8M den kasıt harcanan para olabilir. Bu transfer dönemi az para harcadığımız malum.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine F4 hedefi koyulmuş..Bu söylemlerin zarar getirdiğini düşünüyorum artık..Geçen sene Eurocup şampiyonluğu olarak hedef konuldu kimse tereddüt etmedi ve kupa geldi çünkü gerçekçi bir hedefti..Bu sezon bu takım için gerçekçi hedef F4 değil!! Ayrıca bu 3 oyuncuyu bende çok merak ediyorum zira daha önce de can topsakal ile hocamız F4 hedefimiz dedi, 1-2 hafta sonra Krstic geldi![]()
Ergin Ataman 2000'li yıllarda Siena gibi bir kasaba takımıyla sözleşme imzaladığında hedef Saporta Kupası demişti. Tüm İtalya basını Ergin Ataman ile dalga geçti. O yıl Siena Saporta'yı aldı...
Bir sonraki sezon hedef F4 dedi. Yine tüm basın bir önceki seneye nazaran geri çekilerek de olsa güldü. Siena o sezon berbat bir normal sezon sonrası F4 yaptı...
Galatasarat ile Eurocup'ı istiyoruz dedi ve aldı...
Şimdi hedef F4 diyor. Bence Krstic transferi bunun göstergesi. Alınan bir risk ama F4 istiyorsan almak zorundasın. Ne İverson ve Samuels seni F4'e götüremez. Ama Krstic %70 oranında eski Krstic olursa, kadronda uygun parçalar varsa o zaman F4 yapabilirsin...
Bu benim düşüncem, lütfen gereksiz tartışma olmasın...
Şimdi bu röportajı okuyunca iki kritik soru belirdi..
birincisi can topsakala göre 9-9.5 milyon dolar,Ergin Ataman'a göre 9.5-10 milyon dolar olan oyuncu bütçemiz ne zaman 8 milyon dolar oldu.?
ikincisi buradaki bilgilere ve çıkarımlarımıza göre 1.tercihimizin sg olduğunu öncelikli olarak sgye odaklandığımızı biliyoruz eğer bu röportaj doğru ise Ergin Ataman oyun kurucu ifadesini kullandığına göre 1.tercihimizin olmadığı çıkarımını yapmalı mıyız..? Tabi eğer röportaj doğruysa![]()
Ergin hoca şimdiden hedef F4 diye iddialı bir açıklama yaptığına göre bu üst düzey oyun kurucu ile anlaşma çok yakın olmalı.Benim inancım da şu. Ergin Ataman F4 hedeflediğini söylüyorsa üst düzey bir Oyun Kurucu kesinlikle takıma katilmak zorunda. Muhtemelen son röportajın amacı 'oyun kurucu alacağız, maddi kısmını ince eleyip sık dokuyoruz.' gibi taraftara bir mesaj vermek ve kafalardaki 'Oyuncu alınacak mı?' sorusunu ortadan kaldırıp taraftarı rahatlatmak.
Crawford olsaydı ismi bilenler bu kadar gizli tutmazdı diye düşünüyorum. Zaten bi şekilde haber yapıldı.Can bey çok iyi bir kısa alacağız diyor , hedef F4 diyor bu transfer 1-2 güne belli olur diyor fakat 1-2 güne belli olunacak bir transfer olsaydı birçok Avrupa sitesi önceden duyururdu yine David Pick'de öyle. Fakat hiçbir somut haber çıkmıyor. En son Crawford deniliyordu sanırım onu bitirmeye çalışıyoruz.
Ataman tabi ki çok iyi bir koç kimse de aksini iddia etmedi. Ama mesele biraz da bütçe ve devamlılık meselesi. Ancak 2-3 yılda bir Eurolig oynayabiliyorsun onda da bahsi geçen takımların ancak yarışı kadar bir bütçen oluyor. Oly' nin de çok büyük bir bütçesi yok ama Eurolig de devamlı oluşları nedeniyle çok daha kolay uzun süreli kontrat yapabiliyorlardı. Bu şartlar altında koç kim olursa olsun F4 iddialı bir hedef. Ama tabii Ergin Hocaya güveniyoruz.Değil mi? Ataman kim ki böyle büyük hedefler koyuyor kendine?. Oysa başımızda Obradovic olsaydı senelerdir Cska, Oly, Pao, Barca, Madrid hepsini içeride dışarda yenerdik.
Russ Smith açıklandığı gün duyurulmuştu Pick tarafından yanılmıyorsam. Öncesinde yazılıp cizildigini hatırlamıyorum en azından Pick tarafından.Can bey çok iyi bir kısa alacağız diyor , hedef F4 diyor bu transfer 1-2 güne belli olur diyor fakat 1-2 güne belli olunacak bir transfer olsaydı birçok Avrupa sitesi önceden duyururdu yine David Pick'de öyle. Fakat hiçbir somut haber çıkmıyor. En son Crawford deniliyordu sanırım onu bitirmeye çalışıyoruz.
Topsakal: “Bu sene takımımızı Euroleague'e göre kuruyoruz. Hedefimiz düşük bütçeli olsak da Final Four'a kadar ilerlemek. Transfer için bir oyuncu daha var. Gelirse müthiş bir takım olacak. Umarım müjdeyi yakın zamanda taraftarımıza müjdeyi vereceğiz.1 veya 2 numara pozisyonunda oynayacak iki isimle görüşüyoruz, ilk görüştüğümüz isim olursa mükemmel olur. Eğer onunla anlaşamazsak yine onun gibi ses getirecek başka bir isimle anlaşacağız. Şuan isim veremiyorum ama taraftarımız merak etmesin” açıklamalarını yaptı.
Ergin Ataman başımızda iken Real Barça Cska Maccabi ve Pao Oly gibi baba takımlara karşı tek bir önemli galibiyet alabilmisken F4 fazlaca iddialı bir söylem. Yine de iddialı olmak iyidir ama fazla da gaza gelip F4 olmadı başarısız olundu gibi bir yaklaşıma girilmez umarım.
Thomas Robinson'ın nba'deki durumu nedir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Bu arada benim için önemli olan organize, her oyuncunun iyi kötü katkı sunduğu, mücadele ettiği bir takım olmak. Sonuç ne olur bilemeyiz illa hedef konacaksa F8 olmalı hedef.