• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Arroyo dönmek ister de, ya Ataman :)

İsteyeceğini hiç sanmıyorum. Çoktan kapatmıştır o defteri.

Kulüp ilgisinden bahsedilmemiş zaten haberde, Türkiye ve Çin'in opsiyonları arasında olduğunu, Galatasaray taraftarıyla iyi bir ilişkisi olduğunu söylemiş. Yol yapmış diyebiliriz biraz :) .

Bir numaralı tercihin Jordan Crawford olduğunu düşünüyorum. Skorerliğinin yanında top getiren ve zaman zaman oyun kurabilen yapısı da var. İyi bir dağıtıcı değil ama kaliteli skorerdir. Hakikaten ses getirecek, Avrupa'yı sallayabilecek bir isim. Lawson garip bir şekilde çöktü iyice. Houston sonrası yaptıkları da ortada. Bu nedenle biylesine riski alabileceğimizi sanmıyorum.

9 yabancı + 3 yerli euroleague için ideal. Tbl'de ise fazla abartı, seçim yapmak zor olacak. Bu kadar yabancıyla lükse kaçmayız diye tahmin ediyordum fakat hedef final four olunca imkanlar zorlanıyor tabi. Ergin hoca %90 ihtimalle hedef koyarsa o hedefe ulaşan bir profil. Sakatlıksız, yine Avrupa başarısı olan bir sezon geçirelim. Ligde de en az final tatmin edecektir.

Ben en çok Daye nin performansından korkuyorum. Oyuncunun çok maçını izlemedim ama çok büyük beklenti var forum genelinde. Umarım boşa çıkmaz bu beklenti.
Forumda genelde abartılı yorum yapmayan ya da yapmaktan imtina eden arkadaşlar bile yetenek yelpazesinin geniş olması sebebiyle çok şey bekliyorlar Dayeden. Aslında Schilb de yetenekleri çok çeşitli bir adam. Lakin maç içinde çokça odaklanma sorunları yaşar. Umarım Dayede de aynı sorun olmaz.

Daye ile ilgili en büyük soru işareti, eline çok top veremeyeceğiz. Bu adam 4 numaradan oyun kurabilen biri ustune kendi pozisyonunu da kendisi yaratıyor. Şimdi en sevilen özelliklerini çok kullanmayacağı bir ortam oluşuyor gibi ama belli de olmaz. Bakalim Ergin Ataman ne düşünüyor. Erceg'le sadece alan açıp şut atıyorduk, yapabileceği tek şey de oydu ama bu adamin yetenek yelpazesi çok geniş kullandırmazsan o da sinebilir. Oyun içinde kaybolduğu vakitler de var ayrıca :)

Hehe bu sevinci bakılırsa Kobe bile kesmez ben Westbrook diye tahmin ediyorum

benimde aklıma direkt Westbrook geldi:)) şaka bir yana hakkaten iyice gizemli oldu bu durum. umarım hayal kırıklığına uğramaz kimse, gerçi Westbrook ta gelse beğenmeyen çıkar o ayrı tabi.

benimde aklıma direkt Westbrook geldi:)) şaka bir yana hakkaten iyice gizemli oldu bu durum. umarım hayal kırıklığına uğramaz kimse, gerçi Westbrook ta gelse beğenmeyen çıkar o ayrı tabi.

Şaka bir yana inşallah iyi biri olur hocam gerçekten beklenti çok büyüdü..

Deron Wılllıams mı yoksa :) ?

Bu konuda sizinle hemfikirim.

Lance Stephenson

JJ Barea olsa ne guzel olur aslinda :)

Bugün Can Topsakal da açıklama yaptı, yeni kısa 1-2 güne netleşir diye. Biraz sabır artık, isim düşerse piyasaya şu süreçte ciddi zarar verir transfere. Beşiktaş Booker'ı bu yüzden kaçırdı belki de. 2 ay bekledik, 2 gün daha bekleyelim. GSbasket olarak bu süreçte takımın zarar görmesini asla istemiyoruz.

Toney Douglas gelsin artık...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Russ smith gibi ismi ortaya hiç çıkmayan biri olacak sanırım.

Tywon Ronell "Ty" Lawson, Galatasaray SK'da forma giyen Amerikalı profesyonel basketbolcu. 2009 NBA Seçmeleri'nde Minnesota Timberwolves tarafından 18. sırada seçilmiştir. Vikipedi

Doğum: 3 Kasım 1987 (28 yaşında), Clinton, Maryland, ABD

Boy: 1,8 m

Kilo: 88 kg

Şu andaki takımı: Indiana Pacers (#10 / Oyun kurucu)

Maaş: 265.058 USD (2016)

Ebeveynleri: Jacqueline Lawson, George Lawson
google.com a
Ty Lawson yazdığınız da karşınıza bu çıkıyor. Galatasaray sk. oynayan diye başlıyor cümle :)

Oly gibi baba bir takimi 6 oyuncu ile yendik. Cska-Maccabi-Pao maclarinda hakemlerin ozellikle macin sonlarinda Maccabi resmen maci sabote edip Israil'e hediye etmelerini tum Turkiye gordu. fener,lokomotiv kuban gibi siradan takimlardan bahsetmiyorum bile. fb-GS TBL ligi final serilerinde 3 sene once Marko'ya calinmayan faul, cirkeflikler sahalarinin kapanmamasi gibi unsurlar cifte standartlara dua etsin Obradovic.

Cifte standart olmasa fb'nin son 4 sene maksimum 1 sampiyonlugu vardi.

Oly'i yendiğimiz maç ilk turun son maçıydı ve Oly'nin liderliği garantiydi mac onlar için hiçbir önemi olmayan bir maçtı.Simdiki formatta o tip bir maç yok.Zaten bu nedenle ÖNEMLİ bir galibiyet diye özellikle yazdım.Rakibin için gazozuna olan bir maç kıstas olamaz.

Hakem nedeniyle maclari kaybettik sözü de içeriğinde haklı olsa bile bu konuda mazeret olamaz , çünkü yine aynı hakemlerle bu takımlara karşı oynayacagiz.Dev takımları yenerken sadece rakiple değil lobileriyle de mücadele veriyorsun.

Fenere karşı alınan maclar ligde kazanıldı eurolig farklı bir arena ve farklı bir motivasyon ile oynuyorlar orada.En basitinden Efes her sene ligde evinde feneri yeniyor ama euroligde uç sezonda icerde dışarda 6 kez kaybetti.Yine de ezeli rekabet sebebiyle ust düzey takımlar arasinda fener yenme ihtimalimizin en yüksek olduğu takım.Ayrica son iki yılda pes peşe f4 yapıp birinde şampiyonluğu kıl payı kaybetmiş bir takım kadrosunu da korumusken sıradan bir takım değildir.Senin gerçeklikten uzak fanatik söylemlerin gerçeği değiştirmiyor.

Fenerden alınacak ilk saha galibiyeti bizim ilk8 hedefimiz için çok önemli çünkü birkaç rakibimizi deplasmanda yenecekler.Biz kazanırsak kime karşı kazanırlarsa o rakibe artı birimiz olur bize yarar.Ozellikle Dacka ve Efesi yenerlerse çok guzel bir artı galibiyetimiz olmuş olur.

Geri