• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Kagit uzerinde Avrupa'nin en iyi Liginde net 3.en iyi kadromuz mevcut, teknik kadro farkımızı ortaya koyarsak 1+1 kupa olasılık dahilinde...

CEV kupasının favorisi olduk ama Türkiye'de hala çok üstümüzde iki takım mevcut.

Bence Kupa Volley şampiyonluğu konulması gereken bir hedef. Ligde dediğim gibi daha önce Vakıf geçmek çok zor hem bizden daha kaliteliler hemde sistem oyunu oynuyorlar. Fener bizden daha kaliteli ama senelerdir manşet sistemini bir türlü oturtamadıkları için zorlanıyorlar. Eğer Hande transferini Meliha gibi doğru kullanmazsa Final şansımız olur lig de. Ama Fener dediğim gibi halla favori play off’a yine sistem oturmamış çıkmalarını bekliycez.En kötü ihtimal 3. oluruz Eczacı da iyi kadro ama bizim kadromuz daha sağlam bence şuan.

Kagit uzerinde Avrupa'nin en iyi Liginde net 3.en iyi kadromuz mevcut, teknik kadro farkımızı ortaya koyarsak 1+1 kupa olasılık dahilinde...

Yabancı kuralından dolayı 3.lük için Eczacıbaşı'nı hala yabana atmamak gerek. Eğer 4 yabancı kuralı gelseydi Galatasaray'ın avantajı olurdu lakin 3 yabancıda Eczacıbaşı Ebrar'dan dolayı baya avantajlı oluyor.

Bence Kupa Volley şampiyonluğu konulması gereken bir hedef. Ligde dediğim gibi daha önce Vakıf geçmek çok zor hem bizden daha kaliteliler hemde sistem oyunu oynuyorlar. Fener bizden daha kaliteli ama senelerdir manşet sistemini bir türlü oturtamadıkları için zorlanıyorlar. Eğer Hande transferini Meliha gibi doğru kullanmazsa Final şansımız olur lig de. Ama Fener dediğim gibi halla favori play off’a yine sistem oturmamış çıkmalarını bekliycez.En kötü ihtimal 3. oluruz Eczacı da iyi kadro ama bizim kadromuz daha sağlam bence şuan.
Vakıf ile Feneri geçebileceğimizi düşünmüyorum. Ligde kupa hedefi gerçekci olmaz.

Bongaerts
Alexia
Sylla İlkin
YuanYuan Yasemin
Eylül
Eczacı kadrosu
Elif
Stysiak
Ebrar Yaprak
Jack Retke
Simge
Tabi tartışılır bu karşıt fikirler de olabilir yakın kadrolar. Ama bizim kadromuz daha sağlam bence. Eczacı da manşet de Yaprak Ebrar hattı çok sıkıntılı gibi.Meliha Ebrar yaparlarsa hücumları gider. Yakın kadrolar ama bizim kadro bir adım önde bence.

Ebrar hiç koca bi sezonu smaçör oynadı mı daha önce? Hayır. Ebrarın ayakta kalacağını düşünmüyorum. Oldukça yıpranacağı bi sezon olacak

Kupa Voley'e gelirsek Fenerbahçe'yi tek maçlı bir sistemde yenebiliriz lakin Vakıfbank çok zor bir hedef ne yazık ki. Ogbogu transferi onları çok avantajlı yapıyor çünkü ligi ve takımı tanıyan bir oyuncu. Eksik parça pasör çaprazını da tamamladılar. Bu 2 takım güçlü kadro kurduğu için biri mutlaka finale çıkacak ve o yüzden finali kazanmak kolay olmayacak.

Vakıf ile Feneri geçebileceğimizi düşünmüyorum. Ligde kupa hedefi gerçekci olmaz.
Çok zor zaten.Ben Vakıf’ı rakip bile koymuyorum Gui final de karşılaşırsak asla bırakmaz kupayı. Ama Fener Hande transferini doğru kullanamazsa bence final şansımız olabilir. Ama Hande transferi doğru kullanılırsa Fener bizden iyi durumda zaten şuan.

