• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Sonuç itibariyle ilgilendiğimiz oyuncu-lar kimler yerli hamlesi var mı ??

Sonuç itibariyle ilgilendiğimiz oyuncu-lar kimler yerli hamlesi var mı ??

Yerli hamle duyumlari yok. Can-Sinan-Göksenin-Orhan-Ege simdi'ye kadar. Sanirim ya 5 veya 1 numara'ya bir yerli daha gelmesi lazim.
Safak vardi ama o'da BJK'ye gitti. Yabancilar'da Crawford konusuluyo. Büyük ihtimal Crawford'a yükleniliyor.

Lance 4 sezon oynadı Pacers'ta 70 küsür değil tam 210 maç son Pacers yılı 17.3 verimlilik puanı 13.8 sayı 7.2 rib 4.6 asist doğu finalinde Miami'ye 4-2 yenildiler, bildiğin PG'di hatta miami serisini aç izle tüm seri boyunca takımının bütün maçlarında en çok asist yapan topa yön veren oyuncusu, zaten Pacers'ta kalsa kariyeri daha da farklı olurdu. Kendine oynayan bir oyuncu nasıl oluyor da verimlilik puanı skoruna göre bu kadar yukarı da oluyor ? Son dönemi evet biraz daha kendine oynuyor ama bu onun G olduğunu değiştirmez. Jamont Gordon'a da o zaman G demeyelim, Clippers'ı evet iyi geçirme di onun dışında takımın her zmaan ilk 3 opsiyonu içinde yer aldı son Memphis'te normal sezon 14.2 sayı play off 13 sayı ortalamaları durumu gayet iyi, topa daha çok hükmetmek istiyor bizde ona bunu zaten sunucaz, tek sıkıntısı disiplinsiz hareketleri olabilir ama böyle bir taraftar ve yıldız parlatıcısı Ataman'la Avrupa efsanesi olur eğer transfer gerçekleşirse.

selamlar schilb in asist ortalaması mccolum dan fazla ama bu onu pg yapmıyor. zaten nba da ortalama 30 dk civarı süre alıp 4,6 asist ortalamasıyla oynayan pg ı sopayla kovalama ihtimalleri yüksek.velhasıl bizim standartlarımıza göre çok iyi oyuncu ama pg olarak değerlendirilmesi yanlış.

Lance Stephenson Euroleague'in 2 level uzerinde bir oyuncu bunun tartisilacak bir tarafi yok.

Havlu sallayan Vesely Euroleague'in en iyi pivotu, Adams, Dixon gibi oyuncularin F4 oynadigi De Colo'nun elini kolunu sallaya sallaya MVP oldugu yerde Stephenson imparatorluk kurar hem savunma hemde hucumda.

Lance Stephenson Euroleague'in 2 level uzerinde bir oyuncu bunun tartisilacak bir tarafi yok.

Havlu sallayan Vesely Euroleague'in en iyi pivotu, Adams, Dixon gibi oyuncularin F4 oynadigi De Colo'nun elini kolunu sallaya sallaya MVP oldugu yerde Stephenson imparatorluk kurar hem savunma hemde hucumda.

Lance Stephenson gelsinde, bizim forumda akşama kadar tartışılsın hiç önemli değil, ama gelirmi işte onu bilemiyorum. bekleyip görmek lazım.

Lance mi eurolig tecrubesi yok bence gelmesin [emoji849]

Lance istiyormuş gelmek ama GSbasket forumda çok eleştiri olur diye tereddütleri varmış.

Kristic giderse yerine alabileceğimiz pek alternatif yok maalesef. Biraz da uzuna mı kafa yorsak? Alex Kirk, Mahalbasic nba yapmazsa İverson benim ilk aklıma gelenler ki hepsinin defoları eksiklikleri var. Olursa ben İversona fitim.

Deniz bey Tavares'in durumu nasıl? Gelme olasılığı olabilir mi?

