2023-2024 Galatasaray Kadın Futbol Takımı

Herşey bizim elimizde ama bu takım ve hoca büyük soru işareti ❓

Anlık puan durumu;
Galatasaray 62
Fomget 60
Fb 60


Kalan maçlarımız;
Galatasaray-ereğli
antalya-Galatasaray
Galatasaray-alg
 
Hakettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Sonuçta Fomget hem fizik hemde teknik anlamda bizden üstün bir takım. Takımda başıboşluk gözüme çarptı, sahada kimin ne yaptığı hangi mevkide oynadığı belli değildi. Dediğim gibi, ligin vasat takımlarından biriyiz, eğer şampiyon olursak gerçekten mucize olur. Ayrıca bu yabancı takviyelerini kim yaptırdıysa bir araştırılsın bence. Takımdaki siyahi oyuncuları görünce, rahmetli Kemal Sunal' ın kendini kömürle boyayıp Amerikalı basketbolcu olarak antrenmana katıldığı görüntü gözümün önüne geldi.
 
Oyun, kaldığı yerden oyun olarak devam ediyor. Tek değerlendirme kıstası sezon sonunda alınacak sonuç olacak. Şampiyonluk ihtimalinde, ALG ve FOMGET sonrası ligin üçüncü şampiyonu olacağımızdan kemiksiz kılçıksız tarihe geçer oyuncular. Geçen sezonun ardından bu sezon da Nisan-Mayıs'ta şampiyonluk kaybedilirse; Galatasaray 2 sezon üst üste bu şekilde şampiyonluk kaybetmez vurgusuyla taşların yerinden oynamasını geçtim, yapı domino taşı gibi devrilmeli.

Sezonun 2005-2006'ya benzer yanları bir parça mücadele, bir parça son dakika golleri. Bana sorulsa Galatasaray tarihinde en geriye attığım şampiyonluklar olan 2014-2015, 2017-2018 ve 2018-2019'a benzetirim. Resmi ligde tarihin ilk şampiyonluğu olacağından 2023-2024 diyerek, kiri tozu halının altına süpürürüz tabi bir seferliğine.
 
Hadi fomget falan güçlü takım neyse der geçeriz ama ilk 8'de olan bütün kulüplerden daha kötü futbol oynamayı nasıl başarıyorsunuz.
Bu takım o kadar kötü oynuyor'ki şampiyon olmasını dahi istemiyorum. Zerre hakketmiyoruz.
 
Kipoyi denen ayaksız yerine kaba kaba yollandı,yapılan bütün transferler kötü çıktı.
Hoca desen birşey bildiği yok buraya kadarmış.
Bu şube yöneticisi kimse seneye umarım başkan'ın listede olmaz.
 
Abi bunlar bildiğin Taksim' de yaşayan Afrika kökenli vatandaşların bütün gün evinde çocuk bakan eşlerini takıma almışlar. Kadın da olsa topa vurmasını bilmeyen futbolcu mu transfer edilir ? Yani bu transferi yapan kimse hiç iyi niyetli biri değilmiş malesef. Son bir vurgun yapmak istemiş büyük ihtimalle. REZALET !
 
Gidiyor şampiyonluk gidiyor. bir şeyler yapın, ikinci yarı muhteşem bir geri dönüş izleyelim. fener ve fomget bu hafta puan kaybı yapar ve biz yenilirsek oturur ağlarım ya.
 
Helle sonu da geldi goll.
Fener ve fomget puan kaybı yapabilir kazanmalıyız. Belki hafta'ya şampiyonluk maçına çıkıcaz.
 

Üst