• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

K
Alacağımız orta oyuncuyu öğrendim. İyi bir takviye olacaktır imza atılırsa. Yalnız öyle bi heyecan yaratıldı ki sanki danesi alıyoruz sandık. Umarım pasörlerimizle uyum yakalar bu isim.
Danesi değilse Kimmiş?

İsim vermem sadece danesi için yükselen (ben dahil) taraftarlar daha fazla umutlanmasın diye yazdım. İmzalar atıldığında açıklanacak bu haftaiçi tamamlanması bekleniyor

İsim vermem sadece danesi için yükselen (ben dahil) taraftarlar daha fazla umutlanmasın diye yazdım. İmzalar atıldığında açıklanacak bu haftaiçi tamamlanması bekleniyor
Yani kötü mü? neden isim vermiyorsun?

Umarım doğru düzgün biri gelir. Yıldız orta değilse Diana Kuides Martinez üçlüsünden biri olabilir mi acaba.

Kulüpler takas için görüşme halindeymiş ancak Galatasaray Lukasik'in ayrılmasını sıcak bakmıyor.

Sylla ile Galatasaray tarafı arasında anlaşma sağlanıldı.

Milano Celeste Plak veya Emma Cagnin'i almayı düşünüyor.

🗞 PassVolley

Yani kötü mü? neden isim vermiyorsun?
Çünkü isim veremem insanlar bana herkese söyliyim diye söylemedi bunu. İyi bir orta seveceksiniz ama danesi seviyesi de değil. Danesi ismi neden yalanlanmıyor anlamış değilim. Ayıp taraftara yani.

Martinez Kuides ikilisinden biri gelir umarım.Orta transferi gelirse seneye her maça alabiliriz diye çıkıcaz.Orta saçma biri olursa Vakıf Fener maçların da zorlanırız.

Çünkü isim veremem insanlar bana herkese söyliyim diye söylemedi bunu. İyi bir orta seveceksiniz ama danesi seviyesi de değil. Danesi ismi neden yalanlanmıyor anlamış değilim. Ayıp taraftara yani.
Demek ki bilmiyorsunuz.

Lütfen bulandırmayın ortalığı o zaman.

Demek ki bilmiyorsunuz.

Lütfen bulandırmayın ortalığı o zaman.
Bilmiyorsam sorma o zaman! Danesi değil bu kadar benim için konu kapandı. İnsanların beklentiye girmesini istemiyorum danesi için. Ben niye bulandırayım ortalığı onu da anlamıyorum

Lukasik kiralık olarak alınmış kesin olarak bizde seneye yani. İlkin Sylla Lukasik Frantti fena dörtlü oldu.Şube tarihinin en iyi smaçör hattı.

Orta da net bir isim yok bir sürü isim konuşuluyor ama Martinez bana en olası gibi geliyor.Hem kendini göstermesi için bir vitrin yetenekli ama Avrupa da bir türlü iyi seviyelerde oynayamamış biri.Bu sene Tianjin ile sözleşmesi var ama Tianjin Natalia ile de anlaştı 1 yabancı oynatabiliyorlar saha da o yüzden oyuncu gitmek isterse kalsın diye zorlarlar ama koparılabilir.Martinez hem bize güç katar hem de kendini göstermesi için iyi bir takım Galatasaray şuan o yüzden Martinez olabilir gibi his ediyorum.Kuides Dannesi ve Kurtagic de konuşuluyor.Milano Dannesi ve Kurtagici yolarsa batar sözleşmeleri de var o yüzden o ikisi bana çok zor geliyor.Kuides olabilir geleceği de olan biri iyi bir blokör umarım adı geçen bu dörtlüden biri olur saçma sapan biri gelmez.Carol diyenlerde var ama Cibara Carol ile ilgilendik seneye gelebileceğini bu sene LOVB ile anlaştığını söyledi demişti zaten.Adı geçmiyor ama Barbolinin eski öğrencisi diye belki Lubian olabilir diye düşünüyorum oda çok iyi transfer olur ama zor.Sonuçta Barbolini onu geliştirdi etti neden adı geçmiyor garip geliyor oda olası bence.

Son düzenleme:
Lubian iyi bir orta oyuncu değil. Eğer iyi olsaydı Santa Novara kaptanını almazdı. Ki chirichella bile çok iyi bir orta değil yani

Lubian’ı uzun vadeli istemem zaten bende.Bu sene için alınabilecek adı geçen ortaları yazdım. Çok bir isim yok çünkü.Katkı verecek ortalar yazdıklarım daha fazla alınabilecek aklıma gelen sözleşmesi kırdırılabilecek pek orta yok.

Kim?

Sylla iptal mi oldu bir sesizlik var korkum vardı ama bu kadar haber gelmişken iptal olmaz zaten. Hem Emma Cagnin transferini açıkladı hem de Plak haberleri güçlendi Milano için Sylla transferi kesinleşti gibi artık bu hamlelerle. Orta da umarım Martinez olur da seneye hem iyi manşet hızlı pas her yerden hücum sistemimize Martinez Sylla gibi oyuncular eklenir hem de bu oyuncularla atletizim ekleriz.Martinez de Sylla da çok atletik oyuncular buda hücum çeşitliliği için önemli.

Sylla bir an evvel açıklansın da bir bayram sevinci yaşayalım.

Son düzenleme:
Barbolini gibi koçlar bu yüzden önemli adam nerdeyse bütün yıldızlarla çalıştı o yüzden kolay oyuncu ikna edebiliyor.Sylla ile VNL etabının başından beri beraberler aklına girmiştir.

Yağız sabuncuoğlu gibi bizden de biri voleybolda aktif haber vermeli. Adam Fenerbahçe’yi öyle bir övüyor ki iyide bir yorumcu kimse laf edemiyor. Bizim de sözü geçen birini sokmamız lazım.Aklınca Fb isteseydi Sylla da alırdı diyebilmek için boş bir haber çıkardı.Gs’ye hayırlı olsun bu haberle de kesinleşmiş oldu Sylla transferi.

Gelmesi kesinleşti gibi Yağız Sabuncuoğlu haberiyle birlikte ama transfere kendince leke sürmeye çalıştı.

Geri