• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Enine gelişmiş oyuncu alacaksak, Krstic'i tutalım daha iyi.. Samardo Samuels falan deniyor Allah korusun..

Krstic giderse lasme olmaz sizeli oyuncu almaliyiz gecen sene cok sıkıntı cektik o konuda tyus lasme yerine alinmistir ama ben cezayı beklerdim sahsen

Thompson kapatır bir az o açığı. Lasme-Tyus ikilisiyle ayakları yavaş kısalarımızın açıklarını kapatırlar. Oly'nin uzun rotasyonu bir kaç sezondur bu tarz ikililerden kuruyor.

Thompson kapatır bir az o açığı. Lasme-Tyus ikilisiyle ayakları yavaş kısalarımızın açıklarını kapatırlar. Oly'nin uzun rotasyonu bir kaç sezondur bu tarz ikililerden kuruyor.

Yalnız sosyal medyadaki fotoğraflarından benim anladığım Thompson baya kilo vermiş. Belli ki hoca onu ağırlıklı olarak 4 numarada düşünüyor, pivot olarak alacağı süreler çok kısıtlı olur. Ama tabii uzun konusunu Krstic'in olası ayrılığı üzerinden konuşuyoruz. Eğer ayrılırsa Krstic'ten daha kötü hamle yapmamız mümkün değil bence, o açıdan Lasme de olsa bir başkası da olsa içim rahat.

Rüyamda Bryce Cotton'ı almıştık. Hayrolsun.

Hakikaten baya karakterli bir takım oluyoruz senenin sürprizi olmaya aday isim Deon Thompson belli ki.

Bende geçenlerde david hawkinsi görmüştüm. O sene Türkiye Kupası maçlarında muhteşemdi. Keşke öyle birini bulabilseydik. Bakalım kısa transferimiz kim olacak. Artık lig başlasa da izlesek :)

Eski Sacramento'lu Caron Butler olabilir mi gerçi 36 yaşında ama ?

Dün gece de ben Cotton görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam :D gerçekten hayrolsun.
Bu arada Thompson videosu dediğiniz balayından attığı 2 videoysa orda vücudu cepheden gözüküyor tam belli değil kilosu. Mesela ben de karşıdan 3gen fit gözüküyorum ama profilden biraz daha genişim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu dışı ama bu fersu denen zat kadar kolpacı bir adam ben görmedim. Tamamen uydurma ve ordan burdan duyduğu ile kendine bir yol bulmuş ilerliyor, gerçekten çok ilginç. Tavsiyem bu adamın yazdığı en azındab bizimle alakalı hiçbir şeye inanmayın. Şu anda ilgilendiğimiz oyuncu ile alakalı zerre haberi yok, ama durmadan sallıyor. Bu ve bunun gibi adamlara prim vermemek gerek aslında.

Daha önce burda tanju'nun yazdığı gibi bu hafta bence kısa transferi biter. Eğer ilk sıradan istenen oyuncu olursa çok iyi bir kısa rotasyonumuz olucak.
Bekleyip görelim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konu dışı ama bu fersu denen zat kadar kolpacı bir adam ben görmedim. Tamamen uydurma ve ordan burdan duyduğu ile kendine bir yol bulmuş ilerliyor, gerçekten çok ilginç. Tavsiyem bu adamın yazdığı en azındab bizimle alakalı hiçbir şeye inanmayın. Şu anda ilgilendiğimiz oyuncu ile alakalı zerre haberi yok, ama durmadan sallıyor. Bu ve bunun gibi adamlara prim vermemek gerek aslında.

Daha önce burda tanju'nun yazdığı gibi bu hafta bence kısa transferi biter. Eğer ilk sıradan istenen oyuncu olursa çok iyi bir kısa rotasyonumuz olucak.
Bekleyip görelim.

Dediğiniz an adam Ergin Ataman'ın ağzından birşeyler yazmış bence de doğru değil.

Arkadaşlar Krstic transferini beğenmeyebilirsin, riskli görebilirsiniz tamam da, yerine oyuncu yazarken..... Krstic'in koltuk deynekli hali, İverson'ı da, Samuels'i de döver :)

Galatasaray Odeabank koçu Ergin Ataman, üst düzey bir oyun kurucu için 3 adayları olduğunu ve birkaç gün içinde durumun netleşmesini beklediklerini söyledi.

Euroleaue'de hedeflerinin Final Four olduğunu belirten Ataman, "Bizden yüksek bütçeli kadrolar olabilir. Biz 8 milyon dolarlık bütçemizle en iddialı takımlardan biri olacağız. Büyük para herşeyin garantisi değil. Geçen sezon nasıl Laboral bu miktarda bir bütçeyle Final Four'a kaldıysa, biz de aynısını yapabileceğimize inanıyoruz." dedi.

