2023-2024 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bu sene geçsin diye beklememizin de sebebi bu takım hiçbir şekilde ışık vermiyor 1.70 olan bir pasörle bu lig de mücadele etmek saçmalık Tomkom bile dünyanın en yetenekli pasörü olmasına rağmen boyu nedeniyle gölge de kaldıysa Kanami den ne beklenebilir.
 
Brakocevic, son 10 gündür İstanbul'da yaşayan hemen her insan gibi bahar nezlesi olmasının yanında; karşımıza veteran oyuncu formunda çıkarak zamanın akışına dair düşünmeye sevk etti. :) Orta sertlikte servisleri arka çizgiye düşürerek, son sette de hücumu olabildiğince domine ederek maçı kazandırıyordu az kalsın.

Salonda maç sonu kendisine sesli şekilde vurguladığım üzere hoş geldin Lazovic. :) Şayet Partizan taraftarıysan, Sasa İlic de Beşiktaş derbilerinin son bölümünü bu şekilde oynardı.
 
Fatma yerine Ayçin olsa 3-0 bile biterdi bu maç Fatma mallesef hücum edemiyor bütün yük köşelere binince rakiplerin blok tutması da kolay oluyor.
Emine da ağır kalıyor ama neyse ki, son iki maçta, bloklarda fena iş çıkarmadılar. Emine, son maçta fena iş çıkarmadı. Ayçin ve Yaseminli takımın ortası daha iyi olacak gibi. Bence Emine de kadro genişliği adına takımda tutulmalı.
Bu arada, Ayçin'in son durumu hakkında bilgisi olan varmı?
 

Üst