukasik iyi bir sistemde güzel bi hamle oyuncusu olabilir. Ötesi olamaz en azından şuan için

Herşey açık ve net istatistikler orta da dahasını da söyliyim.Vnl de en çok blok yapan 2. smaçör en çok ace atan smaçör en skorer en iyi manşet alan ve en iyi defans yapan 10 smaçör arasında yer alıyor.Sylla İlkin Lukasik Frantti gayet kaliteli bir rotasyon yok o olmuşta bu olmuş bulandırmaya gerek yok.Sylla gelmez ne alaka bitti yani olay pürüz çıkma olasılığı çok düşük bir pürüz çıkarsa ozaman konuşuruz.Bir günde İmoco geçez hayali kuranlar var.Geçen sene temeli attık uzun zaman sonra zevk aldık voleyboldan ilk 4 yaptık.Bu sene ilk 3 girebilecek Cev Cup alabilecek kadro kurduk.Seneye Cl de final four görecek kadro ondan sonraki sene Cl şampiyonluğu hedefliyecek kadro kurursak bu şube yatırım sürecini başarıyla geçirmiş olur.

Son düzenleme:
Şuan sylla gsnin sözleşmeli sporcusu mu değil? Zamanında Okan böke Destinee hooker getiriyordu kadın son dakika fikir değiştirdi gelmedi. O dönemi hatırlayan vardır. Sylla zaten kalite olarak lukasikten 2 gömlek üstün lukasik bence ilkinin ayarında ya da ondan biraz üstte. Daha fazla konuyu uzatmayacağım fikrim budur

Geri