• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Şimdi kadro çok geniş oldu bunun hep olumlu taraflarını konuşuyoruz ve çok yükseliyoruz lakin bir de tersi durum var. Barbolini bu kadroyu kullanabilecek mi? En son yönettiği yeni kurulan ABD'deki takımda rotasyonu yapamayıp başarısız olmuştu. Elbette ordaki ilk turnuvayı kazandı ama asıl önemli olan ligi kaybetti. Daha önce birçok takımda da en azından Türkiye'deki takımlarda geniş rotasyonlu kadroları kullanamamış ve başarısız olmuştu. Umalım ki bizde başarılı olsun. Hedeflerin daha kolay olması en azından bu sezon için başarılı olabileceği izlenimini veriyor.

Wang gelene kadar Timmerman mı tribünde olacak yoksa Frantti mi? Timmerman tribünde olmazsa Frantti olursa pasör çaprazlarının etkili olamadığı maçta Frantti'yi pasör çaprazında kullanma ihtimalimiz kalmaz. Timmerman tribünde olursa da gerçekten çok da güvenilmeyecek bir orta rotasyonu var. İşin içinden çıkması güç. Wang geldiğinde bu daha da güç olacak.

Yok zaten kalsın kalması bize her şekil fayda sadece benim bildiğimi söyledim yoksa takımda kalsın Bongaerts Timmerman ikilisi hücum da çok tehlikeli oluyor.

Lukasil Kore maçında 21 sayı ile takımının en skoreri oldu. Ayrıca %56 ile manşet aldı. 4 smaçörümüzün bu kadar iyi olması her zaman forma rekabetinde olup kendilerini geliştirmelerine sebep olacak.

Lukasik kötü oyuncu diyenler nerde?

Lukasik gelecek sene özellikle hücum anlamında bize seviye atlatacak.
Savunma anlamında da Sylla'ya güveniyorum.
Gelecek sene iyi kadro kuruldu.
CEV Cup gelir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Lukasik kötü bi oyuncu değil lukasik istikrarsız ve dengesiz bir voleybolcu. Bu yüzden halen beklenen yükselişi gerçekleştiremedi.

Yağız şimdi de Eczacı Sylla haberi çıkarmış. Ama iyi oldu bize Eczacılar Sylla gelirse şampiyon oluruz hadi alın 100 tane şey yazdı beleşten reklam yaptı bize.

Artık açıklansınlar da rahatlayalım.

Yağız Sabuncuoğlu’nun bize karşı kuyruk acısı geçse keşke. Eczacıbaşı kendi açıklamış Sylla idaları yalan diye ortalık karışsın diye Eczacı da devre de diye haber yaptı rezil oldu.

Yağız hulusinin algılarını yaydığı medya kanalı.biz alamıyoruz syllayı bari Eczacıbaşı’nın aklına sokayım diyip yağıza bu haberi yaptırdı. Haberi de Galatasaray’ın muhtemel oyuncusunu kötüleyerek yapıyor neymiş savunma zafiyeti varmış :) lyy neden alınıyor o zaman yağız bunu da sorsun başkanına

Aklınca Eczacı Galatasaray arası gerilim yaratmaya çalıştı kısmen başardı taraftarlar ufak birbirine düştü. Ama şuan genel herkes Yağız’a tepki koyuyor kendini rezil etti.Eczacıbaşı yönetimine de helal olsun prim kasmak yerine çıkıp almadıklarını açıkladılar.

Bu transfer süreci uzadıkça kötü niyetli bazı rakip takım muhabirleri de emrinde olduğu voleybol şubesi başkanından aldığı sufleyle hareket edip Galatasaray'ın başarılı olmasına engel olmaya çalışıyor. Bir nevi suyu bulandırarak Galatasaray'ın içinde kaos yaratmaya çalışıyor. Bakın bu kişiler için Galatasaray başarılı olmasın da gerekirse Eczacıbaşı bile olsun. Asla çekinmiyorlar. Futbolda kaybettikleri üstünlüğün bu şubede de gideceğinden çok korkuyorlar.

Sylla ve Wang transferlerini bu hafta açıklamak gerekiyor ki bunun gibi kişilere prim kasamasın.

