2023-2024 Galatasaray Kadın Futbol Takımı

Berna,Benan,Bakarandze,Eda çok merak ediyorum ne işe yarıyorsunuz.
İzlediğim her maçta kötü oynuyorsunuz, azıcık çeki düzen verin kendinize. Hız yok,pas yok,oyun bilgisi yok sene'ye umarım kalmazsınız.
 
Berna,Benan,Bakarandze,Eda çok merak ediyorum ne işe yarıyorsunuz.
İzlediğim her maçta kötü oynuyorsunuz, azıcık çeki düzen verin kendinize. Hız yok,pas yok,oyun bilgisi yok sene'ye umarım kalmazsınız.
Evet yanılmadım yine, Berna kıçını kaldıramayıp koşmayı bırakınca eda saçma sapan bi faul yaptı,sonuç gol yedik tebrikler. Hoca desen akın akın geliyorlar bişeyler yap o'da yok. Geçen sene ligin en iyi kadrosunu çar çur etmişti. Başka takım olsa oynadığı şu oyunla şampiyonluğu hakketmiyor derdim.
 
Hayır tamam beraberlik bile işimize gelirdi de bu maçta, neden daha üstün olduğun bir takıma karşı oyunu sahanda kabul etmeye çalışırsın ki ? Sen oyna oyununu yen veya yenil ama böyle ligin son sıradaki bir takım misali aciz bir gol yeme. Resmen gol bağıra bağıra geldi.
 
geçen hafta beylerbeyi feneri yendikten sonra bize bu maçta kaybetme kredisi çıkmıştı zaten. fark 5 puandı, 59-57 oldu. hala ondeyiz. kalan haftalarda uçuk hatalar yapmazsak şampiyon biziz. yeni transferler de yapıldı. sadece, umarım gectigimiz haftalarda puan bıraktığımız antep ve trabzon maçlarını mumla aramayız, umarım.
 
HAkem konusmayi sevmem ama ...
Burak Taskinsoy tam eyyamci ...
TAniyalim ...
Galatasaraylı taraftar ve futbolcular hakem Burak Taşkınsoy'a tepkili. Orta sahada kapılan top ve Gomis'e atılan pas sonrası potansiyel gol pozisyonu gerekçesiyle 'Maç neden burada bitirildi?' şeklinde itirazlar vardı. Teknik Direktör Okan Buruk da bir süre 4. hakemle konuştu. (24 temmuz 2022)

GS maçında ne işi var . Merak ediyorum ...
 
Savunmacı ve mücadeleci takım, hücum etmekte zorlanıyoruz dediğimiz ortamda; deplasmanda öne geçilen derbiyi 70 dakika boyunca rakibe sezonu noktalıyorsunuz diyerek oynayabilmişken kaybetmek, ruh temelli bakılacak olursa hayli keyif kaçırıyor tabi.

ALG maçında fark yenmiş olsa da rakip bu ligin iki şampiyonundan biri. Bununla birlikte Gaziantep Asya maçının izahı olmadığı gibi bugün de takımın oyun kimliği üzerinden en ters senaryoyla noktalandı. Bu maçlar üzerinden takımı benimseyebilmek; alınan çok sayıda şampiyonluk galibiyeti ve Florya'da son dakikada kazanılan önemli maçlar üzerinden de takıma sırt çevirebilmek mümkün değil. Böyle arafta bir görüntü var.

Fikstür yine geçen sezonun şampiyonu FOMGET deplasmanı ve son hafta Fenerbahçe sahaya şeklen çıkan bir rakiple oynayacakken ALG maçı derken hayli ters. Puan eşitliği lüksümüz yok zira genel averajı alabilmemiz artık mucizelere bağlı. Haftaya Beşiktaş, sonrasında da hangi koşullar altında oynanacağı belli olmayan maçta Trabzonspor şampiyonu belirleyecek gibi duruyor. Oyun olan branş artık rulete evrildi.
 
Kalan maçlarımız ;

Galatasaray v Hakkarigücü
Fomget v Galatasaray
Galatasaray v Kdz Ereğli
Antalyaspor v Galatasaray
Galatasaray v ALG Spor

Önümüzdeki 3 maç formda rakiplerle.
Şampiyonluk istiyorsak 3 te 3 şart. O zaman şampiyonluğa çok yaklaşırız. Ama aksi bir durumda bir beraberlik bile Bjk/Fb maçının oynanacağı konjektürde olayı ateşe atar.
 

Üst