Gerçekten iyi bir kadro kuruldu artık bu kadroyu bozmamalı yönetim. Seneye de bu kadro devam etsin Groblena yerine egonu ryk falan çekersek Cl de ve lig de şampiyonluk hedefi koyarız. Ha para ayırırız diyorlarsa Büşra İremnur da değişebilir görevleri çok önemli olmasa da.

Daha önce YuanYuan duydum diye söylerken yazmıştım haberler de bu geçmiyor. YuanYuan diğer Çin’li oyuncular gibi Aralıkta yani ilk devrenin sonuna doğru takıma katılacak. İlk devre Timmerman ile oynayacağız. İlk devrenin son 3-4 maçında YuanYuan katılacak. O gelince Timmerman ile yollar ayrılacak.

Gerçekten iyi bir kadro kuruldu artık bu kadroyu bozmamalı yönetim. Seneye de bu kadro devam etsin Groblena yerine egonu ryk falan çekersek Cl de ve lig de şampiyonluk hedefi koyarız. Ha para ayırırız diyorlarsa Büşra İremnur da değişebilir görevleri çok önemli olmasa da.

Seneye 3+3 yabancı kuralı gelecekmiş yani 2026-2027 sezonu için ancak bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ve diğer kupalarda yine İtalyan takımlarının dominasyonunu görürsek (CEV Cup hariç diyorum çünkü biz yüksek ihtimalle o turnuvayı alırız) o zaman 3 yabancı kuralı değişebilir. 4 yabancı kuralı gelebilir. Çünkü Şampiyonlar Ligi asıl rekabet edilen turnuva ve orada 1 yabancı oyuncu farkı çok şey değiştiriyor. İşte o zaman 4 yabancı kuralı geldiğinde kadro kaliteleri daha fazla yükseleceğinden yedeklere de iyi oyuncular almak gerekecek. Elbette ilk hedef yıldız bir pasör çaprazı olmalı ancak o zaman rotasyon da güçlü olmalı.

dereyi görmeden paçaları sıvamayalım cev cup şampiyonluğu mükemmel olur hele daha önce hiç avrupada kupa almamış takımımız için. İnşaAllah kupa gelir tabi ki , iyi kadro kuruldu

Galatasaray'da 🇮🇹Myriam Sylla transferinde de herhangi bir olumsuz gelişme bulunmuyor.

📍Galatasaray, oyuncuyla anlaştı ve beklemeye geçti.

📍 🇵🇱Lukasik'in ismi de bu transferde görüşmelerde çok geçmedi. Yani Lukasik, Galatasaray'da kalacak.

(Via @canbedell)

🔴 Galatasaray, Myriam Sylla ile 2 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

📌 Sylla ile Milano arasında sözleşme fesih görüşmeleri başladı.

📌 Fesih görüşmelerinin bu hafta içinde nihayete ermesi bekleniyor.

🗞️ @ccelikcagatay

Timmerman ile yollar ayrılmayacak şuan için böyle bi düşünce yok

Timmerman aşırı düşük maaş alıyorsa kalması elbette iyidir. Sonuçta Ayçin, Büşra gibi orta oyuncular da var ki sezonun büyük bölümünde iyi oynayacaklar diyemiyoruz. Fazla yabancılı, geniş rotasyonlu kadroya hayır demem. Hiçkimse de hayır demez. Wang transferinden sonra Timmerman'ın takım içindeki etkisi azaldı. Asıl düşünmemiz gereken konu bu sene takımın transfer sezonunda söylentilere kulak asmadan kupa hedefine odaklanması ve gelecek sezon da iyi oyuncu transferlerine erken başlamamız.

Timmerman ile yollar ayrılmayacak şuan için böyle bi düşünce yok
Haberi veren kişi öyle dedi. YuanYuan Aralıkta takıma katılacak o zamana kadar Timmerman bizimle bu yıl. Ama YuanYuan kadroya gelince Timmerman başka takıma gönderilecek dedi.

Haberi vermiş olabilir sana ama şuan böyle bi düşünce yokmuş. Zaten can bedel de timmerman kalacak dedi. Göndermeye ne gerek var zaten çok uygun bi fiyata oynuyor. Sakatlık vs var. bi oyuncuyla sözleşme imzalayıp transfer yaptık sen git denmesi de çok kötü bir izlenim verir üstelik

Geri