Eurohoops haberine göre Aroyyo Galatasaray'a dönmek istiyormuş :/
Hayır Arroyo olmasın. Eskiden bir efsaneydi ama artık bu takımı kaldıramaz.
Eurohoops haberine göre Aroyyo Galatasaray'a dönmek istiyormuş :/
Ben en çok Daye nin performansından korkuyorum. Oyuncunun çok maçını izlemedim ama çok büyük beklenti var forum genelinde. Umarım boşa çıkmaz bu beklenti.
Forumda genelde abartılı yorum yapmayan ya da yapmaktan imtina eden arkadaşlar bile yetenek yelpazesinin geniş olması sebebiyle çok şey bekliyorlar Dayeden. Aslında Schilb de yetenekleri çok çeşitli bir adam. Lakin maç içinde çokça odaklanma sorunları yaşar. Umarım Dayede de aynı sorun olmaz.
Kobe mi![]()
Hehe bu sevinci bakılırsa Kobe bile kesmez ben Westbrook diye tahmin ediyorum
benimde aklıma direkt Westbrook geldi) şaka bir yana hakkaten iyice gizemli oldu bu durum. umarım hayal kırıklığına uğramaz kimse, gerçi Westbrook ta gelse beğenmeyen çıkar o ayrı tabi.
Bu konuda sizinle hemfikirim.benimde aklıma direkt Westbrook geldi) şaka bir yana hakkaten iyice gizemli oldu bu durum. umarım hayal kırıklığına uğramaz kimse, gerçi Westbrook ta gelse beğenmeyen çıkar o ayrı tabi.
Toney Douglas gelsin artık...
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oly gibi baba bir takimi 6 oyuncu ile yendik. Cska-Maccabi-Pao maclarinda hakemlerin ozellikle macin sonlarinda Maccabi resmen maci sabote edip Israil'e hediye etmelerini tum Turkiye gordu. fener,lokomotiv kuban gibi siradan takimlardan bahsetmiyorum bile. fb-GS TBL ligi final serilerinde 3 sene once Marko'ya calinmayan faul, cirkeflikler sahalarinin kapanmamasi gibi unsurlar cifte standartlara dua etsin Obradovic.
Cifte standart olmasa fb'nin son 4 sene maksimum 1 sampiyonlugu vardi.