Bu sene Fener ile az çok seviyeleri eşitledik erkeklerde zaten üstünüz.Kadınlarda da o fark çok azalınca bir korku başladı futbolda ki çirkeflikleri burayı taşıyıp bu branşı da kirletmeye çalışıyorlar.Umarım sezon sonunu Fener'in üstünde tamamlayabiliriz.

Kadın voleyboldaki farkın çok azaldığını düşünmüyorum. O yüzden zaten fb istese alır modunda takılıyorlar. Galatasaray markasını ve ismini bu konuma sokanlar utansın.

Bence de onların üstüne çıkma şansımız çok düşük. Böyle her sene üstüne koyarak gidelim yeter.

Bence de onların üstüne çıkma şansımız çok düşük. Böyle her sene üstüne koyarak gidelim yeter.
Her sene üstüne koymak çok üstü açık kalıyor. Kaç sene üstüne koyacağız? 2026-27 sezonuyla beraber kadromuz fb vakıf imoco seviyelerinde olmalı. Daha fazla beklemeye gerek yok. Gsnin elinde bu güç ve potansiyel var. Artık kullanmak zorunda

Kadın voleyboldaki farkın çok azaldığını düşünmüyorum. O yüzden zaten fb istese alır modunda takılıyorlar. Galatasaray markasını ve ismini bu konuma sokanlar utansın.
Bu sene bence kadro olarak dağlar yok. Fener dediğim gibi Hande transferini doğru kullanmazsa Final’e çıkan fener değil biz oluruz. Biz şuan pç de ufak sıkıntılıyız onun harici çok kaliteli kadromuz.Fenerde de bariz bir manşet sıkıntısı var Hande’ye bağlılar Meliha işine dönerse finalde Fener değil biz oluruz.

Her sene üstüne koymak çok üstü açık kalıyor. Kaç sene üstüne koyacağız? 2026-27 sezonuyla beraber kadromuz fb vakıf imoco seviyelerinde olmalı. Daha fazla beklemeye gerek yok. Gsnin elinde bu güç ve potansiyel var. Artık kullanmak zorunda
Ben şuan ki kadronun zaten hazır olduğunu düşünüyorum. Groblena yerine Egonu Ryk ikilisinden biri alınır. Timmerman yerine de iyi seviye bir yabancı daha çekersek Cl ve lig de şampiyonluk yarışında oluruz bence.Yatırım planı geçen sene kemik kadro kurularak başladı. Bu sene yerli kemik kadronun üstüne yabancılar eklendi. Seneye de iki yıldız transferine kupa peşinden koşarız. Ha zaten yönetim bu kadroyu bozmaya kalkarsa ilk eleştiren ben olurum.Hızlı oyun sistemini de güzel oturtuk oda çok güç katıyor bize.

Yönetim bu sezon da Ryk çekebilir aslında.Çin ligi erken bitiyor. Eğer gelme şansı varsa Ryk bizim oyunumuzla çok güçlenecek bir oyuncu. Egonu çok iyi bir isim ama Egonu yüksek top seven bir pç Ryk tam bizim oyunumuza uygun bizim sistemimizle güçlenecek biri. Umarım 2. devre Ryk çekebilme gibi bir ihtimalimiz olur. Ryk gelirse finale çıkma ihtimalimiz çok çok artar.

Bu sene bence kadro olarak dağlar yok. Fener dediğim gibi Hande transferini doğru kullanmazsa Final’e çıkan fener değil biz oluruz. Biz şuan pç de ufak sıkıntılıyız onun harici çok kaliteli kadromuz.Fenerde de bariz bir manşet sıkıntısı var Hande’ye bağlılar Meliha işine dönerse finalde Fener değil biz oluruz.
Nasıl yok? Bizim ortadaki tek üst seviye ortamız aralıkta gelecek. Onların yuan gelene kadar elinde Korneluk eda aslı gibi isimler var en basitinden. Arina ve ana zaten dünyanın en iyi 5 smaçöründen ikisi. Vargas hem yerli hem en iyi 5 çaprazdan biri. Çok bariz şekilde fark var. Günün sonunda o cl şampiyonluğuna kurulmuş bi kadro sen cev cup. Üstüne onlarda bi şube hafızası var. Sezonu kötü geçirirler o başka ki ben geçtiğimiz sezon gibi kötü olacaklarını düşünmüyorum.

Geri