Arkadaşlar, en sevmediğim hadise hayal satmaktır. Ama madem duyum üzerine konuşuyoruz Lance Stephenson duyumunu destekleyecek bir duyumda ben yazayım. Efendim ben galatasaray sözlük üyesiyim. Bu sitede "quakerboy" nickli bir yazar var. Tabir-i caizse sözlüğün fuat avni'sidir. Kim olduğunu bilmiyoruz ama iyi duyumcu, muhtemelen bir gazeteci. Hangi oyuncu için hatırlamıyorum ama yarım saat sonra kap bildirimi gelir dediği adamın kap bildirimi 45 dakika sonra geldi. Kaynağı kimdir, nedir hiç bir fikrim yok.

Kendisi şöyle bir entry girdi.
http://gss.gs/2005506

Üzerine bende meraktan özel mesajla bir kez daha sordum. Hepimizin tahmin ettiği üzere gelmesinin zor olduğunu ama Ergin hocanın çıtayı yüksek tuttuğunu söyledi. Benim merak ettiğim bu ismin niyetlenen bir isim mi olduğuydu. Kendisi görüşmelerin olduğundan bahsetti.

Maaş konusunu sordum, daha cevap vermedi. Verdiğinde eklerim buraya.

Bize de en kötü dedikodu oluyor, oyalanıyoruz.

Bahsi geçen kişinin kim olduğunu bulmayı, şu aşamada fazla kurcalamamak lazım. Transferi yürütenler saklama gereği duyuyorsa, deşifre edilmesinin yarardan çok zararı olacağı aşikar. Fazla dedikodulara itibar etmeden, bir iki gün daha sabredelim.

Lance 4 sezon oynadı Pacers'ta 70 küsür değil tam 210 maç son Pacers yılı 17.3 verimlilik puanı 13.8 sayı 7.2 rib 4.6 asist doğu finalinde Miami'ye 4-2 yenildiler, bildiğin PG'di hatta miami serisini aç izle tüm seri boyunca takımının bütün maçlarında en çok asist yapan topa yön veren oyuncusu, zaten Pacers'ta kalsa kariyeri daha da farklı olurdu. Kendine oynayan bir oyuncu nasıl oluyor da verimlilik puanı skoruna göre bu kadar yukarı da oluyor ? Son dönemi evet biraz daha kendine oynuyor ama bu onun G olduğunu değiştirmez. Jamont Gordon'a da o zaman G demeyelim, Clippers'ı evet iyi geçirme di onun dışında takımın her zmaan ilk 3 opsiyonu içinde yer aldı son Memphis'te normal sezon 14.2 sayı play off 13 sayı ortalamaları durumu gayet iyi, topa daha çok hükmetmek istiyor bizde ona bunu zaten sunucaz, tek sıkıntısı disiplinsiz hareketleri olabilir ama böyle bir taraftar ve yıldız parlatıcısı Ataman'la Avrupa efsanesi olur eğer transfer gerçekleşirse.

ilk senesinde 12 ikinci senesinde 40 maç oynamış sezonda,iyi oynadığı sezon sayısı 2 ve ikisinde de 78 er maç oynamış.Yani dediğim gibi oluyor.Maçları tam izlememiş olacaksın ki Pacers ın PG sinin George Hill olduğunu fark edememişsin ayrıca CJ Watson'da kenarda.Ben G değil demedim PG değil dedim ve öylede.

Lance'in doruk noktasıydı o seri ve 6 maçın ilk ikisinde harika oynayıp diğerlerinde takımı baltaladığını şut isabet yüzdesinde görebilirsin.LAC ta bir şey başaramadı Green takasına malzeme oldu, Memphis'te ki durumu saymıyorum revir gibi takım mecburiyetten o kadar süre aldı playoff ta ise 4 maç oynadı zaten sahadan silindiler maçlar ikinci çeyrekte bittiği için skor yapması zor olmadı.Marc,Zach,Conley sakatken 13-14 sayı ortalama yakalamaması ayıp olurdu zaten. :)

Ek olarak hala NBA piyasası olduğunu düşünüyorum tabi takıma parça olmayı başarabilirse.Avrupa yapmak istiyorsa da onu aynı çizgide tutacak hoca ve takıma ihtiyacı var aynı zamanda iyi bir kontrata.

