Enine gelişmiş oyuncu alacaksak, Krstic'i tutalım daha iyi.. Samardo Samuels falan deniyor Allah korusun..
Krstic giderse lasme olmaz sizeli oyuncu almaliyiz gecen sene cok sıkıntı cektik o konuda tyus lasme yerine alinmistir ama ben cezayı beklerdim sahsen
Thompson kapatır bir az o açığı. Lasme-Tyus ikilisiyle ayakları yavaş kısalarımızın açıklarını kapatırlar. Oly'nin uzun rotasyonu bir kaç sezondur bu tarz ikililerden kuruyor.
Konu dışı ama bu fersu denen zat kadar kolpacı bir adam ben görmedim. Tamamen uydurma ve ordan burdan duyduğu ile kendine bir yol bulmuş ilerliyor, gerçekten çok ilginç. Tavsiyem bu adamın yazdığı en azındab bizimle alakalı hiçbir şeye inanmayın. Şu anda ilgilendiğimiz oyuncu ile alakalı zerre haberi yok, ama durmadan sallıyor. Bu ve bunun gibi adamlara prim vermemek gerek aslında.
Daha önce burda tanju'nun yazdığı gibi bu hafta bence kısa transferi biter. Eğer ilk sıradan istenen oyuncu olursa çok iyi bir kısa rotasyonumuz olucak.
Bekleyip görelim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Herhalde anlaşma yakın. Çok merak ediyorum bahsi geçen oyun kurucuyu.Galatasaray Odeabank koçu Ergin Ataman, üst düzey bir oyun kurucu için 3 adayları olduğunu ve birkaç gün içinde durumun netleşmesini beklediklerini söyledi.
Euroleaue'de hedeflerinin Final Four olduğunu belirten Ataman, "Bizden yüksek bütçeli kadrolar olabilir. Biz 8 milyon dolarlık bütçemizle en iddialı takımlardan biri olacağız. Büyük para herşeyin garantisi değil. Geçen sezon nasıl Laboral bu miktarda bir bütçeyle Final Four'a kaldıysa, biz de aynısını yapabileceğimize inanıyoruz." dedi.
Euroleague'de 9 yabancıyla oynayacaklarını, geçen sezonki gibi Sinan Güler ve Göksenin Köksal'dan katkı alacaklarını ifade eden Ataman hazırlık döneminde de Bormio kampından sonra Euroleague ve Eurocup takımlarıyla 12 maç oynayacaklarını bildirdi.
Kaynak: Basketfaul
Arkadaşlar Krstic transferini beğenmeyebilirsin, riskli görebilirsiniz tamam da, yerine oyuncu yazarken..... Krstic'in koltuk deynekli hali, İverson'ı da, Samuels'i de döver![]()
Sanırım şu 2 3 gün içinde o yıldız isme Çin - Nba den bir teklif olmazsa açıklanacak.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi