Ben bu transferi Russ gibi değilde sanki Avrupa tecrübesi olan bize sınıf atlatacak bir oyuncu bekliyorum. Ama isim aklıma gelmiyor açıkçası.
Lance Stephenson
Arroyo bize actigi dava'yi kanzandigini ama bizimle arasi kopmadigini söylüyor. Cok güzel bir zaman gecirdigini falan.
Sanirim kendisine yine teklif götürmüsüz. Bence su an ya Crawford yada Arroyo gelecek.
Oly'i yendiğimiz maç ilk turun son maçıydı ve Oly'nin liderliği garantiydi mac onlar için hiçbir önemi olmayan bir maçtı.Simdiki formatta o tip bir maç yok.Zaten bu nedenle ÖNEMLİ bir galibiyet diye özellikle yazdım.Rakibin için gazozuna olan bir maç kıstas olamaz.
Hakem nedeniyle maclari kaybettik sözü de içeriğinde haklı olsa bile bu konuda mazeret olamaz , çünkü yine aynı hakemlerle bu takımlara karşı oynayacagiz.Dev takımları yenerken sadece rakiple değil lobileriyle de mücadele veriyorsun.
Fenere karşı alınan maclar ligde kazanıldı eurolig farklı bir arena ve farklı bir motivasyon ile oynuyorlar orada.En basitinden Efes her sene ligde evinde feneri yeniyor ama euroligde uç sezonda icerde dışarda 6 kez kaybetti.Yine de ezeli rekabet sebebiyle ust düzey takımlar arasinda fener yenme ihtimalimizin en yüksek olduğu takım.Ayrica son iki yılda pes peşe f4 yapıp birinde şampiyonluğu kıl payı kaybetmiş bir takım kadrosunu da korumusken sıradan bir takım değildir.Senin gerçeklikten uzak fanatik söylemlerin gerçeği değiştirmiyor.
Fenerden alınacak ilk saha galibiyeti bizim ilk8 hedefimiz için çok önemli çünkü birkaç rakibimizi deplasmanda yenecekler.Biz kazanırsak kime karşı kazanırlarsa o rakibe artı birimiz olur bize yarar.Ozellikle Dacka ve Efesi yenerlerse çok guzel bir artı galibiyetimiz olmuş olur.
Sadece içimden geçtiği için yazdım, öyle duyum falan yok.Avrupa gelme ihtimali varmı kendisinin ? Yoksa öyle içinizden geçerek mi yazdınız .
Şu kısa transferimiz iyi bir şekilde sonuçlanırsa adımıza, takımdan çok umutluyum bu sezon. 9 yabancı olup olmaması konusunda net bir şey var mı?
Milli takımın ağladığı ortamda bu yerli hayranlığı nedir anlamadım.Siz hala yabancı peşinde koşun yerli kadro kalitemizi artırmaya çalışacağımıza
inanılır gibi değil en nihayetinde gelen 1 yıllık geliyor ama o 1 yılda 1 tane genci pişirip sunamıyoruz
çok üzücü aslında bu yabancı hayranlığı nedir anlamadım
Milli takımın ağladığı ortamda bu yerli hayranlığı nedir anlamadım.
2.tercihin chalmers olduğu bilgisi nereden..? Yanlış anlama merak ettimLance Stephenson 2-3 oynayan bir oyuncu gelirse hala guard eksiğimiz olur ama 2.tercih Chalmers gelirse çok büyük kademe atlatır takıma