2023-2024 Euroleague

Maccabi kusursuza yakın bir hücum takımı. Gerçekten rakipler için son derece sinir bozucu. Savunma yaparak durdurmaya çalışmak ise imkansıza yakın. Kazanmak için onlardan daha iyi hücum etmek gerekiyor bu da epey zor. Böyle zamanlarda devreye oyuncuların zekaları giriyor ve bu konuda Panathinaikos oyuncuları bariz şekilde gerideler. Kritik anlarda öyle basit hatalar yapıyorlar ki, inanılır gibi değil. Bu seri aşırı keyifli ve kaliteli geçiyor.
 
Panathinaikos tam maçı verecekken mucizevi üçlüklerle rüzgârı tersine çevirmeyi başardı. Nunn ve Sloukas aldıkları paranın hakkını bugün tam anlamıyla vermiş oldular. Son maçta atmosfer fena olur. PAO F4 yapsa bile; onları Maccabi kadar zorlayacak başka takım yok zaten.
Monaco fener serisinin galibi ile oynayacak
Pana Maccabi serisinden çıkan
 
Ataman'ın Avrupa'nın en iyi antrenörü olduğu tartışılır ancak gerek maç içi hamleleri gerekse parke dışındaki demeçleriyle Avrupa'nın en orijinal antrenörü olduğu tartışılmaz. İçerde kaybettikten sonra ''elenirsek istifa ederim'' demeci bu pozisyonda bir antrenör için rastlanır bir ifade değil.

Bazen maç içerisindeki tercihlerini izlerken Elm Sokağı Kabusu'nu izler gibi oluyorum. Nunn'ı 4 faulle bu kadar erken oyuna atması yetmezmiş gibi bir de Lorenzo'nun savunmasına verdi. Ama o Nunn da Lorenzo'yu sahadan silerek maçı aldı
 
İki hücum üst üste, top pota altında Kübalı dostum Jasiel Rivero'dayken; Ergin Ataman'ın nabzı ölçülebilseydi keşke. :)

2016 yazının ardından Avrupa basketbolunda 8. sezonu yaşıyoruz. Dönemin dinamikleri gerçekçi bir biçimde gözetildiğinde, enfes seri oluyor.
 
Ergin Ataman Avrupa Basketbolunun enteresan adamı. Turu geçer de F4 yaparsa önüne çıkanı geçer diye düşünüyorum ama bakalım daha köprünün altından sular akacak. Avrupa'nın kayırdığı şu kansız katillerin tribün desteğinin Lessort smacıyla susup kudurmasına da ayrı sevindim.
Nunn'u 4 faulle oyuna alma sebebi giden momentumdu. Momentum ve fark bir kere daha açılsa elenmiş olma ihtimalleri vardı. O saatten sonra da Nunn'u 50 kere de oyuna soksan fayda olmazdı. Bir karar vermek zorundaydı ve biraz da mecbur olduğunu yaptı.
 
Monaco 65-62 kazandı ve eslesmeyi 5. maça taşıdı. Monaco geçen sezon ki gibi önce ev sahibi avantajını kaybedip sonra geri aldı, 5. maçı da kazanıp yarı final yaparlar diye düşünüyorum. bu arada İbrahim Kutluay, ömrümde senden daha tiksinç bir insan görmedim. iğreniyorum senden.
 
Be yorumcu bozuntusu ahlaksız herif ! Sen kimsin de bir sporcu için ''Kafadan tedavi olması lazım.'' diyebiliyorsun ?? Spikerin ''Mike James'in serideki maçlarda oynarken fiziksel sakatlık tedavileri oldu'' cümlesinden sonra bu edepsizliği TV karşısında yapabiliyor. Asıl senin şu mantıksız maç yorumlarından sonra tedavi olman lazım kafandan.
Maç kafa kafaya, iki taraf da gergin ve ne yapacağını bilmiyor. Skor kısır, kadrolar zayıf. Herifin ettiği laf : ''Maç çok gergin zor hücumlar ama kontrol elimizde.''.
Bunun gibi kendiyle çelişen, beyinsiz, edepsiz ve saçma sapan mantıksız yorumları olan torpillileri dinlemek zorunda mıyız ? Sonra millet neden kaçak yayın izliyor...

Monako'ya da helal olsun iyi şamarladı saha kenarında oturan 10 IQ'lu magandaları.
 
Rakip olsun ya da olmasın; bir sporcu için böyle edepsizce yorum yapan ahlaksızları TV karşısında dinlemek ve görmek istemiyorum. Yıllarca sporculuk yapmış ama ahlakı olgunlaşmamış müsvettelerden temizlenir umarım spor medyası.
 
MonaKoydu...
Mac sonu da rezil camia yine olay çıkardı bence mottolari "Dünyanın Her Bransta Rezillik Çıkaran En Büyük Spor Kulubu" olarak degismeli...
 
Barça-Oly eşleşmesi için oyunun tahmin yarışmasında Oly deplasmanda ilk maçı çalar sonra Barça deplasmanda ilk maçı çalar ve seri son maça kalır diye oynadım. Final tahminim ise Barça F4 yapar şeklindeydi. Hissettiğim gibi düşünüyorum ve Barça F4 yapacaktır. Diğer iki eşleşmede ise kestiremiyorum sonucu ama oyunda Pana-Monaco diye oynamıştım.
Eğer olağan senaryoda Fener elenirse: Futbolda bir haftada süper kupa hediye edip Avrupa'da şampiyon olacağını iddia ettikten sonra hemen elenip ligde de yabancı hakem getirtip o hakem kararıyla puan kaybedip, basketbolda da ''tribün sahaya giremez'' diyerek Trabzon maçını dün akşam yaşayanların ceza alarak ne kadar İlahi Adaletle şamar üstüne şamar yediğini görmek inanılmaz keyifli olacak.
 
Serinin sonuna yakışır bir müsabaka oluyor. Kaybedene yazık olacak zira iki takım da F4 oynamayı hak ediyor bence. Pao uzun süredir özlem duyduğu atmosfere kavuşmuş görünüyor. Lessort, Sloukas, Nuna’ın yanısıra, Hernangomez da fark yaratabilir. Maccabi ise iyi olmadığı günde bile periyot başı 20 sayı ortalaması yakalayabilen muazzam bir hücum takımı. Hak eden kazansın.
 
Shaq çaylak yıllarında Lessort' tan daha isabetli serbest atış atıyordu, o derece kötü Lessort. 2/12 nedir abicim, Ergin hoca ıslak odunla dövse yeridir bunu.
 
Lessort sırf normal sezon yüzdesi ile serbest atış atsa bu seri çoktan bitmiş, Pana yarı finale çıkmış ve Monaco-Fener maçını bekliyor olurdu.
 

Üst