Euroleague'de 9 yabancıyla oynayacaklarını, geçen sezonki gibi Sinan Güler ve Göksenin Köksal'dan katkı alacaklarını ifade eden Ataman hazırlık döneminde de Bormio kampından sonra Euroleague ve Eurocup takımlarıyla 12 maç oynayacaklarını bildirdi.
Kaynak: Basketfaul
Herhalde anlaşma yakın. Çok merak ediyorum bahsi geçen oyun kurucuyu.

Arkadaşlar Krstic transferini beğenmeyebilirsin, riskli görebilirsiniz tamam da, yerine oyuncu yazarken..... Krstic'in koltuk deynekli hali, İverson'ı da, Samuels'i de döver :)

Farklı profilde oyuncular Iverson ve Krstic. Neye göre kim kim döver değişir. Ne aradığın önemli.
Samuels konusunda hemfikiriz onu alacağımıza Krsticle devam edelim.

Valla şu üç oyuncunun ismini çok merak ediyorum. Hoca F4 hedefi koyduguna göre baya önemli isimler olsa gerek.

Ergin hocam, sen final-4 hedefi koydun, ben ilk bastan beridir inaniyorum. benim icin hedef final oynamak. En kotu Final-4 hedefimize ulasacagiz. Rusya'daki Galatasaraylilar olaraktan mesale basta olmak uzere ,pankart,gorsel show simdiden plan program hazirliklara basladik.

Yildiz bir guard ile final-4 uzakta degil. Ergin hocamiz hedefledigi konularda % 95 basariya ulasmis bir hocamizdir. Ancak kendisinin hedeflerini obradovic gibi 6-7 oyuncumuzla yenmekten korkan korkaklar, melih mahmutoglu gibi Ayran kutusu ile ugrasan, Aziz gibi Galatasaray sampiyonlugu gormekten saclari beyazlamis cirkefler bozar!

Sanırım şu 2 3 gün içinde o yıldız isme Çin - Nba den bir teklif olmazsa açıklanacak.

Sanırım şu 2 3 gün içinde o yıldız isme Çin - Nba den bir teklif olmazsa açıklanacak.

Aynen, iki gün daha sabır gerek. İsim çıkması bir anda herşeyi altüst edebiliyor.

Bütçe net olarak 8 ise elde kalan 1 - 1.5 arası bir şey olması lazım herhalde. Adams'ın Çin'e 1.5'a Goudlock'ın da Maccabi'ye 1.2'ye imza attığını göz önünde bulundurursak son parça için yeterli.

Şimdi bu röportajı okuyunca iki kritik soru belirdi..
birincisi can topsakala göre 9-9.5 milyon dolar,Ergin Ataman'a göre 9.5-10 milyon dolar olan oyuncu bütçemiz ne zaman 8 milyon dolar oldu.?
ikincisi buradaki bilgilere ve çıkarımlarımıza göre 1.tercihimizin sg olduğunu öncelikli olarak sgye odaklandığımızı biliyoruz eğer bu röportaj doğru ise Ergin Ataman oyun kurucu ifadesini kullandığına göre 1.tercihimizin olmadığı çıkarımını yapmalı mıyız..? Tabi eğer röportaj doğruysa:)

Yine F4 hedefi koyulmuş..Bu söylemlerin zarar getirdiğini düşünüyorum artık..Geçen sene Eurocup şampiyonluğu olarak hedef konuldu kimse tereddüt etmedi ve kupa geldi çünkü gerçekçi bir hedefti..Bu sezon bu takım için gerçekçi hedef F4 değil!! Ayrıca bu 3 oyuncuyu bende çok merak ediyorum zira daha önce de can topsakal ile hocamız F4 hedefimiz dedi, 1-2 hafta sonra Krstic geldi :(

Biz almasak ya ülkesinde bizim verdiğimiz paranın yarısından azına oynayacak yada basketbolu bırakacak olan Krstic forumda Iverson ve Samuels'le kıyaslanıyor,cidden hayret ediyorum.Neymiş 3-4 sene önce Avrupa'nın en önemli pivotuymuş tamam Saras,Sofo,Papaloukas falan tüm eski emekli yıldızları toplayalım Euroleague'i alsınlar.
Bu adam 2 sene önce Efes'te de sanıldığı kadar iyi değildi üstelik sağlıklı halindeyken bile Erceg gibi çok ciddi zaafları olan bir adamdı.

Geri