Kagit uzerinde Avrupa'nin en iyi Liginde net 3.en iyi kadromuz mevcut, teknik kadro farkımızı ortaya koyarsak 1+1 kupa olasılık dahilinde...
Vakıf ile Feneri geçebileceğimizi düşünmüyorum. Ligde kupa hedefi gerçekci olmaz.Bence Kupa Volley şampiyonluğu konulması gereken bir hedef. Ligde dediğim gibi daha önce Vakıf geçmek çok zor hem bizden daha kaliteliler hemde sistem oyunu oynuyorlar. Fener bizden daha kaliteli ama senelerdir manşet sistemini bir türlü oturtamadıkları için zorlanıyorlar. Eğer Hande transferini Meliha gibi doğru kullanmazsa Final şansımız olur lig de. Ama Fener dediğim gibi halla favori play off’a yine sistem oturmamış çıkmalarını bekliycez.En kötü ihtimal 3. oluruz Eczacı da iyi kadro ama bizim kadromuz daha sağlam bence şuan.
Çok zor zaten.Ben Vakıf’ı rakip bile koymuyorum Gui final de karşılaşırsak asla bırakmaz kupayı. Ama Fener Hande transferini doğru kullanamazsa bence final şansımız olabilir. Ama Hande transferi doğru kullanılırsa Fener bizden iyi durumda zaten şuan.Vakıf ile Feneri geçebileceğimizi düşünmüyorum. Ligde kupa hedefi gerçekci olmaz.
Gerçekten iyi bir kadro kuruldu artık bu kadroyu bozmamalı yönetim. Seneye de bu kadro devam etsin Groblena yerine egonu ryk falan çekersek Cl de ve lig de şampiyonluk hedefi koyarız. Ha para ayırırız diyorlarsa Büşra İremnur da değişebilir görevleri çok önemli olmasa da.
Haberi veren kişi öyle dedi. YuanYuan Aralıkta takıma katılacak o zamana kadar Timmerman bizimle bu yıl. Ama YuanYuan kadroya gelince Timmerman başka takıma gönderilecek dedi.Timmerman ile yollar ayrılmayacak şuan için böyle bi düşünce yok