• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Mario Chalmers'in Mart ayında aşili koptu sezon başına yetişmesi çok zor. O direkt taca çıkıyor zaten de arkadaş Lance Stephenson için 2.5 önerdiğimizi yazmış o kadar para olsa Goudelock'u alırdık :)

Lance Stephenson 2-3 oynayan bir oyuncu gelirse hala guard eksiğimiz olur ama 2.tercih Chalmers gelirse çok büyük kademe atlatır takıma

PG oynuyor Lance özellikle İndiana'nın çıkışında başrollerden biriydi, Chalmers'la kıyaslamam bile, Chalmers ne zaman sorumluluk almış top getir top gelirse yolla şutu, oyunu kuran Lebron-Wade, Step delici, güçlü bitirici, iyi bir ribauntçu, özellikle Pacers yıllarında tamamen topa yön veren PG

Lance Stephenson 2-3 oynayan bir oyuncu gelirse hala guard eksiğimiz olur ama 2.tercih Chalmers gelirse çok büyük kademe atlatır takıma

Stephenson da fark yaratır hocam . 1 numarayı sinan russ smith le kapatabiliriz . Yeri gelir ne kadar kendisini sevmesemde schilb bile oynayabilir

2.8 istiyormuş 2.5 altına çekmek istiyormuşuz. İnanmayın arkadaş ya 1.5 verebiliriz en fazla

Geçen sene NBA de 9m ( hadi vergiler falan düşünce 8 olsun) kazanan adamın 2.8 m istiyor olması kadar bizim 2.5 verebiliyor oluşumuz da pek inandırıcı değil.

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lance ve Chalmers bana göre ilgilendiğimiz değil ortaya atılmış 2 isim..
Çok başka biri bence..

Sevgiliyi beklemedik şu son transferi beklediğimiz kadar. İnşallah hepimizi heyecanlandıracak biri olur..

Lance haberi inandırıcı gelmedi ama olur da alırsak avrupa'nın en iyi oyuncusuna sahip oluruz bence

Lance kafadan sorunlu biri biraz ama Ataman sorunlu oyunculara genelde istediği özgürlüğü veriyor ve bir şekilde verim alıyor.

Keşke mümkün olsa da alsak. Tek başına TOP 8 favorisi yapar bizi.Final-4 için de iddialı olabiliriz eğer takım inanır ve savaşırsa.

Lance gelmez diyorsunuz da. Bir kaç sorum var hemen hemen cogu NBA takımı salary capini yedi bitirdi sanirsam doğru düzgün cap bir Lakersta birde kisa arayan Sixersta kaldi

Lakers kadrosu kısa ile dolu üstüne birde Calderon'u aldilar. Oyuncular itibar bazında takas olmadığı sürece Sixersi tercih etmiyor. Sezonu boş gecirecegine yada gidip bir takimda minimum kontrat ile bench oyuncusu olacağına avrupada hele hele Türkiye gibi vergi sıkıntısı olmayan yerde kendini piyasaya tekrar göstermesi abez kaçmaz bence.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Goudelock'un gelmesi zordu .. Crawford'un daha da zor .. Stephenson imkansiz bence.
Ama "imkasiz Galatasaray'ca degildir" diye de bir laf var.

Lance nasıl verelim 2.5 ama gelirse hücumunu geçtim de avrupa'nın en iyi kısa savunmacısına sahip oluruz. Ama o paraları verecek olsak bir arkadaşın dediği gibi Goudelock bizdeydi suan .

Bütçeye baktığımda o oyuncunun Jason Terry olduğunu düşünüyorum açıkcası.

Bence de Lance için 2.5 falan veremeyiz, hikaye o paralar..Ancak bir kısaya vereceğimiz para şuan 1.5m $ civarıdır..Çünkü bütçede en fazla bu kadar kalmış olması lazım..Bazı isimler ortaya atılıyordur elbet ama bence bizde çok kaşımayalım şimdi olacak olandan da olmayalım..Zaten bu hafta içinde açıklanır o zaman zaten bol bol konuşuruz..

Lance nasıl verelim 2.5 ama gelirse hücumunu geçtim de avrupa'nın en iyi kısa savunmacısına sahip oluruz. Ama o paraları verecek olsak bir arkadaşın dediği gibi Goudelock bizdeydi suan .

Bence de zor transfer ama goudelock'a vermediğimiz için lance'e vermeyiz argümanına katılmıyorum. Elma ve ananasın aynı fiyat olmasını beklemek gibi birşey. Hoca ısrar ederek 1 milyon koparmış olabilir böyle bir fırsat transferi için.

Lance gibi bir manyağın abdi ipekci'de nasıl coşacağını düşünemiyorum, rakipleri çıldırtacaktır melo gibi. Keşke olsa, futbolda saçılan paraları görünce kızıyor insan böyle hayallere kapılınca

Lance NBA'den bir şekilde kontrat bulur bence. En azından minimum kontrat falan alır. İmkan vermiyorum bize gelmesine. Ama gelirse bırak top 8'i F4 düşünmeye başlarım ben.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lance gelirse F4 başarı olmaz bence.

Geri