2023-2024 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Seneye Halkbank Nımir-Ma’a-Ngapeth üçlüsünü kuruyor.
Şampiyon olamayız ama play-off’a 2-3 arasında girersek finale çıkarız. Çünkü çok iyi smaçör ikilisi yakaladık. Morteza kadroda kalırsa 1 pasör çaprazı ile finale çıkarız.
 
Şaşırdım valla güzel transfer yapmışız. almanya milli takımının as pasörü ve 2-3 sezon önce perugia'da oynamıştı. en son monzadaydı. kendisi öyle çapraza veya sıkışınca smaçöre atayım pasörlerinden değil. oyunu çeşitlendiren bir pasördür. selçuk abi sonrası o mevkide seviye artışı yaşamış oluyoruz.
 
GALATASARAY, KUJUNDZİC TRANSFERİNİ BİTİRMEK ÜZERE!!

Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Galatasaray Sırp smaçör Miran Kujundzic ile anlaşmaya çok yakın! 1997 doğumlu ve 1.96 boyundaki Kujundzic bu sezonu Polonya’da Suwalki takımında geçiriyor, 20/21 sezonunu ise Paris Volley’de geçirmişti!

#VOLLEYTRANSFERS
#VolleyTurkeyNews
 
zimmermann ve kujundzic tamam ve ikisi de gayet iyi oyuncu. beni asıl heyecanlandıran isim atanasijevic. smaçör pozisyonunda sadece burak ve kujundzic ile olmaz. yabancı sınırını düşününce oraya yerli bir isim daha çekebiliriz. mesela efe mandıracı iyi olur. şuana kadar ismi geçen ve biten isimleri görünce hedefin direkt şampiyonluk olduğunu anlaşılıyor. Ahmet tümer, zimmermann, kujundzic tamam. holt, atanasijevic ve efe dedikodu şuan.
 
Son düzenleme:
GALATASARAY HDi SİGORTA İSTANBUL 23/24

🏐PASÖRLER▶ Jan Zimmermann🇩🇪
Muzaffer Yönet🇹🇷

🏐PASÖR ÇAPRAZLARI▶ 🇨🇿 Jan Hadrava , Selim Kalaycı🇹🇷

🏐SMAÇÖRLER▶ 🇹🇷Burak Baturalp Güngör ,🇷🇸Miran Kujundzic ,🇹🇷Onur Günaydı ,Nikola Mijailović🇷🇸

🏐ORTA OYUNCULAR ▶
🇹🇷Aykut Acar ,🇹🇷Oğuzhan Karasu , 🇹🇷 Ahmet Tümer , Osman Çağatay Durmaz 🇹🇷

🏐LİBEROLAR
▶ Beytullah Hatipoğlu🇹🇷
▶ Ozan Ataseven 🇹🇷

🎬BAŞ ANTRENÖR▶ Umut Çakır .
 
Son düzenleme:
GALATASARAY HDi İSTANBUL 23/24 (VolleyTurkey)

🏐PASÖRLER▶

🏐PASÖR ÇAPRAZLARI▶

🏐SMAÇÖRLER▶ Yasin Aydın , Melih Sıratca , Miran kujundzic ,Onur Günaydı.

ORTA OYUNCULAR ▶ Emir Kaan Öztürk , Aykut Acar , Ahmet Tümer , ?

LİBEROLAR

🎬BAŞ ANTRENÖR▶ Umut Çakır .

Transfer olarak konuşulan iddia ; Atanasijevic , Jan Zimmermann , Maxwell Holt , Efe Mandıraci .


Burak yok mu seneye? Onun durumu nedir?
 
GALATASARAY ATANASİJEVİC’İN PEŞİNDE!!

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı elini çabuk tutup iddialı yeni sezon kadrosu çalışmalarını sürdürüyor! Yakın dönemin Sırp süper starı Aleksandar Atanasijevic’in adı şu sıralar Galatasaray ile anılmakta. Sırp pasör çaprazının transferinin kesinleşip kesinleşmeyeceği önümüzdeki haftalarda belli olacak!!

#VolleyRUMORS
#VolleyTurkeyNews
 
Pasör Jan zimmerman seneye Galatasaray deniyor. Oyuncuyu tanıyan bilen varmı ?arkadaşlar
Takım belirtmemişsiniz ama eğer kastedilen Alman milli ve İtalyan Monza takımı pasörü ise son yıllarda İtalyan takımlarında şans buldu arada Polonya yaptı döndü. Voleybolun ekol ülkelerinde düzenli oynayan bir oyuncu. Milli takım ile finali, madalyası var diye hatırlıyorum. Almanya'yı dünyada başarılı kılan ne varsa ondada var: disiplin, çalışma azmi, meslek etiği, adanmışlık vb ne istersen... Baş olmak isteyen başaltı takımlar için iyi bir seçenek. Gelirse en azından saçma tercihler ile saç yoldırmayacak düzgün bir pasör. Daha üst seviyedekiler şu aşamada (zamanlama ve Avrupa hedefleri bakımından) bizi tercih etmez, bu nedenle ikna edildi ise benim için kabuldur
 

Üst