Barcelona ve Maccabinin alamadığı Crawfordu ve fiyatı ondan daha pahalı olan Stephenson nasıl alınacak merak ediyorum açıkçası.

Krstic olmazsa eğer Alex Kirk'e çok sevinirim. Kalıplı bir uzun ayrıca savunmada da Krstic kadar defolu değil.

Acaba koç Nogueirayı düşünürmü? Buralarda iş yapabilir.

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız forum çok kötü bir hal aldı. Jordan Carwford transfer listemizde 2. sırada yer alması gibi söylemler ancak ÇSKA ve Real gibi takımların transfer listesinde olma ihtimali olan şeyler gibi geliyor bana. Biraz ütopyaya kaçmış. Gerçekten de bu iki isimle ilgileniyorsak eğer yine büyük bir sıkıntı çünkü bu transferler olmazsa ki (olmama ihtimali pek yüksek) taraftar büyük hayal kırıklığına uğrar şuan çıta inanılmaz sıçradı artık Farmar gelse ben üzülürüm şahsen. Bekleyelim her isme inanmayalım bence , ne kadar kulübe yakın olursa olsun bir şahısın söylemlerine kesin bel bağlamayalım. Ancak resmi siteden klup yöneticisi açıklarsa konuşalım bu süreçte herkese iyi forumlar...

Yalnız forum çok kötü bir hal aldı. Jordan Carwford transfer listemizde 2. sırada yer alması gibi söylemler ancak ÇSKA ve Real gibi takımların transfer listesinde olma ihtimali olan şeyler gibi geliyor bana. Biraz ütopyaya kaçmış. Gerçekten de bu iki isimle ilgileniyorsak eğer yine büyük bir sıkıntı çünkü bu transferler olmazsa ki (olmama ihtimali pek yüksek) taraftar büyük hayal kırıklığına uğrar şuan çıta inanılmaz sıçradı artık Farmar gelse ben üzülürüm şahsen. Bekleyelim her isme inanmayalım bence , ne kadar kulübe yakın olursa olsun bir şahısın söylemlerine kesin bel bağlamayalım. Ancak resmi siteden klup yöneticisi açıklarsa konuşalım bu süreçte herkese iyi forumlar...
Katılıyorum. Geçen sene 9 milyon kazanan adam bu sene 9 milyon bütçeli bir takıma gelmesi gerçekten düşük ihtimal. Zaten olursa olağan dışı bir transfer başarısı olur ama olmazsa doğal karşılanması lazım.

Kesin bir yargida bulunmak gibi olmasın ama ; benim izledigim Lance Stephanson'un bırak Galatasaray'ı avrupa'ya gelme ihtimali yok . Yıllardır Galatasaray basketbol takımını takip ediyorum . Şimdiye kadar yaptigimiz nba patentli transferlerin , aldigi süreler ve nba'da son sezonda göstermiş oldukları süreklilik daima 1 ila 3-4 dakika arasıydı . Ülkemize gelen Gigi datome bile Celtic'de dogru düzgün oynayamamış , eli ayagi düzgün 1-2 videosu var youtube'da . . Avrupa'ya geldi ve sonuc ortada .

Gercekten bu adam mı bizim gündemimizde ? Rasyonel düsünmek lazım . Sonra insanlar hayal kırıklıgına ugruyor ...

[video=youtube;IQF5oAiZNaU]https://www.youtube.com/watch?v=IQF5oAiZNaU[/video]

Geri