2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Yani musleraya büyük kaleci falan diyoruz ama adamda geldiği günden beri yan top yok , topu yuna sokma yok. Aynı şekilde topu oyuna kötü soktuğu için yedirdiği kaçıncı gol.
Bide hiç kimse bu barış alper yılmaza topcu demesin , bütün topların içine etti.
 
Hava koşulunun da etkisi vardır tabii ama biraz daha maça girmek ve özellikle son kararları daha mantıklı yapmak lazım. Ayrıca Gomis'in de girmesi taraftarıyım.
 
Şuraya maç sonu gülerek,kahkaha atarak kazandık demek vardı.

Takımımızı tebrik ederim.İnsallah Muslera'nın önemli bir şeyi yoktur.

Takıma inancım o kadar fazla ki değil +12 dk +32 dk uzamış olsaydı bile kazanacağımıza inancım tamdı.
 
Mijdtso daha önce girebilirdi galibiyet güzel Kaan oynadığı sürede iyidi. Yunus yetersiz geliyor bana hız yok çabuk değil. Muslera umarım iyidir. Kadro dar biraz İcardi olmasa çok zorlaniriz. Kaliteli yerli sayısı az değişiklik yaparken zor oluyor.

Berkay Özcan alınabilirse iyi olurdu. Sol beke 1m euroyu çöpe atıp Uğur Çiftçi denenmeli.

Barış Alper, Yunus idareten oynuyor.
 
Bu takımın aslında en büyük özelliği hücumundan ziyade , herkesin inanılmaz koşup kavga ediyor olması. Şu inanılmaz kötü hava şartlarına rağmen, cehennem gibi maçta 120 dakika sahada deli gibi kavga etti takım hiç geri adım atmadan. Hem de maça hükmen 1-0 mağlup başlamışken 3 puanla çıkmak şu dondurucu berbat havada , muazzam.
 
İlk yarı kötü oynadi ama Dubais ikinci yarı çok iyi oynadı.Ayrica takımı çok sahiplenmiş, Barış Alper iyi değildi, onun dışında tüm takım iyi mücadele etti en azından ve Icardi,inanılmaz bir oyuncu,ben yüksek maliyetli oyuncuya karşıyım ama böyle bir transfer yapılacaksa bu kesin Icardi olmalı.
 

Üst