Toney f4 yaptıracak biri oyuncu olarak görmüyorum ben üzülmedim açıkçası umarım daha iyi oyuncu gelir.
Herkese merhaba, zamanında yazdık ve çok eleştirildik ama şu bir gerçek ki hoca transferde büyük bir planlama hatası yaptı..Zamanında Krstic veya Diebler veya Schilb gibi hamlelerden birini yapmasa idi belki de şuan Toney kadroda olabilirdi!! Sonuçta adam Çine giden bir adam bu Nba bekleme olayı doğrudur ama bana fiyat yükselmeyince yaptığı bir hamle gibi geliyor..
Madem böyle bir oyuncu almak gibi bir planımız vardı neden acele edindi bazı transferlerde!! Çok rahat Lasme'nin cezası beklenirdi zaten Tyus ve Deon transferlerini yapmışsın..Krstic yerine Toney tarzı yıldız bir ismi kadroya kadardık belkide..Veya neden Russ transferine 1m dolar verildi mesela..Gerçekten bazı şeyleri anlamak mümkün değil!!
Yani teklifimiz 1.8 veya 2 gibi rakamlar olsaydı (ki yazın başından beri yazıyordum eğer yıldız istiyorsak bu rakamlara çıkmamız lazım diye) bence gelirdi Toney..Benimde ciddi hayal kırıklığım oldu Toney hem adaylar arasındaki en tamamlayıcı oyuncu olmasından hem de kadrodaki yapılan plansızlık yüzünden..
Arkadaşlar bana söylenen bu ve bugün açıklanan ismin crawford olmasını bekliyorum. yok eğer yanılırsamda bir daha yönetimden dahi duysam burada paylaşmam. Amacımın kötü olmadığını biliniz. teşekkür ederim.
Toney'nin gelmek istememe nedenini para değil yazılanlara göre, adam hala kendisinde potansiyel buluyor ve NBA yapmak istiyor. Biz şu an NBA'de kazanacağından çok daha fazlasını verdik ama oyaladı bizi. Yazılanlar bu şekilde, yoksa ücrette bir sorun yokmuş...Birde bu eleştiri için erken, bana Crawford mu Toney mi desen, ihtiyacımız olan Toney gibi dursada Crawford derdim. Crawford Toney'den daha büyük bir yıldız...
Kısaca imi geçenlerden Crawford gelirse mükemmel olur (Barca ve Maccabi ilgilenirken yılın transferi olur diye yazmıştım), Farmar beni tatmin eder. Blue'yu sadece okuduğum kadar biliyorum, şutu zayıf diyorlar, açıkçası bende hayal kırıklığı yaratır biraz. Neyse hayırlısı olsun...
Bu arada ben kadronun plansız olduğunu düşünmüyorum. Russ dahil bütün transferler aynı anda farklı oyun planları oluşturabilmek için alındı. Kadroda Russ ve Krstic hariç kalan 6 yabancı birden çok pozisyon oynayabiliyor. Daye 3-4 hatta 5, Micov 3-4, Schilb 2-3, Thompson 4-5, Diebler 2-3, Tyus 4-5. Ayrıca yerlilerden Sinan 1-2, Göksenin 2-3, Orhan 3-4. Son gelecek yabancı da büyük ihtimal 2-1 oynayacak. Bu şekilde rakibe ve oyun içerisindeki kadroya göre farklı oyun planları oynayabileceğiz. Bence oyuncu planlanması kağıt üzerinde gayet iyi yapıldı. Kimyayı oluşturmak da koçun işi...
Lasme'nin cezası hala açıklanmadı. 6 ay ceza alırsa zaten hiçbir işimize yaramaz. Yoksa sadece Ergin Hoca değil, herkes Lasme'nin kalmasını isterdi...
İçeri girişi bana David Rivers'ı hatırlattı.Ekli dosyayı görüntüle 841
[video=youtube;Qwn2sz0gWO0]https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=Qwn2sz0gWO0[/video]
[video=youtube;RxICkOBbw6Y]https://www.youtube.com/watch?v=RxICkOBbw6Y&ab_channel=nbadleague[/video]
[video=youtube;TJJcNcZeeVc]https://www.youtube.com/watch?v=TJJcNcZeeVc&ab_channel=nbadleague[/video]
Toney süre aldıda nasıl aldı o süreleri bir de o var .New orleans zaten geçen yıl revire dönmüştü Holiday-Evans-Gordon-Cole bu isimler sürekli sakatlıklarla uğraştılar normal şartlarda geçen yıl New orleans 'ta anca maç gidişatı belli olduktan sonra son 3-5 dk oynayacak adamdı geçen sezon bir ölçü değil.Toney Douglas, NBA'de geçen sene 80 maçtan fazla forma giymiş, ciddi süre almış bir oyuncuyudu. Kısacası hayal ettirirdi. Crawford da öyle. Blue, doğru dürüst NBA kariyeri olmayan, D-League de skor yapmış bir oyuncu.
Russ ile ikisi tombala gibi. En fazla potansiyelli diyebiliriz ikisi içinde, fazlasını diyemeyiz.İkiliden birinin garanti bir adam olması lazımdı.
Tyus 4 oynamaz.Geçen sene playoff finalinde Efes 2-3 dakikalığa denedi fark açıldı.Zaten 4 numara oynaması için hiçbir özelliği yok saf 5 numara.
Thompson'da pek 4 numara sayılmaz ama Tyus'un 4 oynamasına tercih edilebilir.Daye ve Orhan da çok ekstra bir durum olmadığı sürece 3 oynamaz.Diebler fizikli oyuncu karşısında savunmada zorlanıyor o yüzden Micov veya Schilb gibi topu yere vuran bir 3 numara ile 2 numara oynaması daha mantıklı.
Toney süre aldıda nasıl aldı o süreleri bir de o var .New orleans zaten geçen yıl revire dönmüştü Holiday-Evans-Gordon-Cole bu isimler sürekli sakatlıklarla uğraştılar normal şartlarda geçen yıl New orleans 'ta anca maç gidişatı belli olduktan sonra son 3-5 dk oynayacak adamdı geçen sezon bir ölçü değil.